Ксения Чупенкова
Ксения Чупенкова
Знавець
Відгуки Ксения Чупенкова
Коментарі Ксения Чупенкова
Отримано лайків
13 Like
Бактобліс
13:29 29.07.2021
Ксения Чупенкова

Починаємо тестування

Вчора отримала цей чудовий препарат. Курьер привіз вчасно, питав, чи можу я забрати посилку на дворі, але я була дома сама з дітлахами про що йому і повідомила, тому він піднявся і приніс набір у квартиру.
Набір містить 3 упаковки Бактоблісу у формі таблеток, у кожній по 1 блістеру ( 10 таб ). Ще була маленька розмальовка, яка залишила моїх дітей у захваті!!! Окреме дякую! Сьогодні ввечері почнемо тестування - я вирішила давати його двом молодшим дітям ( 8.5 та 6 років ) у продовж 15 днів. Будемо спостерігати за результатом та згодом ділитися ним у відгуках.
У відгука 2 коментарі
Hopy
Будемо чекати ваших відгуків. Раніше не чула про цей препарат дуже хочеться дізнатися обьективну думку від батьків.
Ксения Чупенкова
Hopy, Поки других день. Донці щось не дуже подобається, а сину зайшов супер! Спостерігаю далі)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ксения Чупенкова

Растішка

Нарешті ми спробували і іншій смак безлактозного йогурту без додавання цукру Растішка - Яблуко-Виноград. Дітям теж дуже сподобалось, але сказали трохи схоже на сік, мабуть тому, що присутня кислинка) ) Тому ми, напевно, зупинимося на смаках Персик-Яблуко та Полуниця-Банан. Це дуже класно, що нарешті з'явилися такі кисломолочні продукти, які виготовляють без додавання цукру та не містять лактози. І на смак дуже смачні, і для здоров'я кішківника дуже корисні! Тепер з магазину дуже тяжко вийти без цих смаколиків))) Ще раз вам дякую!
У відгука 5 коментарів
Сідько Тетяна
Знайшли і ми сіє чудо на полицях наших супермаркетів...моєму зайшло сину лише з полуницею на інше сказав гадость
Модератор Ольга
Сідько Тетяна, а Ви акцентували увагу на тому, що йогурт без цукру? Дивна реакція, адже не усі діти навіть помітили "підміну", окрім того, що трошки інша упаковка.
Сідько Тетяна
Модератор Ольга, дитина просто любить йогурт з полуницею а другі не дуже , як на мене то і мені з полуницею самий смачний)))
Модератор Ольга
Сідько Тетяна, тоді зрозуміло :) Якщо є фаворит у смакових вподобаннях - він буде дитині найсмачніший.
Ксения Чупенкова
У моїх теж полуниця у фаворітах, потім персик. Ну, а яблуко-виноград можна іноді для різноманітності!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ксения Чупенкова

Йогурт "Растішка" безлактозний та без додавання цукру!

Нарешті отримали з дітьми акційну коробочку з набором йогуртів - "Полкниця-Банан", "Персик-Яблуко" та дві штуки "Яблуко-Виноград". Як бонусом донечці вручили повітряну кульку, що дуже її потішило! Спочатку скуштували йогурти зі смаком "Полуниця-банан" та "Персик-яблуко". Інші залишили на наступний день. Ці йогурти за смаком ні чим не відрізняються від звичайних, мабуть навіть смічніші))) В міру солодкі, приємної консистенції і в яскравій упаковці, що неодмінно є приорітетом у виборі кисло-молочної продукції для тих діток, які не дуже її полюбляють. Донечці більше сподобався йогурт з полуницею а синові із персиком. Завтра скуштуємо останні два)))
У відгука 2 коментарі
Yulietta
Воздушный шарик - это супер) Все детки очень рады) счастье в мелочах)
Ксения Чупенкова
Yulietta, це ви вірно підмітили!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися