Я не дуже швидко готую, й ще повільніше збираюсь сфотграфувати все приготоване. А мої чоловік, дитина, а подекуди й собаки дуже швидкі, й швидко з"їдають те, що я готую (якщо собак можна таким пригощати, звісно). Тому фото страв, приготованих з продуктами Доктор Еткер, майже немає (крім паски-крафін в цьому відгуці), тому залишається занотувати враження:
1. Паска-крафін. Додавала до неї дріжді Доктор Еткер та декілька крапель ароматизатора. Паска трішечки пригоріла зверху, бо господиня я так собі ) Але якшо не рахувати вершечок, то вийшло круто-круто. Питалась рецепт у дівчинки-учасниці тестування, але врешті-решт готувала за рецептом моєї улюбленої кулінарки Вікторії Попін (в Гуглі легко знаходиться), бо її рецепти зазвичай вдаються.
2. Глазур - використала для прикрашання пасок. Інших, не крафінів. Глазур на диво смачна, гарно виглядає, швидко застигає (для повільної мене занадто швидко, але насправді це перевага).
3. Какао - дуже запашне й ніжне, запашніше за звичайне з мас-маркету. Готувала з нього какао на коров"ячому молоці - чудово за смаком, й видається насиченішим, ніж з використанням какао інших виробників.
4. Декор - майже весь, крім кульок, використали для прикрашання пасок. Залучила до цього процесу доньку, тому десь приблизно половина прикрас була з"їдена ще до того, як поптрапила на паски. Я потім спробувала сама - це смачні, дуже смачні прикраси. Те, що залилилось після прикрашання, доїли з донькою на пару.
5. Пудинги. Поки готувала лише шоколадний, але саме пудинг перевернув моє ставлення до таких продуктів. Зазвичай в магазинах оминаю всілякі готові пудинги та креми, бо вважалала, що сладники у них не найкращі. Тому з великим здивуванням відзначила, що в пудингах Доктор Еткер є лише крохмаль, натуральний ароматизатор та барвник і немає доданого цукру. Готувала пудинг з какао - смачний, а солодкість можна регулювати самостійно.
Залишилась дуже задоволеною всіма продуктами, готова рекомендувати їх іншим й купувати сама.