p0nt0n
p0nt0n
Експерт
Відгуки p0nt0n
Коментарі p0nt0n
Отримано лайків
8 Like
p0nt0n

Продовження тестування "Растішки"

Продовження тестування йогуртів пішло трохи не за планом - молодша донька тихцем з*їла обидва йогурти що залишились з набору))) Вочевидь після першого тестування була велика спокуса спробувати ті йогурти що залишились. Обидва йогурти були з*їдені під чисту, і старша донька залишилась без частування.
Хоча старша зробила собі зі стаканчиків підставку для ручок та олівців (фото додаю).

Загалом можна сказати, що нові йогурти моїм дівчатам дуже сподобались і зараз просять ще їм таких придбати. Будемо чекати в магазинах ці йогурти.
У відгука 1 коментар
p0nt0n

Отримання набору для тестування

Отримали свій набір для тестування. У наборі було:
* 4 йогурти - 2 зі смаком "полуниця-банан"; 1 зі смаком "персик-яблуко" і ще один зі смаком "виноград-яблуко". До всіх чотирьох йогуртів були магніти;
* брендована акційна кулька;
* листівка з алгоритмом оцінювання.
Фото додається.

Наші дівчата в першу чергу спробували йогурти зі смаком "полуниця-банан" та "виноград-яблуко". Усім сподобався новий йогурт, смаком залишились задоволені.

Трохи згодом попробує інші два йогурти і додамо відгук.

Доречі, магніти прийшли без повторок - діти задоволені!
У відгука 0 коментарів
p0nt0n

Питання по умовам тестування

Що означає - Підтвердіть Вашу готовність оформити замовлення на сайті Seadora у період з 25.12.2020 по 02.01.2021 - потрібно щось замовляти на сайті і сплачувати за це замовлення?
У відгука 1 коментар
p0nt0n

Тестування №2

Наступним на тестування у нас був балик "Дарницький" (Богодухівський м/к). Цей балик - це щось неймовірне. Після скуштування першого шматочка, зупинитись було неможливо. Просто неперевершенна смакота. М*ясо ніжне, без консервантів та гори спецій, на сіль - саме так як ми любимо. Попередньо була думка зробити бутерброди або канапешки з цим баликом, але як виявилось згодом - це була нездійсненна мрія))) Навіть фото не було нагоди зробити. З*їли балик просто так, без нічого - без хлібу, без закуски, без солоних огірочків. Чесно кажучи, цей балик мені навіть сподобався більше ніж сосиски "Молочні" Салтівського м/к.
Попереду ще тестування сервелату та ковбаси с/в (3 упаковки).
У відгука 5 коментарів
p0nt0n

Тестування №1

Першими на тестування у нас були сосиски "Молочні" (Салтівський м/к). Ми їх попередньо відварили, а потім спробували - мама та двое дівчаток. Сосиски усім нам дуже сподобались. Дівчата з*їли їх усі одразу без нічого - без каші, без хліба, просто так). Я навіть на майбутнє собі залишила етикетку від цмх сосисок, щоб у майбутньому купувати.
Потім на тестуванні у нас була ковбаса "Президентська" (Салтівський м/к). З цим продуктом вирішили зробити домашню піцу (фото готової піци додається). Попередньо спробували декілька шматочків ковбаси просто так. Особисто мені смак спободався, хотілося ще б більше спробувати, але все пішло на піцу. Після приготування піци спробували знову - смак був чудовий, ніякої гіркоти не відчувалось. Шматочки ковбаси легко відкушувались та прожовувались. Дівчатам також сподобалась піца з ковбасою "Президентська".
Поки що, тестування проходить чудово і ми задоволені наданими продуктами на тест.
Тестуємо інші продукти далі....
У відгука 5 коментарів