Dana11
Dana11
Експерт
Відгуки Dana11
Коментарі Dana11
Отримано лайків
0 Like
Dana11
Тестування уже добігло кінця ,а у мене свято іменини в чоловіка. І продукція Dr.Oetker як завжди допомагає мені творити смачні сюрпризи рідним.))Дуже рада що минулого року мені пощастило вперше попасти в тестування продукції Dr.Oetker і від тоді ми тісно з нею здружилися ,мої запаси продукції дуже великі і всі вони мають великі плюси в використанні.На сьогодні готовила бісквіт з творогом та білком з галереткою. Дуже мені довподоби ця галеретка,ніколи мене не підводить розчиняється і застигає дуже швидко,а саме головне що не відслоюється як бувало з іншими фірмами.Бісквіт теж завжди виходить пишним завдяки розпушувачу для тіста.Так що я двома руками рекомендую знайомим продукцію Dr.Oetker :)
У відгука 2 коментарі
Dana11
Дойшло моє тестування до щавершення,на останок пекла я шоколадні кекси правда трошки змінила рецепт і додала до них запашного какао Dr.Oetker .Давно використовую його у випічці та не тільки. Кекси получилось пишними за вдяки розпушувачу тіста який теж був у моєму наборі Сюрприз.
У відгука 0 коментарів
Dana11
Ранок розпочався з гарячого шоколаду Dr.Oetker :)))Тестували з чоловіком два різних за смаком гарячих шоколада.Готували все по інструкції вказаній на упаковці. Шоколад виявився дуже солодким та ароматним.Мені більше сподобався шоколад з ромом,він мав менш виражений запах есенсії що не можу сказати про горіховий,він для мене мав дуже насичений горіховий аромат,а чоловіку навпаки більш сподобався саме гарячий шоколад з лісовим горіхом.Тепер будемо частіше балувати себе таким смачним гарячим шоколадом зранку ;))
У відгука 0 коментарів
Dana11
Доброго вечора,хотіла поділитись відгуком про Яблучний пиріг із безе.Все робила за рецептом ,змінила тільки посипку замість лісових горішків покидала мигдаль. Швидше не практикувала випічки з безе тому пиріг зачарував своєю красою з роси)) Начинка пудинг з яблуками вийшла дуже ніжною і соковитою.Тепер частіше буду балувати своїх близьких такою смакотою!))
У відгука 1 коментар
Dana11
Ура,сюрприз я попала в щасливе число 200 з нетерпінням чекаю на сюрприз від ,Dr.Oetker !)Усім хто не попав удачі в наступних тестуваннях,а щасливчиками побільше цікавих рецептів с(:
У відгука 1 коментар