katyamur
katyamur
Новачок
Відгуки katyamur
Коментарі katyamur
Отримано лайків
2 Like
katyamur

Topicream

Пройшло 2 тижні від тоді як я вперше спробувала цю емульсію і я в захваті.
Вона дійсно гарно зволожує тіло і після ванни коли стягує шкіру обличчя і обличчя у червоних плямах я стала також застосовувати цю емульсію. Це супер засіб. За 2 тижні я не очікувала що моя шкіра стане м'якою і доглянутою. І що головне плям на одязі немає, навіть якщо одразу одягнутись. Шкіра на ногах перестала тріскатись.
Всі мої засоби для тіла уже в смітнику. Я щиро вдячна що проект дав можливість спробувати дійсно класний продукт.
Зараз я використовую емульсію і для маленького сина і переконалась у безпечності.
У відгука 1 коментар
katyamur

Тестування Topicrem

Привіт! дякую проекту що вибрали мене в ролі тестувальника продукції Topicrem.
В мене чутлива шкіра і особливо в осени і в зимку дуже суха. Завжди обираю гарну подукцію для шкіри. Тільки но отримала Topicrem і була приємно здивована великим об'ємом та зручною упаковкою. Адже не потрібно закручувати руками з кремом, ажде відкидна кришка дає можливість швидко і зручно закрити крем.
Крем ніжний, має ніжний ненав'язливий аромат. І я приємно здивована як він зволожує шкіру. Зволоженість та мякість шкіри зберігається на добу і навіть більше. Крему порібно не багато, щоб покрити велтку площу тіла. І що для мене дуже цінно, коли нанесла на шкіру обличчя, то ніякого почервоніння.
Ще більше інформації зможу дати, коли спробую покористуватись кремом більше 7 днів.
У відгука 3 коментарі
katyamur

Пасха із Dr. Oetker

З Великоднем!
Пасха в цьому році вийшла на славу. В котрий раз переконалася, що дріжджі просто супер. Це те чого я дійсно не змогла знайти гарного, а Dr. Oetker це знахідка. Всі кулічі підійшли, і вийшли дійсно на славу.
Щодо пудри: вона теж хороша, в мене вся сім'я любить багато глазурі на кулічах, тож все супер і по смаках і все висохло не текло.
Декор весь хрумкий, солодкий, нічого не розтеклося не змінило колір, барвник дуже якісний, ні на руках ні на глазурі не залишився. А екстракт ванілі додав пряного аромату.
Можу дійсно рекомендувати!
У відгука 3 коментарі
katyamur

Великодня випічка!

Сьогодні я була дуже натхненна, готувала крафіни, думаю ви оціните.
Дріжджі просто супер все гарно піднялося, ніякого запаху дріжджів. А від декору син просто у захваті. Пудра має гарний смак, приємно пахне ваніллю, не гірчить.
Ще хочеться спробувати рецепти з книг. Дякую за гарну можливість!
У відгука 0 коментарів
katyamur

Тестування Dr.Oetket

Посилку отримала. Стільки всього))) Особливо приємно, що потурбувались по дивайси. Особливо дякую за вінчик, вони у мене завжди в дефіциті) Дякую! Сьогодні по плану готуватиму крафіни. Тож пізніше залишу відгук як від себе так і від своїх рідних))).
У відгука 1 коментар