kolodna77
kolodna77
Знавець
Відгуки kolodna77
Коментарі kolodna77
Отримано лайків
4 Like
kolodna77

#naprobuua #naprobuua_wella_deluxe #wella_deluxe #naprobuua_відгуки @wellaukraine

Тестувала лак і мус Wella deluxe на протязі тижня.
Wella deluxe перевернув моє уявлення про засоби для укладки волосся, лак чудово фіксує зачіску, при цьому волосся зберігає свою природність, мус додає об'єму зачісці , не обтяжує його, зачіска зберігається на протязі всього дня. Ще один плюс на користь Wella deluxe, засоби мають приємний аромат, не шкодять волосся. Завдяки креатину волосся не псується під час термічної укладки.
Волосся стало більш блискучим, слухняним. Рекомендую, чудове співвідношення ціна-якість
У відгука 1 коментар
kolodna77

Wella delux

Доброго всім дня, ось і у мене випала нагода протестувати мус та лак для волосся серії deluxe
від Wella.
Волосся у мене тонке і мус я використовувала рідко, бо він робив моє волосся важким і зачіска погано тримала об'єм, але мус Wella deluxe мене здивував. Зачіска протрималася до пізнього вечора і не втратила об'єму. А за допомогою лаку волосся було надійно зафіксовано і зберегло свою природність а не злиплося шоломом на голові.
Висновок, перше знайомство з серією deluxe пройшло на відмінно.
Далі буде...
У відгука 0 коментарів
kolodna77

#DentaLife

Сьогодні тиждень як ми з Джеком тестуємо DentaLife палички для чистки зубів від Purina. Моїй собаці вони не сподобались , спочатку хоч носив її та грався, а тепер зовсім на них не реагує. Хоча іншої фірми їв із задоволенням.
А сусідський мопс лопає за двох. Віддамо йому.
Однозначно, ці ласощі не наш продукт, але іншим подобається. На мій погляд це індивідуальні смакові вподобання кожної собаки
У відгука 1 коментар
kolodna77

#DentaLife

Сьогодні 3 день тестування. Джек сприймає палички, як іграшку, носить , грається, але не їсть. Пригостила сусідську собачку (мопс) з'їв із задоволенням і ще просив. Думаю що це залежить від смакових переваг собаки.
Будемо пробувать ще, Джек у нас великий гурман і з насторогою сприймає щось нове. Якби палички пахли м'ясом, інша справа, бо хлібний запах його не дуже приваблює.
У відгука 0 коментарів
kolodna77

#DentaLife

Вчора забрала посилку на Новій пошті. Здивована, що ласощів так багато 4 пачки по 7шт.
Давала Джеку ввечері паличку. Песик не зреагував на неї, я думаю через хлібний запах , він у мене дуже вередливий у їжі, до нового потрібно звикнути. Хоча палички інших фірм для чистки зубів куштував із задоволенням. Будемо звикати.
У відгука 1 коментар