Deleted
Deleted
Новачок
Відгуки Deleted
Коментарі Deleted
Отримано лайків
7 Like
Yuga2002

Щенок Fisher price

Отыскала фоточку 4х-летней давности, когда купили старшей дочери Умного щеночка! А сейчас будем рады протестировать продукцию Fisher price с младшенькой!)
У відгука 7 коментарів
Deleted
Зараз вперше беремо участь в проекті Лактазік, нам безмежно сподобалось. Моя донечка підростає, знайомиться з навколишнім світом,проявляє інтерес до іграшок. Дуже хотілося б взяти участь в тестуванні іграшок від Fisher price. Адже хочеться для своєї дитини всього найкращого.Ми зараз саме в пошуках розвиваючих та безпечних іграшок.Надіюсь нам повезе взяти участь у тестуванні.
Yuga2002
Удачи вам!
Enigmasin
Юлия Гаращенко, скажіть цуценятко в 2 рочки цікаве дитині? Ми просто ткнули пальчиком на такого друга, але я розумію що не учасники обератимуть собі іграшку, стало цікаво дізнатися)
Yuga2002
Дуже цікаво! Отже, якщо ви будете експертом чогось іншого, то рекомендую придбати цуценятко)
natasha_epihina
А у нас щенок был еще в самой первой версии, без сердечка этого, тогда еще не было их Мальчика и девочки.... нужно тоже фотки найти ))). Теперь также с младшим сыном хотим такого щенка! Желаем удачи в отборе !
Enigmasin
Я впевнена що всі батьки, що прийматимуть участь у тестуванні після поскуповують увесь представлений асортимент учасників, свят багато та іграшки просто знахідка!!!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися