nastya1995
nastya1995
Новачок
Відгуки nastya1995
Коментарі nastya1995
Отримано лайків
0 Like
nastya1995
Доброго вечора, ми вже 5 день їмо Nan i нам все подобається, проблем з животиком немає, настрій гарний, сон міцний. І ще дуже зручно з собою брати на прогулянки в термосі або десь в дорогу. Не треба шукати місце для грудного годування. Будемо купивати і далі. А головне що дитина хоче його їсти.
У відгука 0 коментарів
nastya1995
Доброго дня! Хочу розповісти свої враження. Вчора ввечері перший раз давала суміш. Хочу зауважити дуже зручна баночка і мірна ложечка. На банці вся інформація зрозуміло подана і не викликає зайвих запитань. Суміш Nan optipro 3 має приємний жовтуватий відтінок і молочний запах, чудово розбовтується і не збивається в комочки. Сподобалося що на банці є рекомендації (Суміш слід готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Готова суміш, що залишилася після годування, не повинна зберігатися і використовуватися в подальшому). Суміш має білки для росту малюка, пробіотики для імунітету, не містить пальмового масла. Тепер про дегустацію. Дочка на смак молочко сподобала, я зрозуміла це по задоволеному личку. Дитина міцно спала всю ніч до ранку від чого я взахваті. Алергії чи висипання не виявила. Будемо далі дегустувати.
У відгука 1 коментар
nastya1995
Ура ми нарешті стали експертами тестування, дуже сподівалися і вийшло, посилочка прийшла швидко, запаковано все добре, баночка не пошкодилася. Ми суміші ще в раціон харчування не вводили ( на грудному вигодовуванні) буде цікаво спробувати саме цю марку першою тому, що не раз чула позитивні відгуки, за доню вже не так страшно.
У відгука 2 коментарі
nastya1995
Раньше никогда не слышала о продукции марки Dr. Oetker, интересно будет попробывать, вижу много положительных отзывов. Часто люблю делать разные десерты, особенно нравиться сметанный тортик желе с ягодами, фруктами. Если повезет участвовать в тестированнии уже знаю где применит и оценить качество подукта.
У відгука 1 коментар