flauver09
flauver09
Новачок
Відгуки flauver09
Коментарі flauver09
Отримано лайків
2 Like
flauver09

Карандаши

Всем привет, пишу свой первый отзыв о игрушке. Фирму эту я люблю есть несколько игрушек у ребёнка. Изначально я подумала, что эти карандаши ещё и рисуют. Открыли упаковку сразу же, сын был нетерпелив и требовал новую игрушку. Удивило, что батарейки уже были в ней и ребёнок начал сразу играть а мне не пришлось бежать в магазин за батарейками. Мне очень понравилось, что они не громкие, все слышно хорошо но и не кричит на весь дом. Яркая игрушка, сыну почему то нравится цыфры 5,он с неё больше всего смеётся. Карандаши уже летали по квартире, и побывали в кошачей мыске с водой - с ними все впорядке. Оказалось очень живучая игрушка. Единственное, что мне не нравится это украинский язык. В маленьком возрасте не платную ребенка обучать украинскому языку. А игрушка супер.
У відгука 10 коментарів
meri_vme
Она и на русском языке продается
meri_vme
А мне наоборот она такая тихая. Не нравится, что динамик аж с самого низа. Если ставить на кровать, то так тихонько, аж нужно прислушиватся
Enigmasin
Мене теж смутило українська мова, але не без того дітки повинні її знати, і рано чи пізно ми всі неодмінно маємо нею володіти, але дійсно поки важко, адже багато родин дома розмовляють звичною російською? Та це таке, на вибір кожного, можна купити російську, можна англійсььку в покупці головне є варіанти. Не знаю як там у Вас тестування проходить, судячи що олівчики були у кошацій мисці, а от киця мабуть збентежана? Вона також тестує?
Tanya Олеговна
А чего вас смутил язык? Вы же пишите на украинском. Я, к примеру, знаю и тот и тот, но пишу всегда на русском, мне так удобнее.
Enigmasin
ТанечкаЯ, я ж написала мені не принципово, я знаю і українську і російську і англійську? дитина ще не розмовляє, дома чує здебільшого російську мову, бабуся тато розмовляють російською, по іншому не можуть, тому для дитини важко сприймати іграшку на українській мові, але це не є значною проблемою?
Ксюшенька
Якщо правильно зрозуміла з попередніх відгуків, іграшки є на різн
Ксюшенька
Якщо правильно зрозуміла, іграшки є на різних мовах...
Enigmasin
Ксюшенька, так є українська, російська та англійська на вибір покупця?
flauver09
Мне очень нравится, что тихая. Много у ребёнка громких игрушек
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися