Ксения Чупенкова
Ксения Чупенкова
Знавець
Відгуки Ксения Чупенкова
Коментарі Ксения Чупенкова
Отримано лайків
13 Like
Бактобліс
03:31 28.11.2021
Ксения Чупенкова

Тестування Бактобліс. Крок✓2

Ось і прийшов кінець листопада, а з ним і друге тестування респіраторного пробіотики Бактобліс. Як і першого разу, я почну тестування зразу на двох дітях. Після першої спроби, яка проводилась у серпні, мої діти не хворіли геть зовсім. Хоча і школу, і дитячий садок відвідували у повному обсязі. Скоріш за все, прийом Бактоблісу дійсно вплинув на стан здоров'я моїх дітей. По закінченню прийому цього разу напишу більш детальний відгук. А поки що: На старт; Увага; Руш! Починаємо тестування!👍👍👍
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
18:23 25.08.2021
Ксения Чупенкова

Тестування Бактоблісу!

Нарешті ми закінчили перший етап тестування Бактоблісу. Його приймали мої двоє молодших дітей - 6 та 8 років. На початку прийому молодша донька ( 6 років ) була трохи хвора - нежить, кашель. Так ось, після прийому 10 таблетки усі симптоми зникли. Хочу зазначити, ми нічого більше не приймали ( окрім Бактоблісу ). Але чомусь, їй не дуже подобався смак цих таблеток. А молодший син куштував їх із задоволенням! Але він був здоровий та не підчепив від молодшої її хворобу. А це добрий знак і для мене означає, що препарат працює! Тому будемо чекати осіннього етапу, коли прийде пік сезону хвороб! І подивимось, як препарат буде працювати в більш складних умовах!)
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
13:29 29.07.2021
Ксения Чупенкова

Починаємо тестування

Вчора отримала цей чудовий препарат. Курьер привіз вчасно, питав, чи можу я забрати посилку на дворі, але я була дома сама з дітлахами про що йому і повідомила, тому він піднявся і приніс набір у квартиру.
Набір містить 3 упаковки Бактоблісу у формі таблеток, у кожній по 1 блістеру ( 10 таб ). Ще була маленька розмальовка, яка залишила моїх дітей у захваті!!! Окреме дякую! Сьогодні ввечері почнемо тестування - я вирішила давати його двом молодшим дітям ( 8.5 та 6 років ) у продовж 15 днів. Будемо спостерігати за результатом та згодом ділитися ним у відгуках.
У відгука 2 коментарі
Ксения Чупенкова

Растішка

Нарешті ми спробували і іншій смак безлактозного йогурту без додавання цукру Растішка - Яблуко-Виноград. Дітям теж дуже сподобалось, але сказали трохи схоже на сік, мабуть тому, що присутня кислинка) ) Тому ми, напевно, зупинимося на смаках Персик-Яблуко та Полуниця-Банан. Це дуже класно, що нарешті з'явилися такі кисломолочні продукти, які виготовляють без додавання цукру та не містять лактози. І на смак дуже смачні, і для здоров'я кішківника дуже корисні! Тепер з магазину дуже тяжко вийти без цих смаколиків))) Ще раз вам дякую!
У відгука 5 коментарів
Ксения Чупенкова

Йогурт "Растішка" безлактозний та без додавання цукру!

Нарешті отримали з дітьми акційну коробочку з набором йогуртів - "Полкниця-Банан", "Персик-Яблуко" та дві штуки "Яблуко-Виноград". Як бонусом донечці вручили повітряну кульку, що дуже її потішило! Спочатку скуштували йогурти зі смаком "Полуниця-банан" та "Персик-яблуко". Інші залишили на наступний день. Ці йогурти за смаком ні чим не відрізняються від звичайних, мабуть навіть смічніші))) В міру солодкі, приємної консистенції і в яскравій упаковці, що неодмінно є приорітетом у виборі кисло-молочної продукції для тих діток, які не дуже її полюбляють. Донечці більше сподобався йогурт з полуницею а синові із персиком. Завтра скуштуємо останні два)))
У відгука 2 коментарі