alionia
alionia
Новачок
Відгуки alionia
Коментарі alionia
Отримано лайків
4 Like
alionia

Помада от Avon

Была участницей тестирования красной помады от Avon. Красной помадой пользовальсь очень редко, был маленький пробник. А тут обрадовалась - выпал случай поэксперементировать. Впечатление от помады приятное - губы не сушит, мягкая, не скатывается, очень приятный аромат и текстура!! Особое внимание на тюбик - бархатистый на ощупь, очеь стильный дизайн, можно смело демонстративно пользоваться))
В подарок шел пробник сыроватки, использование на 1 раз. Запах едва слышен, что мне очень понравилось, не люблю едкие запахи в косметике. Впитывается достаточно быстро, на коже почти не ощущается, нет чувства пленки или прочего, не липкая.
Одним словом, продукция понравилась! Помада подошла идеально!
У відгука 0 коментарів
alionia

Вкусняшка з dr.Oetker

Надивившись тут відгуків з десертиками, вирішила поки немає спеки зробити і для себе смачненьке ? Скажу одразу, я повний дилетант в десертах, тому заручившись підтримкою та консультаціями мамулі приступила до творчості ?
За основу взяла молоко та додала трохи вершків, додала ванілін. Як наповнювач - то печиво хрустік, апельсини та ківі, все попередньо очищене від шкірочки, трохи присипала цукровою пудрою. В молоко з вершками додала dr.Oetker, на фрукти з верху теж, щоб трималось. На ніч поставили в холодильник, а потім частували з родиною та сусідкою ? Готування дійсно це цікаво, можливо завдяки цьому проекту з'явиться бажання готувати ?
У відгука 12 коментарів
alionia

Желфікс

Не так давно отримала набір для тестування від dr.outker. Скажу, що коли поийшло сповіщення від Нової пошти про посилку,була дійсно здивована і вражена набором.
Оскільки сезон вишні, вирішила впершу чергу спробувати Желфікс. Що я хочу сказати,головне читати інструкцію! З другої спроби вийшли смачненькі вишеньки,які напевно до зими не достоять)) Їх планую як начинку до налистника і просто до чаю вприкуску)) В приготуванні все досить просто та швидко, особливих навиків не потрібно)) В результаті приємна консистенція, та і візуально виглядають спокусливо)
P.S. фотограф з мене нікудишній))))
У відгука 0 коментарів