Sol_La77
Sol_La77
Знавець
Відгуки Sol_La77
Коментарі Sol_La77
Отримано лайків
1 Like
Наталя Романець

Відгук 2

Хочу окремий відгук присвятити декору від Dr. Oetker
Я вже не перший рік використовую дану продукцію при виготовленні солодкої випічки. Тому коли випала нагода протестувати його, я була щаслива.
Продукція даного бренду ніколи "не підводила" мене.
Відзначити слід кольорову гаму декору Dr. Oetker. Це ніжні пастельні кольори. Кульки декору ніби перлини, що довершують Ваш виріб.
Або навпаки якраві кольори для прикрашання виробів для малечі (як мама 4 донечок, знаю як то важливо і цікаво). Ще для матусь, зверніть увагу на цей декор, адже діткам дуже цікаві ті кільки, мателики, перлинки і вони одразу до рота. Жодний з наданих зразків на пробу Dr. Oetker та й взагалі за час моєї роботи продукція даного бренду не була помічена в так би мовити зкам'янілості (люблю пробувати нове, то колись натрапила на такий, то був якийсь жах, ледь зуби не залишилася з тою перлинкою). Тож на даний час продукція Dr. Oetker є мої фаворитом однозначно!
У відгука 2 коментарі
violetta_nesterova_d
И я обрадовалась возможности тестировать ,ещё и перед Пасхой ,очень кстати
Sol_La77
Повністю з вами згодна. Продукція Dr. Oetker крута!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яра1993

Великодня краса

Я так люблю випікати.
Разом з дітками прикрашаємо, оформляємо
Мої сімейні обожнюють куштувати смакоту.
Великодень не виняток, будемо готувати пасочки, різних розмірів вв, для кожного своя
Писанки
Ціла традиційна історія в нас.
Тому хочемо споробувати нові прикраси для нас
Дякую
У відгука 5 коментарів
Вікторія Ременяка
Так гарно виглядають)))Напишіть рецепт, будь ласка, рецепт ваших пасочок)
Sol_La77
Добрий день. Дуже гарні паски!!! Якщо не секрет, поділіться будь ласка рецептом...
Яра1993
Вишнева, зараз напишу дівчатка рецепт.
Яра1993
Опара: тепле молоко 240 мл. Цукор 1 ст.ложка. Дріжджі 11 грам або 30 грам свіжих. Тоді тісто : масло 120 грам, цукор 120 гр, ваніль 1/4 ч.л., сіль 1/4 ч.л., яйця 2 шт., жовтки 3 шт, мука 700-750 гр, залежить від борошна, курага, цукати та ізюм за смаком 200 гр, цедра лимона чи апельсина за бажанням. Вимісити тісто, дати підійти, знову вимісити, розкласти в форми по 1/3 до ємності, дати вирости, тоді пекти до готовності 170-180 градусів, 30 хв, залежить від духовки та розміру паски. Ніби все. Смачного 😋😋😋😋😋😋
Sol_La77
Круто дуже! Дякую за рецепт!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ліна Каллуб

Великодні ласощі

Обожнюю готувати,особливо тішить приготування випічки.На Пасху завжди готую щонайменше три рецепти пасочок.Маю велику родину,щоб вистачило на всіх доводиться багато готувати,але це гарна нагоду спробувати різноманітні смаколики і створити саме СВІЙ кулінарний шедевр.
У відгука 12 коментарів
Юлия Борисюк
Дуже гарно у Вас вийшло, Ми завжди готуємо за одним рецептом. АЛе цього року, думаю, спробувати новий рецепт та декор))
Tanysha777
yulya_bos, я теж хочу по новому рецепту спробувати) бажаю удачі у відборі!
Ліна Каллуб
yulya_bos, я люблю експериментувати,ще й глазур робила зі згущеного молока,виходить неймовірно смачно,особливо дітям дуже подобається
Наталия Пинчук
Я, цього року хочу спробувати паску га заварному тісті, також експерементую
Ліна Каллуб
Tanysha777, так,сподіваюсь і вам пощастить цього разу
Ліна Каллуб
MamaNata, я минулого року пекла паску крафін з журавлиною ,тісто робила на маслі(обов'язково вищого сорту) тісто вийшло дуже запашне й пухке.По смаку нагадувало оригінальний італійський панетонне
Tanysha777
@li_storyy, дуже дякую! Дуже хочеться попасти на це тестування!
Tanysha777
@li_storyy, нічого собі! Мабуть дуже смачно було)
Tanysha777
@li_storyy, а мій син любить тільки глазур і посипки різні...ну і серединку))
Sol_La77
Неймовірно гарні пасочки!!! Поділіться своїм рецептом будь ласка
Ліна Каллуб
Sol_La77, в своєму профілі в інстаграм опублікувала рецепт ще минулого року,li_storyy можете знайти там
Sol_La77
@li_storyy, дякую, зайду подивлюсь)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ліна Каллуб

Великодні ласощі

Обожнюю готувати,особливо тішить приготування випічки.На Пасху завжди готую щонайменше три рецепти пасочок.Маю велику родину,щоб вистачило на всіх доводиться багато готувати,але це гарна нагоду спробувати різноманітні смаколики і створити саме СВІЙ кулінарний шедевр.
У відгука 12 коментарів
Юлия Борисюк
Дуже гарно у Вас вийшло, Ми завжди готуємо за одним рецептом. АЛе цього року, думаю, спробувати новий рецепт та декор))
Tanysha777
yulya_bos, я теж хочу по новому рецепту спробувати) бажаю удачі у відборі!
Ліна Каллуб
yulya_bos, я люблю експериментувати,ще й глазур робила зі згущеного молока,виходить неймовірно смачно,особливо дітям дуже подобається
Наталия Пинчук
Я, цього року хочу спробувати паску га заварному тісті, також експерементую
Ліна Каллуб
Tanysha777, так,сподіваюсь і вам пощастить цього разу
Ліна Каллуб
MamaNata, я минулого року пекла паску крафін з журавлиною ,тісто робила на маслі(обов'язково вищого сорту) тісто вийшло дуже запашне й пухке.По смаку нагадувало оригінальний італійський панетонне
Tanysha777
@li_storyy, дуже дякую! Дуже хочеться попасти на це тестування!
Tanysha777
@li_storyy, нічого собі! Мабуть дуже смачно було)
Tanysha777
@li_storyy, а мій син любить тільки глазур і посипки різні...ну і серединку))
Sol_La77
Неймовірно гарні пасочки!!! Поділіться своїм рецептом будь ласка
Ліна Каллуб
Sol_La77, в своєму профілі в інстаграм опублікувала рецепт ще минулого року,li_storyy можете знайти там
Sol_La77
@li_storyy, дякую, зайду подивлюсь)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Кат.KA

Вдохновение

Не знаю как вас, а любое тестирование меня вдохновляет. Особенно когда тестирования связано с кулинарией. В голове сразу начинают крутится шестерёнки и думать а чтобы интересного такого приготовить. Вот уже есть интересные идеи по поводу будущих куличей. В прошлом году фаворитом был кулич с ромовой пропиткой.
У відгука 6 коментарів
Грузин Ольга
какая красота. А декор вы сами делаете? Безе или зефир и яйца.
natysik3110
Часто пользуюсь,очень довольна продукцией.
Кат.KA
Грузин Ольга, спасибо большое. Декор безешки, яйца это конфеты m&m's они к пасхе выпускают такие конфетки в форме яичек. В этом году хочу украсить пряничными ушками и цветами из зефира.
Грузин Ольга
Кат.KA, спасибо за ответ. Посмотрю такие яйца в этом году. Никогда не видела)
Кат.KA
Грузин Ольга, как ни страно часто вижу такие конфеты в магазине Ватсон
Sol_La77
Дуже гарний декор! Пасочки вигладають смачно, а щодо ромового просочення цікава ідея, ще не готовула так, спробую.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися