julia4
julia4
Експерт
Відгуки julia4
Коментарі julia4
Отримано лайків
1 Like
julia4

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Доброго дня!Через два тижні тестування можу сказати що DentaLife палички дуже потрібні для догляду за зубками песика. Сподобалось що склад продукту натуральний, без цукру та барвників. Мій пес вже так звик до цих палочок, що як тільки беру пакет,одразу стрибає та просить продукт. Зуби собаки стали білішими, нальоту немає, згризає палочку миттю, пьє багато води. Ніяких побічних ефектів я не помітила. Буду радити DentaLife однозначно!Для здоров'я порожнини рота собаки це просто знахідка!
У відгука 0 коментарів
julia4

Неділя тестування.

Знов вітаю усіх хто тестує DENTALIFE!Сьогодні тиждень як мій пес гризе палочки PURINA Dentalife. Цю смакоту моя собака згризає за мить зранку після їжі. Склад продукту задовільнить кожного, хто піклується про корисну та смачну добавку до харчування улюблянця. Мій пес, як тільки відкриваю пакет з палочкою Dentalife, одразу починає вставати на задні лапи та просить цю смакоту.Цє може означати тільки одне-вона йому до вподоби!Продовжую тестування з PURINA Dentalife!
У відгука 2 коментарі
julia4

Посилка з сухим кормом Dentalife!

Доброго вечора!Була дуже задоволена коли отримала посилку з наборами Purina DentaLife для тестування!У коробці було шість наборів для догляду за порожниною рота мого улюблянця!В мене пес породи бельгійська овчарка-грюнендаль.Тому і до харчування ставимось дуже обережно, у цієї породи можуть бути алергії на якісь харчові компоненти.Але відкривши пакет DentaLife , мій пес одразу почав просити цєй сухий корм!Знайомство з Purina DentaLife пройшло дуже добре!Продовжую тестування!
У відгука 0 коментарів
julia4

Тестування

Привіт усім!Сьогодні 22 день тестування Альфлорекса!Приймаю по одній капсулі , зранку натщесерце за 20-30 хвилин до прийому їжі. Мої враження від тестування: препарат хороший, дійсно допомагає , діарея зменьшилася, але після прийому свіжіх овочів та фруктів здуття присутне. Після їжі кішечник в мене не болить та дискомфорту я не відчуваю. Побічних ефектів ніяких не помітила. Прийом продовжую, подивлюся як буде коли закінчу приймати Альфлорекс. Читаю відгуки, що не всім препарат підійшов, але мені однозначно допоміг, я буду радити знайомим, але завжди потрібна консультація лікаря. Всім здоров'я!
У відгука 0 коментарів
julia4

Отримання посилки

Вітаю усіх!Була рада стати учасником тестування АЛЬФЛОРЕКСА!Посилку я отримала 19 липня, а 20 вже їхала на море у відпустку, взяла капсули АЛЬФЛОРЕКСА з собою, тому що на відпочінку трапляється з кішечником різне!Через неділю тестування відчуваю себе дуже добре.В інструкції було написано,що можливо будуть тимчасові зміни діяльності кішечника, але все добре. Приймаю капсулу щоранку, в інструкції не написано до чи після їжі, тому я приймаю перед прийомом їжі.В мене раніше ,щоранку, або після прийому, їжі було і вздуття, і діарея, але після неділі тестування меньшилось вздуття,ніякого дискомфорту немає. Продовжую далі тестування!
У відгука 2 коментарі