marijaskirak
marijaskirak
Новачок
Відгуки marijaskirak
Коментарі marijaskirak
Отримано лайків
0 Like
emily_broiako
З появою нашої новенької «Beko» я стала більш відповідальніше відноситись до вибору програми, на якій перу речі. ⠀ Раніше оберала режими «на око» і не завжди отримувала бажаний результат. ⠀ Назбиравши достатню кількість темного одягу та джинсів, запустила програму «Темні тканини». ⠀ При цьому обрала рідкий пральний засіб. ⠀ Отримала хороший результат. ⠀ Єдине, слід пам’ятати, що не потрібно в цьому режимі прати делікатні тканини, що містять бавовну! ⠀ Загалом наше тестування даної моделі завершилось успішно. ⠀ Єдине, чого мені в ній бракує, то це звукового сигналу по закінченню прання. ⠀ Впевнена, виробник врахує цей нюанс в своїх подальших розробках.
У відгука 2 коментарі
jeroszka
А у нас посудомойка Беко уже 5 лет. Супер мойка, куча программ, нам с ней повезло
marijaskirak
Пройшовши одне тестування на пробу, більшість людей почне читати-перечитувати інструкцвю використання будь-яких речей
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tradaduska
Хочу залишити свій підсумковий відгук по тестуваню пральної машини Beko WSTE7512BWW. Перевагами стали: - наявність технолгії обробки парою, - захист від протікань, - відкладене прання, - функція очистки пральної машини (ще не випробувала) -високий показник енергоефективності, - компактність, - завантаження для одночасного прання до 7 кг, - україномовний інтерфейс, - локанічний та логічний набір програм, - індикатори стадій прання, - бугристий барабан (сприяє якіснішому пранню), - програми - експрес прання 28 хв та експрес міні- 14 хв. Недоліками, як на мене, стали: -відсутність звукового сигналу закінчення прання, - відсутність кнопки на дверцятах (страшно відкрити, щоб не зламати випадково), - відсутнісь можливості ввімкнути обробку парою без прання- найбільий мінус! - надто гучна при пранні- хоч і використана спеціально розроблена технологія бічної стінки для "безшумного прання", - надто тривале прання в основних програмах , як на мене. Підозрюю, що це через "енергоефективність", - максимальний показник завантаження (7 кг) дозволено лише в режимах "Бавовна", "Гігієна" та "Експрес". Обирати серед плюсів та мінусів, важливі для себе пункти, тепер ваша робота. А для мене ця можливість участі у тестуванні, стала: *класним першим досвідом співпраці з проектом "На пробу", *можливістю змінити стару пральну машину на нову за незначні кошти, *познайомитися з брендом Beko- як виявилося, не користувалися цією технікою досі, *вивчити цю модель пральної машини від А до Я і перечитати інструкцію не один раз, Сподіваюся, що я зі своїми відгуками та відео була корисною, і комусь це справді допоможе зробити правильний вибір:)
У відгука 12 коментарів
Модератор Ольга
tradaduska, дякуємо Вам за таке узагальнення. Хотіла б зазначити, що перед продажем техника проходить стадію тестування, а отже виробник впевнений, що дверцята не відламаються :) Щодо тривалого прання, можу сказати, що у більшості сучасних машинок вони довгі :( Не лише у Beko. Ну а максимальне завантаження лише на деяких програмах - це не новинка - у моєї старенької пралочки Самсунг (вже більше 10 років їй) - також такі рекомендації. А я все дивувалася, ну чому на однакових режимах різна якість прання, аж поки не догледіла, що є норми по вазі :)
tetianna_s
Спасибі вам за такий інформативний відгук!!!! І не тільки цей,і всі які ви залишили! Читаючи їх,аж самій захотілось протестувати якусь техніку...Буду надіятись,що в переді ще багато всього цікавого!!
tradaduska
Дуже рада, що стала в нагоді! Гарного дня:)
Модератор Ольга
tradaduska, запитали у виробника про відсутність кнопки на дверцятах. Виявляється, що дверцята зараз випускаються зі спеціальним фіксатором тому, щоб їх можна було відчинити з середини. Це зроблено виключно задля безпеки дітей, котрі часто залазять до барабану.
Юлия Зеленская
Ничего себе! Вот это продуиано. Я имею в виду, о детях, которые смогут открыть изнутри. Любопытно, чтобы открыть изнутри нужно просто надавить на окно или применитт какие-то другие манипуляции? Если придавать, то не будет ли открываться машинка, если барабан оказался слишком загружен бельём?
Модератор Ольга
Юлия Зеленская, думаю, стоит просто с усилием надавить - потому что были случаи, когда маленькие дети там закрывались и не могли открыть изнутри дверцу. Но, в то же время, сильная загрузка не повлияет на открытие дверцы - эта функция тестировалась при разработке и учитывались возможные варианты.
marijaskirak
Прання 14 хв?? Бомбезно,особливо для новонароджених діток
Orawing
А є функція сушки?
Orawing
Хочу таку пральну машинку
alenka2812
Модератор Ольга, вообще, конечно, интересно, как дитё залезшее в стиралку в панике откроет ту дверь и на сколько рассчитана та сила толчка ? но молодцы, что такое пытаются предусмотреть, видимо были случаи в стиралках.... ? Интересно, как эта функция сработает на домашнее животное ..
Модератор Ольга
alenka2812, на самом деле, случаи были :( Поэтому производители задумались над возможностью изнутри открыть дверцу. Вот только на как с домашними животными - думаю, их силы будет мало для такого :(
Модератор Ольга
Orawing, саме в цій моделі функція сушки не передбачена.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Inna Stadnyk
Уже дважды протестировала функцию Микс 40 градусов. Она рассчитана на микс вещей с разным составом. Это значительно упрощает стирку, т.к. нет необходимости сортировать вещи по типу ткани. Сложных пятен на вещах не было, они просто нуждались в стандартной стирке с которой машинка справилась на отлично. Вещи свежие, форму сохранили и не полиняли. Время стандартной стирки чуть больше 2х часов (40 градусов, 800 отжим) Я отжим ставила отдельно, т.к. мне нужно было 100о оборотов. Без отжима и с волшебной кнопкой «Быстрая стирка» получилось 57 минут.
У відгука 2 коментарі
marijaskirak
Ох..мати в машинці функцію мікс-то ,напевно,чимале задоволення, бо я б при першій же можливості прала біле з чорним
СлаВіка
Чудова і практична функція
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Inna Stadnyk
Вот и подошло к завершению мое тестирование новой помощницы от фирмы beko. Основной фишкой стиральной машинки стала технология SteamCure (обработка паром) что очень удобно. Теперь про преимуществах моей новой помощницы очевидны. А они очевидны: 1. Для меня самым важным преимуществом стала гигиена, ведь когда пар проникает в вещи- он уничтожает грибки и аллергены. 2. Деликатность. Паром можно с легкостью постирать даже зимнюю пуховую куртку без малейшего страха испортить одежду. 3. Чистота. Тоже немаловажный пункт. Ведь пар помогает размягчить грязь и легко её удалить. Правда это не действует на старые пятна, так что сложные пятна лучше сразу стирать. 4. Скорость. Тут аж два подпункта: функция «Быстрая стирка» (не совсем связана с паром)при которой время стирки уменьшается, но качество остаётся на высоте. И второй: после обработки паром вещи не мокрые, а лишь слегка вкладные, а значит высохнут быстрее. 5. Большой объём загрузки- 7 кг- просто спасение для большой семьи. 6. Стильный дизайн. Машинка сделана в минималистичном стиле, а значит подойдёт под любой дизайн комнаты. 7. А ещё она она способна выстирать гору вещей всего за 28 минут при полной загрузке
У відгука 2 коментарі
marijaskirak
Звучить направду добре..я б теж хотіла протестувати таку пральну машину, терпіння до прання немає,хочу,щоб усе було швидко,якісно і безпечно для родини,а особливо для дитини
alenka2812
Круто, что в ней есть столько программ ???
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Rita_i_m
Вовна,кашемір... за ними завжди потрібен особливий догляд. Лише з віком та уже «набитими шишками на лобі» я навчилась читати інформацію на етикетках. До цього,я зменшила в розмірі не мало речей( Отже,тестуємо режим «Вовна.Ручне прання» Порошок для прання я вибрала рідкий. Автоматичні функції не редагувала,залишила як є: температура 40 градусів і віджим на 1000 обертів. Хоч з температурою моі вагання зросли,та все ж вирішила дати шанс для машинки) Час складав лише 59 хвилин,що є дуже швидко. Процес сушки такого одягу в мене завжди по схемі: лише в горизонтальному положені,адже інакше можуть бути розтягнення тканини. Результат : З плямами beko впоралась гарно та й головне,речі не розтягнуті,не деформовані,не дивлячись на температуру. Тому,нарешті , НІ пранню делікатних речей руками.
У відгука 4 коментарів
marijaskirak
1000 оборотів??одна я ніколи не використовую їх??а лише 400-600, бо ж одяг від цього може швидко набути поганого вигляду
Ledi_Di
Я теж ніколи не використовую великі обороти .. найбіше це 800))
Анжеліка
На сколько кг,она предназначена
Модератор Ольга
Анжеліка, 7 кг завантаження.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися