Elena Kuzmenko
Elena Kuzmenko
Експерт
Відгуки Elena Kuzmenko
Коментарі Elena Kuzmenko
Отримано лайків
20 Like
HLYNKA ANASTASIIA

Біфілакт з персиком

Спробували ще другий біфілакт з персиком. Особисто мені на смак він трошки менше сподобався ніж яблучний, але це суб'єктивно. Малюк знов таки пив з задоволенням. З трубочки так і не навчився пити, тому знов пив з ложки і зовсім трошки. Бо через доданий цукор не хочеться давати в 10 місяців багато цього продукту, сподіваюсь виробник зверне на це увагу і випустить продукцію згідно рекомендацій ВООЗ, яка не буде містити цукру
У відгука 6 коментарів
AlinaCharuta
Тест прошли,и я очень довольна,спасибо большое за возможность попробовать бифилакт от простоквашино,раньше на прилавках не замечала,малышу очень понравилось,пьёт с большим удовольствием,единственный минус того что в составе есть сахар,это не очень понравилось,так как в нашем возрасте хочется минимизировать количество сахара??
olena.romanenko
Цукор у будь-якому віці не дуже корисний. Дуже гарні фото, видно, що дитинка із задоволенням тестує
Юлия Борисюк
Я думаю цукор не дуже такий уже шкідливий. Ми дуже багато використовуємо цукру і так у житті.
mostexpensive
yulya_bos, це ви так думаєте поки не зіштовхнулись з такою хворобою як цукровий діабет(і не бажаю Вам цього)..коли цукор дитині та й дорослому не можна "збити" ,нічого не можна з'їсти бо все з цукром..і один вихід інсулін на все життя..тому цукор таки шкідливий..головне всього в міру,а то й менше..
Elena Kuzmenko
Да, да. Нашим девочкам тоже персик больше понравился. Груша-яблоко допивала уже мама :)))))))))
zeya5
Главное чтобы продукт нравиться ребёнку, а то не заставишь его сесть ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
romashka6663

Вкуснятина от Простоквашино

Мы пробовали 2 вкуса йогурта простоквашино ! Очень понравилось , мне лично понравился йогурт яблоко -груша ,сын пил и тот и тот ) надеюсь можно было , мы поделились одной упаковкой йогурта с нашей подружкой , она тоже выпила с удовольствием и по глазам было видно ,кажется ,что хочет ещё ))) поэтому думаю любителей Простоквашино (бифилакт) станет больше ,спасибо за возможность тестирования )
У відгука 5 коментарів
O_k_s_a_n_a
Эээх,а нам снова не повезло, будем пробовать из магазина)Сырок ТМ Простоквашино заходит на ура!)Попробуем ещё что то другое)
Аліна Ловченко
Нам також не пощастило, ми не потрапили до списку учасників. Але ми і так купуємо дитячу продукцію від Простоквашино, донечка задоволена, а я спокійна за якість продуктів!
mostexpensive
O_k_s_a_n_a, нам теж сирок простоквашино подобається,навідміну від агуши
Elena Kuzmenko
O_k_s_a_n_a, в следующий раз обязательно повезет! А Простоквашино Бифилакт обязательно попробуйте! Он невероятно вкусный и полезный!
Bibabaking
я теж хотіла поділитися, та мій синок не дав ))) жадюрка мала ))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Elena Kuzmenko

Рады что в нашем доме есть карандашики теперь

Ну вот и подошла к концу неделя тестирования игрушки от Fisher Price. Лучший показатель - это то, что она постоянно стоит на детском столике. Девочки все время с ними играют. Они классные! Яркие, музыкальные! Детям очень нравится расставлять их по порядку. Они даже спорят между собой: туда нужно поставить или *неть!* :) Считаю что это очень прикольная игрушка и если есть возможность, то ее обязательно нужно купить! А на подарок это вообще супер вариант! Она сделана так качественно! Это первая наша игрушка с таким высоким качеством материалов и сборки. Я очень благодарна этому проекту за то, что у нас была эта возможность - познакомиться с брендом Fisher Price. Теперь я точно буду первым делом обращать внимание на эти игрушки.
У відгука 3 коментарі
Enigmasin
Це просто неперевершено, Ваші доні одразу разом, сплачено грають в іграшку не діливши її між собою, це чудово, об'єднуються навколо неї❤️?
Moderator Alena
Elena Kuzmenko, мы очень рады, что Ваши малышки в восторге!) Главное, что Вы оценили качество карандашей и теперь с полной уверенностью можете приобретать и советовать продукцию Fisher-Price своим близким!
Elena Kuzmenko
спасибо большое! даа, обязательно! обязательно пополним теперь запасы игрушками Fisher-Price!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
vikysena

Тепер радимо fisher price усім

Зловила себе на думці, що тестування пішло нам усім на користь! Дитина щаслива, продовжує щодня гратися та вивчати цифри та кольори разом з іграшкою) Я, тепер раджу бренд друзям, в яких є малюки та планується поповнення у родині, адже в бренда дуже багато іграшок для маляток #напробу #naprobuua #naprobufisherprice
У відгука 5 коментарів
Enigmasin
Погоджуюсь з Вами, тепер теж оекомендую всим своїм друзям та знайомим цю іграшку, переконала багатьох, це достатньо продуманий вибір і корисний для дитинки?
Moderator Alena
vikysena, дійсно, Fisher-Price виготовляє продукцію на любий смак та вік дитини! Знайомі дітки вже гралися з олівчиками?
viktoria_drobitko
Тоже советую друзьям, подруга уже приобрела сыну умного щенка)
Enigmasin
viktoria_drobitko, дійсно варта іграшка уваги, щенятко незамінний, може тільки робот Бібо щось подібне і схоже, але ніжний м'якенький він один такий?
Elena Kuzmenko
И мы будем обязательно рекомендовать! Игрушки просто супер!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Enigmasin

Грай, смійся, зростай разом з Fisher-price

2+
50 ігор з розумними олівчиками позаду, величезний вирій позитивних емоцій, весело проведеного часу, ми це робили разом всією сім'єю в першу чергу для свого малюка і на поміч Вам ідеями, можливо хтось для себе щось знайшов і для себе? Мені буде приємно?? За весь цей час жоден олівчик не постраждав))) ? В нашому дитинстві таких іграшок не було, добре це чи погано кожен вирішує по своєму?Хтось скаже, що фантазія у нас була більш розвинута ніж у нинішних діток, та щодо мене, я тільки за інтерактивність іграшок, але з використанням мами? Нехай іграшка буде навіть роботом що буде вчити і виховувати, та все це лише поміч мамі, але не замінить живого спілкування, тому тільки разом з мамою, і мамі буде цікаво і дитинка щасливо розвиватися граючись. Мені тестування дуже сподобалося, від даного дослідження я отримала максимальне задоволення?, дякую організаторам проекту!!! ?❤️ Іграшка має місце бути серед улюблених в дитячій! #naprobuua #naprobufisherprice #fisherprice #фішерпрайс
У відгука 3 коментарі
Наталія Буковська
І вам дякую за змістовні відгуки.
Elena Kuzmenko
Просто круто как вы разложили их с машинками по цветам!
Enigmasin
Elena Kuzmenko, рада Вас задовольнити і бути Вам корисною?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися