Валентина Качур
Валентина Качур
Новачок
Відгуки Валентина Качур
Коментарі Валентина Качур
Отримано лайків
4 Like
Валентина Качур

Тестування киселів від Dr.Oetker

Готувала кисіль зі смаком полуниці. По рецепту описано приготування на 0, 5 літра води, виходить занадто густий. Тому додала трохи більше води, вийшов смачний, густий, ароматний. Сподобався і теплий, і коли охолонув також. Схожий на желе. На смак приємний полуничний аромат, містить вітамін С, тому ще й корисний. Моїй сім'ї сподобався полуничний кисіль. Дякую за можливість протестувати таку смачну продукцію.
У відгука 0 коментарів
Валентина Качур

Тестування киселів від Dr.Oetker

Спробували швидкорозчинний кисіль зі смаком Лісові ягоди. Мені з трьох смаків найбільше сподобався саме цей, насичений і ароматний, з шматочками ягід. Швидко готується, дуже зручно особливо зранку, коли поспішаєш на роботу. Ще він дуже корисний, з вітаміном С. Смакота! Моїй родині сподобалися всі смаки.
У відгука 2 коментарі
Валентина Качур

Тестування киселів від Dr.Oetker

Сьогодні готувала кисіль з журавлиновим смаком. Готується дуже швидко, вийшов смачний, ароматний і густий. Подала в креманках на святковий стіл, як десерт. Всім сподобався на смак. Буду далі тестувати інші смаки.
У відгука 0 коментарів
Валентина Качур

Тестування киселів від Dr.Oetker

Отримала на тестування набір киселів. Спробували швидкорозчинні киселі зі смаком полуниці і малини. Подобається, що кисіль швидко готується. Наливаєш в чашку гарячу воду і висипаєш з пакетика вміст, розмішуєш і кисіль вже готовий. Смачний, ароматний, зі шматочками фруктів і густий. Справжнє літо в кожній чашці. Дуже сподобалися на смак моїй родині. Будемо далі готувати.
У відгука 1 коментар
Валентина Качур

Альфлорекс- середина шляху!

Сьогодні вже 15 день прийому дієтичної добавки. Почуваюся добре, приймаю по 1 капсулі в день, зранку за 15 хвилин до сніданку, запиваючи водою. Ходжу до туалета щодня, не так як раніше по 3-4 дні був закреп. Іноді відчуваю коліки в кишечнику. Гадаю, що це пов'язано з тим, що літом їм багато свіжих ягід- сливи, абрикоси, персики. При діагнозі хронічний коліт та синдром подразненого кишечника звичайно потрібно дотримуватися дієти, але літом так хочеться спробувати свіжі фрукти і овочі в необробленому вигляді. В цілому самопочуття добре! Продовжую тестувати далі. Бажаю всім міцного здоров'я!
У відгука 1 коментар