Nadiia 20
Nadiia 20
Новачок
Відгуки Nadiia 20
Коментарі Nadiia 20
Отримано лайків
2 Like
Nadiia 20

Повністю перейшли на Нестожен3

Довго не залишала відгук адже не можу радити щось не достатньо вивчивши продукт.
З народження наша дитина перебувала на штучному вигодовуванні, так як в пологовому будинку нам порадили Одну з досить відомих сумішей для недоношених діток, ми почали її вживати та згодом перейшли на ту ж суміш одиничку а потім двійку боячись щось змінювати.
Нажаль попередня суміш Виявилась для нас досить дорогою і ми почали шукати іншу, але спробувавши декілька різних сумішей майже з першого дня їхнього вживання було зрозуміло що вони категорично негативно впливали на травлення та випорожнення дитини.

Дізнавшись про тестування Нестожен 3 ми вирішили спробувати перейти на неї адже нашій дитині на час тестування саме виповнився рік, нас обрали і з моменту отримання 20 грудня ми почали поступово заміняти попередню суміш на нову.
Так як в перший день ми не виявили ніяких негативних реакцій ми продовжили далі збільшувати дозу суміші та за тиждень перейшли на неї повністю придбавши ще три пакунки Нестожен 3.

Однозначно можу відмітити плюси:
* склад, відсутність пальмової олії, наявність вітамінів та особливо вітаміну D, пребіотики.
* Пакування, два окремих пакунка по 300 грамів, дуже зручно бо є можливість швидко використовувати суміш та відкривати нову свіжу, зручна Мірна ложечка, а сам картонний пакунокунок не додає зайвої ціни на суміш
* Приготування. Суміш готується так як і всі інші і що саме головне, розміщується досить швидко та без грудочок, не залишає на пляшці жирних залишків та не має неприємного різкого запаху. На смак не сильно солодка але смачна.
* Доступність. Гарна ціна, суміш розповсюджена та є в наявності у всіх аптеках та супермаркетах.

Мінусів особисто для себе ми не знайшли.

За час тестування у нас не виявилось алергії, проблем з травленням, окремої непереносимості до компонентів, та відмови від суміші, так як наша дитина завжди спала всю ніч то і тут нічого не змінилося, животик її не турбував.
Ми повністю перейшли на цю суміш і задоволені всім , знайомим буду радити саме Нестожен.
Дякую за тестування!
У відгука 0 коментарів
Nadiia 20

Однозначно рекомендую!!!

Уже закінчується третя пляшечка! крапельки допомогли маленькому животику! Спочатку злякалися коли виникли проблеми з туалетом але потім зрозуміли що організм просто налаштовувався на новий лад! Дитина спокійна, спокійна вся сім’я)))
Рекомендую та сподіваюсь що наш досвід для батьків з проблемами животика буде гарним прикладом) https://www.instagram.com/p/CNda4pohHYS/?igshid=72eev6o00n2u
У відгука 2 коментарі
Nadiia 20

Мамалак

Минуло два дні з моменту початку тестування, поки що робити остаточний висновок зарано але помітні перші зміни. До цього ми користувалися тільки одним засобом і багато з чим порівняти ми на жаль не можемо, але є велика різниця, дитина почала менше зригувати, можливо це збіг обставин але ми будемо спостерігати надалі за цим процесом. Також менше плачу після вживання суміші, дитина спокійніше себе поводить?
Є моменти які хотілося б підмітити, в основному подібні краплі йдуть по 30 мл у флаконі, рідше зустрічаються 15 мл, дана позиціє йде у флаконі 15 міллілітрів і ми помітили що якщо застосовувати при кожному годуванні по дозі 9 крапель, вони можуть швидко закінчитися. На флаконі зазначено що строк зберігання відкритого флакону 3 тижні, що в принципі є логічним. Можливо виробнтку потрібно випустити більшого обєма краплі, так, їх будуть менше купувати через те, що у деяких вони не встигнуть закінчитися до строку використання, але є наприклад двійнята або трійнята наприклад, і мамам напевно буде не зручно купувати раз на тиждень маленький флакон.
Доречі зручно що флакон не повністю заклечний наліпкою і зрозуміло скільки ще залишилося
У відгука 9 коментарів
Nadiia 20

Мамалак

Сьогодні отримала посилочку!
Малеча ще спить а ми не дочекаемося пробудження щоб спробувати новиночку? бо з нашим сьогоднішнім нічним засипанням була біда?
Зразу ж відмічу що ємність дуже зручна, піпеточка також була приємною новиною адже ми на штучному вигодовуванні і іноді при пробудженні важливі секунди щоб швиденько приготувати суміш та заспокоіти голодний шлуночок? бо можно швидко накрапати в суміш. Інструкція проста та доступна для того, щоб швиденько прочитати та зрозуміти скільки і коли потрібно давати малюку. Починаємо тестування та віримо що знайдемо в цій продукції саме наші крапельки щастя❤️
У відгука 0 коментарів