natagolovko
natagolovko
Експерт
Відгуки natagolovko
Коментарі natagolovko
Отримано лайків
3 Like
Галина Тесак

Цей сон, цей сон

Ну що ж,пройшов тиждень як я приймаю мелоксонін. Час засинання зменшився, пробудження вночі зкоротились до одного пробудження, але і після пробудження засинала швидко і зранку встаю виспана, а нерозбита. Рекомендую дуже задоволенна.зад
У відгука 2 коментарі
natagolovko
Підкажіть будь ласка, чи немає тяжкості в голові після пробудження? Раніше приймала препарат від безсоння, потім весь день голова була чувунна
Галина Тесак
Ні немає. Зранку встаєш з ясною головою.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mila@

Тестування Ентерол Імуно

Ось і завершилося моє тестування пробіотика Ентерол Імуно і я хочу поділитися своїми враженнями. Нажаль, так трапляється, що особливо в холодну пору року ми частіше хворіємо і нам назначають антибіотики, а вони в свою чергу вбивають нашу мікрофлору і відновитися дуже важко. Тестування співпало з курсом прийому антибіотика, порадившись з лікарем, вона одобрила цей препарат, я приймала Ентерол Імуно з першого дня прийому антибіотика і 14 днів після закінчення прийому. Дуже сподобалося, що в складі є вітамін С, D та цинк, так, як їх зазвичай назначають при будь-яких простудних захворюваннях, а тут було все в одному. Капсули в склянній баночці, легко та зручно приймати. Вдалося уникнути багатьох проблем з кишечником, з якими стикалася в певній мірі раніше при прийомі курсу антибіотиків, хоча завжди антибіотик приймала з пробіотиком з першого дня. Ефект після прийому пробіотика дуже сподобався, ніякого здуття, коліків та дискомфорту й одужання настало ніби швидше, і легше було відновитися після хвороби. Переконавшись на власному прикладі тепер можу рекомендувати Ентерол Імуно своїм друзям та знайомим це дійсно дієвий та зручний в використанні пробіотик!
У відгука 1 коментар
natagolovko
Згодна з Вами, дійсно ефективний пробіотик!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
natagolovko

Ентерол імуно

Доброго дня. Препарат Ентерол імуно отримала. Порадилась зі своїм лікарем-гастроентерологом та почала тестування. Дякую за таку чудову можливість!
У відгука 4 коментарів
Mandaritos
Доброго дня. Отримала препарат Ентерол Імуно,ознайомилась з інструкцією,та вже приймаю декілька днів.Дякую за можливість,наразі тестую і далі.
Анастасія Гусар
Цікаво чи буде результат? Напишіть враження!
tashavolchik30
Mandaritos, чекаємо вражень про даний препарат. Цікавить наскільки помічний пробіотик цієї фірми. Так як на фармацевтичному ринку безліч пробіотиків, але не всі помічні при дизбактеріозі
natagolovko
За перший тиждень тестування можу поділитися такимим спостереженнями: приблизно на 50 % зменшилось здуття, для мене це дуже важливо, тому що цей симптом дуже мене допікає
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lovekitty

Avon Attraction Awaken

Перше що хочу зазначити це флакон який не соромно виставити на поличку, в руках відчувається немов бренд люкс класу
Аромат огортаючий, мʼякий, розігрітий, дуже сексуальний, хвилюючий. І головне солодкий але сбалансовано солодкий.
Як на мене парфум більш підходить для впевнених, таких рокових я би сказала, жіночках 35+
Така красуня з червоною помадою у заміському будинку сидить біля каміну і цей аромат на ній🥰
У відгука 2 коментарі
Модератор_Анастасия
Дякуємо за романтичний відгук )
natagolovko
Підкажіть будь ласка, як довго тримається аромат?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Versace86

Аромат від єйвон

Уявіть собі найдорожчий готель у східному стилі (щось типу Mandarin Oriental), в якійсь одній із найзаможніших країн персидського заливу ... просто уявіть як ви один в білому халаті і тапочках ідете по абсолютно фантастичному коридорі, ваші ноги тонуть в мягкому коврі, приглушене світло, сотні тисяч деталей східного орнаменту навколо, сусальне золото, глибокі смарагдові та індіго кольори, все дуже розкішно, чисто і затишно.
Ви щойно пережили найкращий спа у вашому житті і вирішили випити кави в невеличкому кафе на одному з поверхів готелю. Навколо ні душі. Готель повністю пустий, лише тіні персоналу і Ви.

Ось скляний ліфт безшумно піднімає Вас на певний поверх, ось кафе, пусте, до вас підходить ... ні підлітає безшумно арабська дівчинка-офіціант бере замовлення і зникає. Через лічені хвилини на столі у вас свіжа ароматна французька випічка та величезна кашка запашного капучіно, східні солодощі. Ви розслаблено потягнулись у широкому мякому кріслі, надпили капуч і споглядаєте як сонце тоне в оксамитових хвилях вечірнього моря.

От усі запахи цього готелю, від лоббі, спа і до чашечки капучіно - це цей аромат !
це просто сукупність східної краси найрозкішнішого готелю.
Тут вам і кава, і смоли, і якась малинка, і дим бахура, і фантастичне дерево, прянощі типу кардамон, звісно СУПЕР делікатний уд.

Якщо взяти все краще від єйвон - то це цей аромат
Флакон - розкіш. Рідина - золота розкіш. Звучить як розкіш. Шлейф - розкіш. Стійкість - розкіш.

Висновок: Стійкість 12 з 10, Шлейф 10 з 10, Композиція 15 з 10.

Якщо Ви хочете мати найкращі східні аромати, але ще не готові за них віддати суму рівноцінну однокімнатній квартирі - беріть. Найкраща інтерпретація східного уду для європейського носику. РОЗКІШ!
У відгука 4 коментарів
Wolfweta
Чудовий відгук!
Yulia Nedzelska
Дуже класно написали. Аж захотілося і цей готель і спробувати цей аромат
Лєнок11
Розкішні парфуми, які полюбляють і розкішні жінки😉Супер аромат!
natagolovko
Шикарний відгук! Мені теж дуже сподобався цей аромат. Дійсно, - розкіш!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися