Nereya
Nereya
Новачок
Відгуки Nereya
Коментарі Nereya
Отримано лайків
2 Like
Enigmasin

Штепа Олена Ігорівна

Нещодавно, коли ходили з синулькою до магазину за "ще однією іграшкою" я побачила олівчики від Fisher Price. Я була вражена тактикою підходу до вивчення лічби маленькими хитрунами, продавчиня показала, що просто так аби куди олівчики не стануть, тільки на своє місце. Все в цьому бренді продумано до дрібниць. Ще більше нам захотілося не обійти стороною такий актуальний проект. І я теж хочу розвиватися зі своїм синочком, зараз стимулюю в нього бажання до спілкування.. І сама дізнаюся багато нових слів? Ми співаємо пісні разом, граємо в картки на запуск мови, слухає о казки та вірші... Іноді мама себе відчуває незамовкаючим радіо, к кінцю дня починаєш заговорюватися і писати смс з помилками? Доречно б було отримати помічника від Fisher-price!!! Тримаю кулачки на перемогу у відборі, ну дуже предуже хочеться спробувати і провести час тестування з користю та інтересом.
У відгука 4 коментарів
Nereya
Ох как хочется поучаствовать в проекте, нам сейчас очень актуальны такие игрушки интересно попробовать столь знаменитую фирму.
Enigmasin
Чомусь я впевнена, що спробував такі чудові іграшки батьки побіжать докуповувати їх усі, якраз на свята❤️❤️❤️
natasha_epihina
Заинтриговали... я почему-то именно на эти карандаши внимания не обращала.... теперь обязательно рассмотрю их в магазине!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися