Zhanna93
Zhanna93
Новачок
Відгуки Zhanna93
Коментарі Zhanna93
Отримано лайків
0 Like
Zhanna93
Дуже класне тестування! Вже зареєструвалась. Інтуїтивна техніка це щось дивовижне, дуже б хотіла взяти участь у конкурсі. Бо для мене це актуальна проблема, завжди щось викіпає, починаючи з кави зранку і закінчуючи приготуванням їжі. Коли у домі є маленька дитина не можливо щоб щось та й не викіпіло))) Ісорій з викіплянням їжі в мене насправді дууже багато, є про що писати)
У відгука 2 коментарі
Zhanna93
Завершуючий відгук!)) Особисто мені Алкосорб підійшов ідеально, після прийому немає запаморочень, головокружінь, голова здатна ясно мислити. Можу вам гарантувати що на роботі ніхто не помітить насліків ваших вечірніх посиденьок))))
У відгука 1 коментар
Zhanna93
На днях знову протестувала Алко - Сорб, на цей раз випила вже на ранок (до того пила перед вживанням алкоголю) , зранку були симптоми нудоти і кружіння голови. Першого разу використала один пакетик Алко - Сорбу, на цей раз розчинила два, мій стан почав покращуватись десь через 40 хвилин. На смак Алко - Сорб нейтральний, немає вираженого смаку, для мене це плюс не люблю різні добавки. Порошок дрібний, легко розчиняється у воді, тому на приготування Алко - Сорбу не потрібно багато часу ! Через 1 годину 20 хв після прийому Алко - Сорбу від мого похмілля не залишилось ніяких ознак, тому з впевненістю можу сказати Алко - Сорб діє, буду купувати і надалі. Дякую за можливість протестувати цей чудо - порошок)))
У відгука 0 коментарів
Zhanna93
Протестила на днях Алкосорб! Перше що кидається в очі це дизайн, стриманий, зрозумілий. На самому пакеті з порошком є інструкція, це плюс. В середині білий порошок, добре розчиняється у воді, випила розчин завчасно (до вживання алкоголю), так як в мене навіть від незначної дози алкоголю болить голова. Випити Алкосорб завчасно було хорошою ідеєю, голова не боліла, на ранок добре самопочуття без головокружінь і нудоти. Перше враження від Алкосорб: допомогло! Буду на днях тестити далі, чекайте відгуку)))
У відгука 0 коментарів
Zhanna93
Це тестування якраз для мене, при самому погляді на алкоголь вже голова болить ;)))))
У відгука 0 коментарів