Julia🌹
Julia🌹
Знавець
Відгуки Julia🌹
Коментарі Julia🌹
Отримано лайків
3 Like
Julia🌹

І ще трішки про підгузки-трусики Pampers Pants

Продовжуємо користуватись підгузками-трусиками Pampers Pants та чудовими серветками Pampers Pure. Протягом цього періоду ніяких незручностей та проявів алергії не було, тому можемо впевнено сказати, що ця продукція буде нашим маст-хев у догляді за найдорожчим у світі експертом! Можливо лише наступного разу придбаємо не 5, а 4+, бо якщо судити по лінійці розмірів, то до 5 ми ще трішки не доросли і нарешті спинились в активному рості (наш майже восьмимісячний гарбузик важить як деякі стрункі дітки в 2 роки ?). А ще ми веземо цю продукцію на пробу братику (йому вже не дуже актуально, бо він вже достатньо дорослий, щоб робити свої "справи" в підгузок вдень, а от на ніч ми запропонуємо йому надійний захист ?). А ще наші всюдисущі ручки добралися до буклету експерта (ех, не вберегла його цілим на пам'ять про нашу участь у тестуванні). Постраждала обгортка, але всім виглядом наш експерт показував мамі, що буклет хороший, гарно читається (жується). Тому з впевненістю можу сказати, що весь без виключень вміст коробки (і сама коробка) є корисним та знайшов своє застосування. Дякую Pampers та Naprobu за можливість безкоштовно спробувати нову для себе продукцію та з впевненістю купувати велику вигідну пачку, не боячись, що після одного підгузка та червоної попи доведеться думати, що робити з рештою та знову тратитись і купувати вже перевірені підгузки.
У відгука 0 коментарів
Julia🌹

Наш досвід тестування трусиків Pampers Pants

Сьогодні в мене дуже незвичний допис ?
Ми вперше потрапили в перелік 500 експертів, які беруть участь у тестуванні трусиків PAMPERS PANTS. Це стало можливим завдяки проекту Naprobu. І ми вже тестуємо #naprobuua #pampers #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам #PampersТрусики #360Fit #PerfectFit #ЗручноОдягати #ЗручноЗнімати
Постараюсь максимально точно описати свої враження та спостереження, а також врахувати думку нашого головного експерта ??
Отримавши свою посилку ми були приємно вражені оформленням коробки та її наповненням. Коробка була з логотипами проекту та продукції, акуратно приклеєними до неї, дбайливо запакована (нам вона настільки сподобалась, що зараз там оселились дрібні іграшки). Всередині, окрім обіцяних підгузків-трусиків, на нас чекали ще й вологі серветки, класна брендована еко-сумка (підійде для речей малечі в недалекі подорожі) та буклет експерта з підказками, рекомендаціями та купонами з промокодами на знижку при купівлі підгузків Pampers в інтернет-магазині Pampik.com (кому потрібно - звертайтесь ?).
Мама маленького експерта була дуже задоволена, оскільки насправді впевнилась, що і таке везіння буває та не лише "професійним" блогерам роблять такі приємні подарунки. З продукцією Pampers ми познайомились ще в пологовому будинку (спасибі колегам за відвідини), але після цього купували підгузки та серветки і інших виробників і навіть, здається, знайшли своїх фаворитів. Але, як виявилося, це не так. Прийшов час і шилопопик став чинити різні капості, аби лише створити мамі додаткові перешкоди при зміні підгузків ?. Тому постало питання про перехід на новий рівень - підгузки-трусики. Pampers стали першими та ще й у хард-версії на ніч. І вони чудово впорались. Після цього ми ще кілька разів їх одягали і все чудово. Запах, який присутній, багатьом не подобається. Мені він приємний, хоча краще було б без нього, це означало б меншу кількість добавок, які потенційно можуть викликати подразнення. Алергії ні на підгузок, ні на серветки нема, а це головне. Підгузок легко знімати, для цього потрібно просто розірвати боковинки, а спеціальна стрічка дозволяє згортати та зафіксувати використаний "памперс". Сіднички сухі, як і поверхня підгузка. Під час активного повзання на животі зовсім трішки зібгалась передня частина резинки. Тому однозначно будемо користуватися і надалі. З невеличких мінусів, які ми не врахували, це неправильно підібраний розмір (у нас трішки більше 10 кг, а підгузок 5 розрахований на 12-17). Але не вважаю це проблемою, бо наш експерт солідний тілистий хлопчина і ніяких невідповідностей ми не помітили.
Окрема похвала чудовим серветкам Pampers Aqua Pure, які містять 99% чистої води та органічну бавовну (зі слів виробника). Серветки бомба! Гарне, але не надмірне просочення і відсутність будь-якого запаху. Після використання наших запасів інших органічно-пахучих серветок зробимо закупку саме цих! ?
Додаю фото продукції та задоволеного експерта. Хто був з нами весь пост - ви дуже терплячі люди ??
У відгука 5 коментарів