gusja
gusja
Знавець
Відгуки gusja
Коментарі gusja
Отримано лайків
7 Like
gusja

Woolite PRO-Care

Верхній одяг світлих кольорів брудниться досить швидко, а значить, потребує частого прання. І щоб одяг зберігав тривалий час гарний вигляд, прання має бути делікатними засобами. Для своєї нової курточки я обрала гель WOOLITE PRO-Care. Отже, забруднені були комір в тих місцях, що торкаються обличчя, і краї рукавів, я оцінила ступінь забруднення як легкий, тому додала 1 ковпачок гелю, обрала температуру прання 20C, бо, по-перше, на ектикетці вказана температура не вище 30С, а по-друге, було цікаво чи гель впорається із своїм завданням в такій доволі прохолодній температурі. Гель має таку ж консистенцію середньої густини, як і DARK, але більш інтенсивний квітковий аромат і ніжний персиковий колір, піни під час прання майже не було. Куртка вже висохла і я можу сказати, що гель повністю відіправ забруднення і лишив на одязі приємний аромат, який першу добу був досить насиченим, настільки, що я засумнівалася чи підійде він для прання чоловічих речей, але за добу він став ледь відчутним, і це добре. Якістю прання із цим гелем я також задоволена.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
gusja, окрема подяка за фото - можна не лише прочитати про результат, а й побачити його))) У моєї доньки світлий пуховик - однозначно треба купувати - бо забруднюється надто швидко.
gusja
Модератор Ольга, так, я теж вагалася чи купляти такий світлий, але гель чудово впорався і курточка знову як новенька)
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetik13765

гель Color

Гель Color и эксперимент с разноцветным бельем. Решила постирать постельное белье на высокой температуре, и ради эксперимента положила зеленое и оранжевое, с рисунками вместе. использовала гель для цветных тканей. Так как ставила на 70 С то налила 70 мл на 5кг белья. Отстиралось все хорошо, но главное ничего не полиняло и не потеряло цвет. Полоскала один раз, отжим на 800 оборотов. Ткань мягенькая и с приятным ароматом, ненавязчивость и интенсивность запаха позволит спать в "цветнике". Я очень не люблю когда после кондиционера аромат очень стойкий, я тогда просыпаюсь с головной болью. а тут как раз в меру. :-)
У відгука 19 коментарів
.Olga.
Вы рисковая.)) Я не положила бы вместе такие цвета.)) Тут серое с черным кинешь и волнуешься.))
gusja
Теж була думка спробувати одночасне прання декількох речей різних кольорів, але не наважилася. Дякую за відгук, додав мені сміливості)))
Доценко
Вы рисковый человек))а еслиб полиняло?.Но спасибо вам за риск, теперь мне не страшно будет стирать вещи разными цветами
Ekaterina Denisenko
Я почти всегда так стираю ???
Вікторія-профі
Я завжди перу всі кольори райдуги))) тільки червоне окремо)
Tatiana Kachailo
И я часто стираю вещи разных цветов вместе. Правда при 40°
Вікторія-профі
Ну і звичайно що окремо біле, і окремо чорне))
Наталія Буковська
.Olga., я не побачила білу річ і завантажила разом з чорним, то колір незначно помінявся. А як висохне повністю, то ледь сіре буде. Так що гель для чорного працює на ура
Юлия Борисюк
Я дуже часто різні кольори перу, просто температуру не високу беру. Один раз було таке, що прала червону кофточку із іншими кольрами. Нічого не змінилось. Все гуд.А ось як повісила сохнути то піжамка яка дотркалась до червоної кофточки, стала червоною)
.Olga.
NaSaDD, мне было бы обидно за испорченную белую вещь...(( Я стараюсь быть очень внимательной при сортировке белья и когда вынимаю белье из машины. Я триста раз прокручу еще пустой барабан и прощупаю каждый сантиметр рукой, т.к. слеповата.
.Olga.
yulya_bos, ну неяркие цвета и я кидаю в "цветное" вместе. Но синее, красное\розовое, желтое, зеленое - всегда раздельно.
Наталія Буковська
.Olga., то просто кухонний невеликий рушничок) Теж все перевіряю, але говорила по телефону і автоматично загрузила все купкою)
.Olga.
NaSaDD, ну рушничок - то є не дуже страшно. А от білизна - це неприємно...
Svetik13765
.Olga., ну я все таки перестраховалась и поставила 70С а не 90С
Svetik13765
Доценко, я решила что постельное не так страшно, как вещи которые носим "в люди" ;-)
Svetik13765
.Olga., я только если вещь новая- перестирываю отдельно и в ручную. Если не полиняло то потом все вместе.
Svetik13765
Вікторія-профі, я в плане сортировки ленивая, тоже все цвета вместе стираю, сортирую только по типу ткани.
.Olga.
Svetik13765, ой, я выше 60-ти не стираю... А новые цветные однозначно кидаю по цветовой гамме.:-) Как-то набирается одного цвета хотя бы на полмашинки за неделю:-)
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
gusja

WOOLITE - гель для прання та догляду за речами

Питання - хтось вже отримав інформаційний буклет на e-mail? Бо я ще ні(
У відгука 4 коментарів
Little_fairy_eli
Так, я отримала інформаційний буклет. Якщо не помиляюсь, 2 дні тому.
Модератор Ольга
gusja, продублювали посилання на буклет Вам на пошту.
gusja
Модератор Ольга, дякую!
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися