Татьяна Валерьевна Поштар
Татьяна Валерьевна Поштар
Новачок
Відгуки Татьяна Валерьевна Поштар
Коментарі Татьяна Валерьевна Поштар
Отримано лайків
0 Like
Ірина Семенюк

Том в шоці))))

Не знаю хто тут був більше щасливий при отриманні такого пакунку - я чи кіт)))) Вангую що з таким добром мій Том за цей місяць поправиться не на жарт)))) Знайомтеся - Тому 6 років, він меконгский бобтейл, стерилізований. Зазвичай він в мене на сухому кормі, кілька разів в місяць йому дуже щастить і він отримує рідкий корм??) Ще в мене на дачі є дворовий кіт Остап) Він теж буде експертом в тестуванні корму Purina ONE))? він в мене на "людському" харчуванні і зрідка отримує сухий корм. Так що приступаємо до тестування! Надіюся нам трьом все сподобається)) Ну Остапу так точно)))
У відгука 5 коментарів
Karin08
Я теж була в шоці) Кіт звісно зацінив коробочку в першу чергу..поки я не відкрила пакетик корму) Поки не очистив її, не відходив) Надіюсь, що мій кіт за цей місяць поправиться))) Я тільки за!)
Ірина Семенюк
я ще маю надію, що новий корм допоможе справитися з випадінням шерсті... бо зараз біда з цим (
Татьяна Валерьевна Поштар
Наше чудо лопает пакетики корма как положено...Смотрит только и облизывается...Сухой корм открыла,дала на пробу...изначально ходил и обнюхивал,в итоге начал лопать...и уже несколько дней моё чудо выпрашивает вкусняшек...Спасибо большое Вам за возможность протестировать корм для котят...
AlinkaOvch
Какой деловой Том) у нашей Исты мама такой же породы, но Иста родилась с длинным хвостиком и окрасом сил тэбби поинт)) удачного Вам тестирования!
Ірина Семенюк
AlinkaOvch, а тато був іншої породи? класний окрас)) дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися