Юлия Гвоздецкая
Юлия Гвоздецкая
Експерт
Відгуки Юлия Гвоздецкая
Коментарі Юлия Гвоздецкая
Отримано лайків
39 Like
Маріам

Квітневі пропозиції від Avon

Щиро дякую за можливість тестувати дану продукцію. Отже, мої враження:
1.Туш для вій.
Насичений чорний колір, туш робить гарний об'єм, видовжує, розчісує війки. Малювала в 2 етапи. Результатом задоволена. З недоліків: не зовсім зручна щітка (широка з рідкими щетинами). В кінці дня осипається, можливо через те, що накладаю туші досить багато. Змивається легко. Загалом туш хороша.
2. Крем навколо очей. Енергія протинолу.
Хороша текстура, приємний запах, зволожує, вирівнює, шкіра свіжа, підсвічена. При нанесенні відчувається прохолода, легке печіння, не стягує, побічних реакцій не було. З мінусів: крем довго впитується на моїй шкірі, відчувається липкість.
3. Парфумована вода Avon today tomorrow always wonder.
Гарний квітковий приємний запах. Тримається 5 годин. Для поціновувачів солодких ароматів саме те. Мінусів немає, все індивідуально.
Загалом враження позитивні. Повторно придбала б туш.
У відгука 7 коментарів
Галина0395
Отримала набір для тестування
Мар'яна Палюх
При першому нанесенні крему теж відчула печіння, трохи насторожило
Модератор Ірина
Дівчата, спробуйте наносити крем подалі від ока. Тобто, не прямо під війками, а нижче. І ще спробуйте брати меншу кількість. Це індивідуально, комусь може потрібно ну зовсім-зовсім трішки.. Та напишіть потім чи це допомогло уникнути печіння.
Мар'яна Палюх
Модератор Ірина, в мене печіння було лише при першому використанні, писала про це у відгуку
Nina Leto
Мар'яна Палюх, також було легке печіння, пощипування після крему((
Юлия Гвоздецкая
Мар'яна Палюх, також відчула, але почервоніння шкіри не відмічалось, і шкіра розглядалась.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Katjaa

Парфуми TTA Wonder

Мені пощастило стати незалежним експертом тестування продукції Avon🥰
Отримавши набір, в першу чергу я «затестила» парфуми! Аромат мені сподобався, в кожного свої смаки та по-різному відчуваються аромати. Особисто для мене-аромат ніжний, в міру солодкий, відчуваються свіжі нотки. На весняну пору року він чудово підійде. Щодо стійкості- на одязі аромат тримається значно довше ніж на тілі . Після того як закінчиться мініатюрка подумаю щодо більшого обʼєму 😉
Про туш та крем напишу згодом
У відгука 6 коментарів
Tatianaaaa
Шкода що не попала в список учасників, дуже класне тестування, надіюся в майбутньому протестую...
Наташа24
парфуми дуже класні)
Юлия Гвоздецкая
Мені тоже дуже сподобалися)
Katjaa
Юлия Гвоздецкая, читаючи відгуки, то парфуми не всім сподобались. Особисто для мене-дуууже ♥️
Katjaa
Наташа24, так 💕 це мій аромат
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tashavolchik30

Весняні новинки від Avon

Хочу ще раз подякувати сайту naprobu.ua за прекрасні тестування. Ви робите нас трішки щасливішими у цей непростий для нас всіх час. Своє тестування я розпочала з парфумованої водички TTA Wonder. Це легкий та приємний весняний аромат, відноситься до квіткових. Ноти аромату: неролі, бергамот, кедр. Любителі бергамоту зацінять точно. Про себе, я люблю солодкі, квіткові аромати. На перший погляд Wonder мені сподобався, але стійкість на "нулі". Їх чути максимум 2-3 год. Ніякого шлейфу не лишають. Загалом, я б не купувала повномірний флакон. Тому парфуми трішки розчарували, так як я люблю стійкі аромати, де присутній шлейф.
Доповнюю відгук про парфуми лінійки TTA Wonder.
Загалом я розчарована в них. Абсолютно не стійкі. Шлейфу нема. 2 год і їх не чути взагалі на одязі. Перш запах солоденький і ніби все гарно, згодом від солодкого лишається аромат одеколона. Не рекомендую. В лінійці TTA є достойні аромати. Нажаль новинка розчарувала.
Крем для шкіри навколо очей Anew Енергія Протинола.
Мініатюрка дуже зашла, зручно брати з собою в сумочку, в подорожі. Є інструкція до засобу, що теж важливо. Кремчик має ніжну тестуру, приємно пахне. Після нанесення шкіра гладенька. Про результати важко щось сказати відразу, так як мало користуюсь ще. Згодом доповню. Маю мімічні зморшкі та звичайно гусячі лапки. Шкіра вже не як в 20річної, маємо це розуміти. Крем наносити 1-2 рази в день. Я роблю це зранку та ввечері.
Доповнюю відгук через тижень користування кремом Аnew Енергія Протинола.
Дрібні зморшкі під очима стали менш помітні, шкіра приємна на дотик, гладенька. Для більшого ефекту зберігайте крем в холодильнику і наносьте не відразу, а через 5-10хв як вийняли. Приємний холод під очі саме воно, ніби рідкі патчі, набряки забирає на всі 100%. Найбільше з набору для тестування Avon мені сподобався цей крем під очі Anew Енергія протинола. Сміло рекомендую до покупки. Не пошкодуєте!
Туш для вій 5в1
Щіточка має унікальну функцією смарт контролю охоплює вії по всій довжині, піднімає і підкручує їх. Кінчик на щіточці профарбовує навіть найменші вії. Після відкриття туш зберігати 3 міс. Загалом непогана туш, але треба навчитись нею правильно фарбуватись. Алергії не викликала, чудово змивається міцелярними спонжами для демакіяжу. Поки що фарбувала вії в один слой. Фото прикріпляю.
Доповнюю відгук про туш.
Отже вона осипається все ж таки, не водостійка. В кого розпочався період алергій на цвітіння мене зрозуміють. Пандочка гарантована. От на зиму ця туш мені здається буде ок. Ще не сподобалось, що засихає так швидко за 3 місяці.
У відгука 10 коментарів
Анастасія Винокурова
Результат від кремів треба дивитись через тиждень-два - тоді вже точно буде видно ефект від використання. Подільться потім ще)
natagolovko
Підкажіть, будь ласка, чи не осипається туш?
tashavolchik30
natagolovko, осипається якщо багато нанесли. Мені особисто 1-2 слоя і ок. Тримається до вечора.
tashavolchik30
Анастасія Винокурова, дякую)
mallimari
До речі, стійкість і шлейфовість парфюму-це саме, те що найчастіше турбує нас, як майбутніх власниць аромату. Цілковито поділяю Вашу думку.
Юлия Гвоздецкая
natagolovko, мені не підійшла, сипеться після 2-3 годин користування.
Іnna25
Добрий день. Стійкість парфумів 2-3 години це на шкірі? А на одязі, яку стійкість мають? Хочу спробувати цей аромат - купити. І от оцінюю його по відгуках учасників тестування.
Анастасія Винокурова
Юлия Гвоздецкая, шкода, а я вже думала замовляти..
Наталія Буковська
Анастасія Винокурова, добре, що можна протестувати і почитати відгуки. Мене спочатку теж зацікавила найбільше туш, але вже склала своє враження по відгукам. Буду шукати далі)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Гугл

Діана вранці біжить до холодильнику і просить Простоквашу))

Так класно, коли можна прокинутися і насолоджуватися ранком вже готовим сніданком. Ми всією родиною під їли на простоквашино! Дуже подобається продукція! Діана десерти нові теж полюбили. Сьогодні їли десерт з яблуком. Смачно.... Мм мм. Насолода. Єдине, що мала за 1 раз хом яче 2 десерти. Тому для більш старших діток актуально більший обєм
У відгука 2 коментарі
Юлия Гвоздецкая
В нас також,ох ці діти))
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Natali_toffy

Сирок простоквашино

Хочу поділитися своїми враженнями щодо сирочків, прийшли 2 смаки, 1 шт-яблуко ,2 шт-мультифруктові. Синочку 1,3 роки.Не любить молочні сирочки без наповнювачів , але мало де є без цукру. Сину сподобалось як з яблуком так і з мул фруктовою начинкою, великий плюс що не потрібно домішувати в сирок фрукти, в мене дитина не їсть без нічого , а ці смаки корисні і дуже смачні)
У відгука 2 коментарі
Юлия Гвоздецкая
С яблоком самый вкусный как по мне,всей семьей любим))) Особенно наши детки обожают)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися