Silia86
Silia86
Знавець
Відгуки Silia86
Коментарі Silia86
Отримано лайків
5 Like
p0nt0n

Тестування №2

Наступним на тестування у нас був балик "Дарницький" (Богодухівський м/к). Цей балик - це щось неймовірне. Після скуштування першого шматочка, зупинитись було неможливо. Просто неперевершенна смакота. М*ясо ніжне, без консервантів та гори спецій, на сіль - саме так як ми любимо. Попередньо була думка зробити бутерброди або канапешки з цим баликом, але як виявилось згодом - це була нездійсненна мрія))) Навіть фото не було нагоди зробити. З*їли балик просто так, без нічого - без хлібу, без закуски, без солоних огірочків. Чесно кажучи, цей балик мені навіть сподобався більше ніж сосиски "Молочні" Салтівського м/к.
Попереду ще тестування сервелату та ковбаси с/в (3 упаковки).
У відгука 6 коментарів
Надія Бережна
Наша сім'я теж дуже полюбляє балик Дарницький від Богодухівського м/к. Він просто супер!
Silia86
Добрый день. Мне выпала такая возможность участвовать в проекте naproby.ua от cooker. Вся продукция выглядит очень аппетитно, аж слюнки текут. На обратной стороне упаковки вся информация о продукте. Довольно приятный вкус балыка и колбас,очень понравились сосиски. Смело советую попробовать данную продукцию.
Patakina
Що порадувало, це зворотній зв’язок, швидка доставка і смачна продукція) ми тестували ковбаси і сосиски, все смачне) під час карантину взагалі ідейно, не треьа зайвий раз ходити в магазин) дякую ща можливість потесувати)
ledi_bush
Да, я как вы :) нарезали хлеб для бутербродов с балыком, но съели его просто так, без хлеба, он так намного вкуснее :)
p0nt0n
ledi_bush, да, без хлеба он намного вкуснее)))
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися