dianochka_balog
dianochka_balog
Знавець
Відгуки dianochka_balog
Коментарі dianochka_balog
Отримано лайків
15 Like
dianochka_balog

Pampers Pants проти Active baby

Не знаю на скільки доречно, проте можливо комусь буде корисно. Дуже хотіла поділитися своїм порівнянням між Pampers Pants i Active baby, оскільки як тільки отримати пакунок трусиків на пробу не могла не відмітити їхню схожість.
До відгуку додаю фото, думаю зрозуміло де трусики, проте на всякий випадок зліва Active baby, справа Pampers Pants. Отже, мої порівняння:
1) Зовнішній вигляд. Трохи схожий дизайн, неяскраві малюночки, проте це ненайважливіше в підгузках )))
2) Наповнення. Вологу тримають гарно обидва підгузки, проте як на мене трохи надійніші трусики, за рахунок резиночок. Також перевагу тут мають трусики за рахунок рівномірного розподілення наповнювача. На фото помітно що в Active baby наповнювач розподілений полосками, і коли підгузок наповнюється стає дуже помітно 3 чіткі наповнені відділи.
3) Матеріал. Дуже схожий, проте в трусиків він ніби трошки ніжніший, проте це не критично.
4) Запах. Схожий, проте в трусиків ніжніший, це радує. Оскільки при відкритті упаковки Active baby він трохи зарізкий. (після вивітрювання стає нормальним)
5) Надійність. Ми вже користуємося доволі довго Active baby, вони нас повністю задовольняли. Дуже рідко траплялися казуси. Проте після проби трусиків, вони мені дуже сподобалися, оскільки це покищо найнадійніші підгузки, жодного разу не протекли.
6) Комфорт. Active baby відповідають розмірам, жодного разу на них не було ніякої реакції, гарно сидять на дитині. Проте коли наповнюються можуть трошки сповзати вниз. Це не є критично. Pampers Pants є надзвичайно комфортними, по крайній мірі для нас. Гарно сидять на животику і ніжках, не сповзають. Дуже рідко можуть залишати незначні сліди від резинки, проте вони зовсім не значні. Мені здається що неіснує таких підгузків які не залишать жодного сліду.
Висновок. Ми і надалі будемо користуватися Active baby, тому що вони нам цілком підходять, як по якості так і по ціні. Проте Pampers pants також будемо використовувати, оскільки ну дуже порадувала нас їхня якість, хоча ціна не дуже, тут вже Active baby явно виграють))) А взагалі можете сміливо користуватися і тими і тими, оскільки ми задоволені двома.
У відгука 6 коментарів
dianochka_balog

Враження від Pampers Pants

Хочеться поділитися своїми враженнями про підгузки-трусики Pampers pants. Цей досвід у нас перший, порівняти з трусиками інших виробників не можу, тому це буде враження саме від трусиків Pampers без порівняння. Шкіра в моєї дівчини досить ніжна та чутлива і може давати реакцію, проте підгузки ТМ Pampers нам чудово підходять, і мова йде не лише про Pampers pants, які ми зараз тестували але й про Active baby, які використовували до цього. Отже, якість в підгузків чудова, за весь цей час використання, трусики жодного разу не протекли, навіть після довгого нічного сну і після ?. Це дуже радує? А те що порадувало найбільше, це те як сидять на крихітці ці підгузки. У донечки досить пухкенькі ніжки, і підгузки завдяки своїй резинці дуже гарно сіли як на ніжки, так і на животик, при цьому не перетискаючи і не натираючи. Запах - не різкий, схожий на active baby, проте трохи слабший, це радує. Дехто писав, що незадоволені малюнком, що він трохи тьмяний. Як на мене, то важливіше якість підгузка а не малюночок. Єдиним покищо мінусом для мене, виявилася їхня ціна ?, і те що, покищо мені їх трошки важко одягати. Але це швидше не мінус, а справа навички, пройшло ще дуже мало часу, потрібно звикнути. Зате знімати їх дуже легко і швидко, зручно скручуються і заклеюються, і при чому хочу відмітити, що яким би не був заповнений підгузник, жодного разу не бачила наповнювача, в інших інколи було помітно на сідничках ніби краплинки гелю. Тому загальне враження чудове, впевнена що ще будемо користуватися підгузками трусиками саме від Pampers, бо в нас від ТМ вже давно склалися хороші враження. Дякуємо naprobu та TM Pampers за можливість потестити ці підгузки ))) Аліса залишилася задоволеною ❤
У відгука 0 коментарів
dianochka_balog

Починаємо тестування !

Нарешті прийшла наша посилочка! Ми її вже дуже чекали))) дякуємо ТМ Pampers та naprobu.ua. Маємо великі надії на підгузки))) як тільки будуть перші враження одразу напишемо відгук))) єдине, що мені не дуже зрозуміле це купони, які в кінці буклета. Їх можна використати тільки на ті підгузки які перераховані в кінці?
У відгука 3 коментарі
dianochka_balog

Ура! Ми станемо експертами!!!

Дякуємо порталу naprobu та Pampers за можливість стати експертами. Це будуть наші перші підгузки трусики. Дуже доречне тестування ))) доця вже чекає посилочки? Я не вірила що нас оберуть, нам пощастило, оскільки я зареєструвалася на порталі не так вже й давно, а це вже наше друге тестування!!!! Дякую за довіру ?
У відгука 2 коментарі
dianochka_balog

Чудове тестування

Надіємося стати експертами, дуже гарна можливість спробувати трусики Pampers. Зараз нам майже 3 місяці, вже встигли спробувати памперси Huggies та Pampers, більше сподобалися Pampers, спочатку брали Pampers Premium Care, зараз користуємося Pampers active baby, але малеча стає все активнішою і якраз хотіли спробувати трусики)) всім удачі ?
У відгука 1 коментар