Тетяна Симанців
Тетяна Симанців
Знавець
Відгуки Тетяна Симанців
Коментарі Тетяна Симанців
Отримано лайків
17 Like
Тетяна Симанців

Лак для волосся Wonder volume and protection «Помітний об’єм та доглянуте волосся

Лак для волосся Wonder volume and protection «Помітний об’єм та доглянуте волосся» серія Deluxe від Wella (5 – найсильніший рівень фіксації). Треба сказати, що я завжди обираю лаки із найсильнішою фіксацією, оскільки інші просто «не тримають». Волосся у мене довге, м’яке.
Оформлення аналогічне як у мусу із цієї ж серії – білий флакон, блакитна нижня смужка та золоті надписи.
Об’єм - 250 мл.
Дозатор-розпилювач – стандартний, зручний. Ковпачок, який би захищав від випадкового натиснення відсутній, хоча завдяки конструкції навряд чи ситуація матиме місце.
Розпилювач дуже дрібний. У рекомендації пишуть наносити із відстані 30-35 см, що я й робила (тож ефекту склеєного волосся у мене не було), все виглядає дуже натурально і волосся має здоровий блиск. Фіксація швидка і хороша, на наступний день лаку на волоссі не відчувається, воно легко прочісується.
Аромат лаку мені дуже сподобався – солодкий (оточуючі відчували аромат троянди, я – яблучка). Хоча й у випадку як із мусом, аромат швидко вивітрюється.
Моє волосся довге і м’яке, тож утримати об’єм та локони стайлінговим засобам важко.
Результати застосування засобу на фото (перше – зранку, друге – після 12 годин немає, бо потрапила під дощ-зливу, кучері не збереглися, але й волосся не стало пухнастим).
У відгука 2 коментарі
Тетяна Симанців

Мус для волосся Wonder volume and protection

Із отриманого набору, першим, що спробувала був мус для волосся Wonder volume and protection «Помітний об’єм та доглянуте волосся» (5 – найсильніший рівень фіксації) серія Deluxe від Wella.
Оформлення як уже зазначала у попередньому пості-відгуку дуже приємне: біла баночка із золотим та блакитним кольорами.
Об’єм - 200 мл.
Дозатор – стандартний, зручний. Є ковпачок-захист від випадкового натискування.
Аромат – солодкий, мені сподобався. Варто зазначити, що він не переслідує вас ввесь день, а доволі швидко стає невідчутним.
Моє волосся довге і м’яке, тож утримати об’єм та навіть кучері – стайлінговими засобам дуже важко.
Для волосся середньої довжини рекомендують використовувати кількість мусу розміром як яблуко. На моє волосся, потрібно було розміром як велике польське яблуко). На руках після застосування відчувається мінімальна липкість.
Засіб наносила на сухе волосся і заплела в косичку. Потім волосся не розчісувала, а «розбирала» руками. Результат – на фото. Також додала фото як хвильки-кучері виглядають після 12 годинного робочого дня. Протягом дня – аромату не було відчутно. Треба зазначити, що волосся дуже гарно блистіло, а не було тьмяним як від використання багатьох стайлінгових засобів.
Із засобом можна гарно вирівняти волосся, і воно залишається рівним протягом довгого часу (у мене мяке волосся, що завжди трішки підкручується).
Чи склеює засіб волосся? Так, якщо ви нанесете завелику кількість і нерівномірно розподілите. Тож рекомендую нанести засіб на волосся, обов’язково прочесати для більш рівномірного нанесення, тоді жодної халепи не трапиться.
Чи тримає засіб об’єм? Частково так, адже волосся ніби робиться плотнішим. А от з прикореневим - важче, оскільки через довжину волосся, об’єму в мене практично не буває.
У відгука 4 коментарів
Тетяна Симанців

Wella deluxe Wonder volume and protection

Цьогоріч вперше стала тестувальником на сайті Naprobu.ua та пробуватиму серію Deluxe від Wella. Я отримала набір: мус та лак Wonder volume and protection «Помітний об’єм та доглянуте волосся» (супер сильна фіксація – 5 рівень – найсильніший) з комплексом Kerashield 5 (захист кератину). Як стверджує виробник, даний комплекс має захистити волосся від 5 факторів: механічного пошкодження, сухості, тьмяності, неслухняності та УФ-випромінювання.
У комплекті також йшла чарівна червона сумочка-косметичка із затяжкою зверху та поділками всередині, і звичайно ж листівка із нагадуванням від сайту Naprobu про умови тестування продуктів.

Тепер про самі продукти.
Баночка лаку та мусу виглядають стандартно (лак – 250 мл, мус – 200 мл), колірне рішення дуже приємне: ніжний блакитний у поєднанні із білим та золотим.
На обох продуктах зазначено рекомендації щодо застосування засобів.
Я не втрималася і одразу ж почала тестування.
Коротеньке перше враження. Маю сказати, що аромат засобів дуже приємний (солодкий і нагадує якийсь шампунь).
Більш детальні враження від використання засобів у наступних відгуках.

Дякую за можливість стати учасником тестування командам Naprobu.ua та Wella.

PS як людина україномовна одразу помітила, що усі надписи спереду на засобах – російською, хоча ззаду все ж є україномовний дубляж-опис засобів.
У відгука 5 коментарів
Тетяна Симанців

Ура!!!

Вперше стала учасником тестування! З нетерпінням очікую на його початок.
У відгука 2 коментарі
Тетяна Симанців

DR.oetker

Люблю використовувати продукцію ТМ DR.oetker. У них дуже круті ароматизатори (ром, цитрус - мої фаваорити), а ще дуже подобається кукурудзяний крохмаль.
У відгука 3 коментарі