Jana_J11
Jana_J11
Новачок
Відгуки Jana_J11
Коментарі Jana_J11
Отримано лайків
0 Like
Jana_J11
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, чи не буде порушенням правил, те що я не приймала участь в конкурсі на сайті, оскільки не мала зв’язку в дні проведення конкурсу?! Також в мене немає сторінок в Інстаграм та Фейсбук, про що я зазначала при реєстрації, тому також не приймала участь у конкурсі у зазначених мережах. І ще, чому я не можу зайти в особистий кабінет?
У відгука 2 коментарі
Jana_J11
Вдохновившись попередньо спеченими смачними десертами з використанням продукції Dr. Oetker, вирішила спекти окрім обов’язкових рецептів, свій улюблений пиріг зі сливами!) Тим більше, що на вихідних прийшли друзі в гості, потрібно було чимось дивувати)) Вийшло просто супер, гості пиріг з’їли з великим задоволенням! І як завжди хазяюшки цікавились в чому секрет такого смачного пирога. А секрет був у смачному кремі для торту зі смаком ванілі Dr. Oetker, яким я намазала пиріг, а зверху сливи. Таке поєднання вийшло дуже вдалим! Крім того для приготування було ще використанно какао, з чудо коробочки-подарунка, та зверху посипала пиріг цукровою пудрою. Дякую за можливість готувати таку смакоту!)
У відгука 0 коментарів
Jana_J11
Пудинг з ванільним смаком вийшов дуже ніжним та в міру солодким! Готувати дуже просто та швидко, всього 5-7 хв і готовий десерт!)) Супер!) Разом з горячим шоколадом Dr. Oetker зі смаком рому, було неймовірно смачно!
У відгука 0 коментарів
Jana_J11
Готувала згідно з отриманого рецепту смачний яблучний пиріг) Вийшла величезна порція, їли з чоловіком 3 дні!)) Тісто вийшло м’яке та повітряне, пудинг у поєднанні з солодкими яблуками і з білковою масою,-просто тають в роті! Чоловік сказав, що приготуємо такий пиріг на новорічні свята!)) Величезне дякуємо за можливість приготувати та поласувати таким чудовим десертом!!!
У відгука 0 коментарів
Jana_J11
Продукція просто супер! Мені дістався набір для приготування смаколиків до дитячого свята. Дитячі свята - це найкращі свята, багато веселощів і радісних емоцій, і звісно ж найсолодших ласощів! З запропонованих рецептів я приготувала Капкейки класичні. Для приготування, згідно з рецептом, була використана така продукція Dr. Oetker: розпушувач для тіста, крем для торту зі смаком ванілі і цукрові прикраси-метелики. Все вийшло дуже смачно! Єдине що згідно з рецептом в стрічці для декору було вказано, що потрібно 50 г вершкового масла, але не зрозуміло куди його добавляти. В крем?! Але в інструкції для використання крему, не вказано що потрібно масло. Вообщім я додала масло до крему і він вийшов чудовий! Ще потрібно поставити крем в холодильник після приготування, тоді він стає більш густішим і краще виглядає на капкейках! На смак вийшло пальчики оближеш!) Дякую за такий чудовий набір продукції і можливість приготувати смачні десерти!!!
У відгука 0 коментарів