Elena_bondarchuk
Elena_bondarchuk
Знавець
Відгуки Elena_bondarchuk
Коментарі Elena_bondarchuk
Отримано лайків
18 Like
Max Positive

Готово!

Отже, розставимо крапки над "і".
Фарбував кухню в світло бежевий колір. Оскільки тестовий зразок був білосніжного кольору, то додавши пів пляшки колоранту(250мл), отримав досить непоганий колір. (колорант, без проблем, знайшов у найближчому Гіпермаркеті "Епіцентр").
Фарба наноситься рівномірно без темніших та світліших плям, без сіміття та якихось ворсинок і т.д. Фарбував по прогрунтованій стіні обробленій гіпсовою штукатуркою. Одного шару вистачило для повноцінного профарбування. Зазвичай, стелю фарбую в 3ри шари, а стіни в 2ва шари, а тут, один і тільки один.
Стіни висохли швидко, якихось неприємних запахів, як під час роботи так і після фарбування, я не вловив.
Результатом задоволений на всі сто!
Щиро дякую за надану можливість спробувати в роботі дану продукцію!
P.S. Як бонус, залишилось ще більше половини відра фарби, і щоб добро не пропадало, під подарунковий валик портапила і спальня.
У відгука 3 коментарі
Elena_bondarchuk
Дуже класний результат у вас вийшов! Колір гарний і ніжний, ідеально підходить для кухні і спальні
AnastasiiaBevz
Дуже чекала відгуки на це тестування, так як також знаходимся в стадії ремонту. Дякую за розгорнутий відгук та якісні фото!
Світлана Рахматська
Дивлюся собі фарбу. Подобається інтерєр в світлих відтінках. Хочу пофарбувати в себе. Шпалери вже не моє. Але думаю як себе поводитиме фарба. Стіни в усіх різні. Потрібно звісно рівняти. Але дивлячись на такий результат розумію що це гарно.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ірина Білоус

Лак для волос Wella Deluxe Wonder Volume & Protection

Лаванда - цветок эфиронос, естественный сухоцвет. Это один из немногих цветов, который может радовать нас продолжительное время. Ведь она обладает редким свойством – становиться естественным сухоцветом, сохраняя при этом свои цвет, структуру и аромат.
Ведь она обладает редким свойством – становиться естественным сухоцветом, сохраняя при этом свой цвет, структуру и аромат.
Секрет продолжительного аромата состоит в том, чтобы использовать лаванду, не только собранную вовремя, но и правильно сохраненную. Если ваш букет из сухоцветов из правильно собранной и заготовленной лаванды, то он будет радовать вас своим естественным видом и деликатным ароматом, на протяжении многих лет украшая ваш дом.
А для того, чтобы цвет не иссяк через месяц после сбора и цветки не осыпались, букет можно
Шаг 1. Выньте цветы из вазы.
Шаг 2. Распылите Лак для волос Wella Deluxe Wonder Volume & Protection на цветы с 10-15-сантиметрового расстояния. Не перемещайте баллончик слишком близко к цветку, как сила распыления спрея может повредить цветок.
Шаг 3. Повесьте цветы вниз головой в хорошо проветриваемом помещении, пока лак для волос не высохнет.
Шаг 4. Поставьте цветы обратно в вазу. Применяйте лак для волос по мере необходимости, чтобы подольше сохранить цветы свежими.

#naprobuua#naprobuua_Wella_Deluxe#Wella_Deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 7 коментарів
Elena_bondarchuk
Класний метод для збереження квітів. Якраз маю пару стебелинок лаванди, а вони дуже швидко обпадають. Беру на майбутнє лайфхак на замітку)
.Olga.
Elena_bondarchuk, а мені дарували букет троянд, сплетений з кленового листя. І він був зафіксований лаком для волосся. Це було 8 років тому. Тому я знаю про цей метод.
violetta_nesterova_d
Ничего себе, не знала о таком лайф-хаке,спасибо ,нужно и себе попробовать.
Ірина Білоус
Elena_bondarchuk, тільки лак з лавандою в їжу не вживайте ))
Ірина Білоус
violetta_nesterova_d, я рада, пользуйтесь )))
Ірина Білоус
.Olga., букет троянд, сплетений з кленового листя? Ого! Мабудь дуже гарний був !!!
.Olga.
Ірина Білоус, дуже. :-)Він, мабуть, і досі б був, але я не люблю пилозбірники і з часом їх викидаю. :-) Я його сфоткала тоді на пам'ять. :-)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Elena_bondarchuk

З Wella впевненість на всі 100%

Привіт всім!
Ділюся й я своїм досвідом використання засобів для стайлінгу Wella Deluxe.
Сьогодні у вихідний день вирішила зробити собі настрій ще зранку й накрутити волосся, а заодной протестувати мус і лак для Wella Deluxe.
Від природи маю неслухняне пористе волосся, яке ще й пушиться. Накрутку робила на свіжовимите волосся. Перед сушкою нанесла трохи мусу. Він дуже добре піниться, зручно наноситься, не склеює волосся, його легко можна потім розчесати. Я навть трохи витягнула його феном і все добре зафіксувалося. Мус має дуже гарний запах і приємну текстуру, як хмарка. Мусом дуже задоволена, однозначно буду використовувати його й надалі та радити подругам. Незамінна річ у домашній косметичці кожної дівчини.
Далі діло дойшло до кучерів. Я маю стайлер, тому накрутка зайняла у мене не більше 10 хвилин, зафіксувала все лаком Wella і в мене вийшли легенькі, романтичні хвильки. Саме те, що потрібно для прекрасного літнього настрою, щоб виглядати на всі 100%.
У відгука 2 коментарі
mallimari
Отличное перевоплощение волос. Нравится и до и после)
Elena_bondarchuk
mallimari, Спасибо огромное! Мне тоже очень понравился результат, буду делать теперь почаще.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Бас.ок

завершення тестуваня

#naprobuua_wella_deluxe #wella_deluxe #naprobuua_відгуки

Ой дівчатка, реально крутий набір для тестування отримали цього разу. В мене корокте волосся і для того щоб бути з гарною зачіскою однозначно має бути вдома мус та лак для волосся, і зрозуміла я це як раз під час тестування даного набору "лак та мус для волосся від фірми WELLA серія Deluxe розкішна укладка та захист" доречі з комплексом Кератину5.
Одже про саму продукцію мус добре піниться, не липне сильно до рук, звістно є елементи прилипання, але це норма, аромат приємний, діти кажуть що пахнуть як парфуми. Як видно на фото це я і моя суперська зачіска ;) , після нанесення мусу та сушіння феном відразу видно результат на обличчя, як то кажуть, мус гарно придає об'єм та тримає форму. Всю зачіску я зафіксувала лаком.
Зачіска трималась цілий день.
Я дуже задоволенна результатами, від тепер дані продукти будуть у мене в дома в наявності постійно, доречі їх можна прикупити в мережах магазинів "ЄВА".
#naprobuua_wella_deluxe #wella_deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 2 коментарі
Elena_bondarchuk
Дійсно крутий результат у вас вийшов. Для короткого волосся це ідеальні засоби
Бас.ок
Elena_bondarchuk, дякую, сама в шоці, тому що давне вже не використовувала ніяких засобів для стайлінгу
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
annalibets

Мой опыт использования средств для укладки волос от Wella Deluxe

Всем привет! Мне довелось принять участие в тестировании средств для укладки волос от Wella Deluxe. На тестирование прислали мусс и лак для волос Wella Deluxe Wonder volume & protection в красивой косметичке. Производитель обещает нам защиту от 5 факторов : 1.Механическое повреждение. 2.Сухость 3.Непослушность 4.Тусклость 5.УФ-излучение.
Мусс для волос Wella Deluxe Wonder volume & protection извлекается из баллона в виде плотного нежного облачка. Наносить следует только на влажные волосы, так средство распределится по волосам равномернее. Далее сушим волосы феном или естественным образом, смотря какую итоговую цель вы преследуете. Мусс хорошо уплотняет волосы, делает их жёстче, что идеально подходит для дальнейшей укладки волос горячим инструментом. Я пробовала укладывать волосы с помощью утюжка и плойки, естественно только после того, как волосы хорошенько просохнут. В результате я получала объемную укладку со стойкими локонами. Завиток держался в неизменном виде в течение 2х дней, при том, что на ночь я скручивала волосы в неплотный пучок. На третий день завиток так же оставался, но был уже немного легче. Также заметила, что с использованием мусса, волосы дольше оставались свежими, не так быстро жирнились у корней. Дополнительным бонусом использования мусса я считаю сияющий блеск волос.
К сожалению, с лаком для волос Wella Deluxe Wonder volume & protection любви у нас не сложилось. Использовать пыталась его пару раз и каждый раз от его запаха у меня першило в горле и появлялся привкус горечи во рту. К тому же этот запах долго оставался на волосах и хотелось просто скорее его смыть. Поэтому я оставила эту затею и больше его не использовала. Возможно конечно это моя индивидуальная непереносимость какого-то компонента этого продукта. Но я бы посоветовала производителю сделать аромат аэрозольного лака более приятным или хотя бы не столь интенсивным. Естественно, заявленных свойств лака я не смогла оценить по достоинству, потому как для меня запах оказался очень весомым минусом и перечеркнул все плюсы этого продукта.
Хочу поблагодарить проект #naprobuua и #Wella_Deluxe за оказанное доверие и возможность протестировать новые продукты.
У відгука 2 коментарі
Elena_bondarchuk
Зазвичай лаки для волосся мають інтенсивний запах. Я знаючи це швиденько розпилюю на волосся в іншій кімнаті, бажано біля вікна і тікаю в іншу, щоб не вдихати)
Tayanna
Я набираю полную грудь воздуха, задерживаю дыхание и распыляю лак. После быстро выхожу из ванной, через минуту можно заходить и дышать, першить в горле. уже не будет.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися