Евгения Александровна
Евгения Александровна
Новачок
Відгуки Евгения Александровна
Коментарі Евгения Александровна
Отримано лайків
1 Like
berezka

Тестування гелів WOOLITE на фінішній прямій

Гелі для прання використовувала по декілька разів. Мій фаворит WOOLITE Premium Delicate, теплі речі після його використання м'які і більш яскравіше виглядають.
Сьогодні зранку прала гелем WOOLITE Premium Dark. Вибрала темні речі: чоловічі сорочки, спортивні штани сина (дуже грязні, бо впав), джинси та інше. Як завжди заливаю у машинку 1,5 ковпачки гелю. Піноутворення середнє, аромат гелю приємний і ненав'язливий. Гель білого кольору та не дуже густий.
Речі відіпрались добре. Я навіть була здивована, які чисті стали спортивні штани без попереднього замилювання. А джинси чоловіка біля карману не повністю відіпрались, для чистоти експерименту я їх не замилювала.
У цілому гель попрацював на 9 балів із 10, буду і у майбутньому його купляти.
На рахунок катишків поки нічого не можу сказати. На новіших речах вони нібито не з'явилися. А так мало часу щоб зробити висновок.
У відгука 8 коментарів
ОКСАНА Я
Чомусь не вірю, що гель може справитись з катишками, це швидще маркетинговий хід.
berezka
Оксана Я, я теж в це не дуже вірю. Але якщо новіші речі прати тільки цими гелями - то можливо й не буде катишків. Гелю ще багато, буду перевіряти.
Евгения Александровна
катышки если есть на одежде ,то не один гель не поможет. Если их еще нет то может просто оттянуть время их появления.
ОКСАНА Я
Евгения Александровна, так але це не так залежить від самого гелю як від якості речі та дотримання вимог до температури і т.п
Наталія Буковська
У мене шорти зимові зі складом вовна+синтетика, то катишки майже усі зникли. Якби сама не протестувала, то не повірила б) Але на інших речах так і залишились. Це точно залежить від складу тканини.
Enigmasin
Евгения Александровна, повністью з Вами згодна, це так само як і з посіченним волоссям.
Доценко
У меня катышки тоже не исчезли,но они стали более мягче и я из специальной машинкой без труда удалила
Nubric22
Оксана Я, аналогично. Ведь нельзя всему верить, что написано на продукте. Вот все протестили, и убедились)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
gusja

Чорніше чорного

Привіт усім) Як я і казала, першим для випробування був обраний гель Dark, оскільки вже назбиралося чорних речей для прання. Цей гель має дуже приємний свіжий запах, консистенцію середньої густини і молочний колір. Я завжди намагаюся дотримуватися рекомендацій виробника щодо дозування засобу. І перше, з чим стикнулася, це необхідність з'ясувати, скільки мл міститься в кришечці гелю, оскільки на ектикетці зазначено, що мінімальна кількість - 50 мл при несильних забрудненнях одягу. Отже, дослідним шляхом було визначено, що кришечка має трохи менше ніж 50 мл. Ок. Загрузила речі, додала гель (1,5 кришечки) і запустила спеціальний режим прання "Для темних речей". Кришечку закрутила назад на пляшку геля і ось тут проявився один неприємний момент - кришка має звичайну форму, її краї виходять за межі горлишка пляшки, і залишки геля, що були в ній після дозування, почали стікати по зовнішньому боці пляшки(((( Довелося її відмивати і промивати водою саму кришечку. Для порівняння даю фото як продумано зроблена кришечка в пляшці гелю для прання іншого виробника - там гель, що залишився після дозування в кришці, стікає всередину пляшки, і все лишається чистим. Думаю, виробнику геля WOOLITE варто звернути на це увагу і змінити дизайн кришки. Прання завершилося, чорні речі лишилися чорними))) без усіляких білих плям і розводів, як це деколи буває, якщо переш чорні речі звичайним порошком. Крім того вони стали м'якенькі на дотик, наче я додавала ще й кондиціонер. Після висихання на одязі залшився дууууже приємний ненав'язливий аромат, такий як після сушки на свіжому морозному повітрі. Результатом прання гелем DARK задоволена.
У відгука 10 коментарів
Tatiana Kachailo
Да, отсутствие мерного стакана это самый большой минус этого средства. Я вообще взяла отдельный стакан, разместила его и теперь использую. Но это не очень удобно конечно.
Tatiana Kachailo
*разместила (нанесла метки 50 мл, 80 и 100?)
Tatiana Kachailo
Т9 и тут меня исправил ? Сори. Но думаю все поняли, что я хотела сказать.
Moni4ka
mamochka, поняли-поняли)) я вообще узнала здесь на портале, что многие бросают крышечки в стирку вместе с вещами. Здесь тоже возможен такой вариант
Tatiana Kachailo
Moni4ka, можно рассмотреть как вариант. Но у меня ребенок и кошка с удовольствием все вывернут)) Так, что мне не подходит))
Евгения Александровна
mamochka, когда дома маленький ребенок который так и норовит взять эти яркие баночки кидать крышку в барабан не вариант.
NatuskaS
Moni4ka, да ?иногда очень даже удобно . Но после такого варианта ( как мне кажется) не так сильно пенится белье при стельке
.Olga.
Евгения Александровна, когда дома маленькие ребенок, то ставить эти бутылки\баклажки на видном месте даже закрученными - не вариант. Это все должно быть закрыто\запрятано. Мы даже на двери ванной и туалета в свое время верхний шпингалет навесили.
.Olga.
NatuskaS, по идее при стирке средствами для машины-автомат они вообще не должны давать пену. Потому интенсивная пена в барабане при стирке - обычно показатель того,что со средством переборщили.
Доценко
.Olga., согласна,у меня едва заметная пена была
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися