tetiana_sus
tetiana_sus
Знавець
Відгуки tetiana_sus
Коментарі tetiana_sus
Отримано лайків
0 Like
tetiana_sus

Процес вирівнювання волосся з Remington Pro Luxe

Я не перукар, і не дуже вмію робити стильні зачіски, а ще я маю неслухняне курчаве волосся. І щоб максимально зміни свій образ я використовую вирівнювачі. Раніше вирівнювання волосся займало близько 40 хвилин, з вирівнювачем Remington ProLuxe я вирівнювала кучері за 20 хвилин. Користувалась 2чі під за період тестування. І двічі швидко і просто досягла результату. Коси були рівними і блискучими, немов після процедури ламінування. Я задоволена приладом, буду і далі користуватись. Також радити подругам. Додаю фото з результатом від вирівнювання, та фото мого волосся до.
У відгука 10 коментарів
tetiana_sus

Відгук про вирівнювач Remington

Розповім про перше враження від вирівнювача Remington ProLuxe сподобався вишуканий дизайн пакування та самого приладу.
Друге, це легкість у використанні. Довгий шнур, швидке нагрівання приладу, вирівнювання прядочок всього за декілька стискань, прилад зручно тримати в руці.
Третє, і найголовніше, це результат. Вирівнювач не підвів. Волосся було рівним близько двух діб, і навіть після сну волосся було рівним і блискучим.

Вирівнювач побачила моя подруга і замовила мені такий самий на її День народження, адже він дійсно крутий.
У відгука 2 коментарі
tetiana_sus
Ось вже мій другий позитивний відгук про продукцію Dr.Oetker ! На цей раз про гарний декор, який ідеально підійшов для прикраси Паски! Одну упаковко зіїли діти одразу, іншу сховала і тільки сьогодні використала! Дуже стильні сердечка, і смачні до речі)
У відгука 0 коментарів
tetiana_sus
Продукция понравилась, в первый день после получения посылки сделали желе (из фруктового сока и желатина) , так же успели протестировать дрожжи, жарили пончики, тесто отлично подошло, фото пончиков добавляю)
У відгука 1 коментар
tetiana_sus
Мы протестировали все предоставленные пюре! Что-то понравилось больше, что-то меньше, об этом писала уже_ Мясные наши фавориты! Что касается каких-то неадекватных реакций организма, по типу аллергий, расстройств ЖКТ- такого не было! Чему очень рада
У відгука 3 коментарі