galina__zakharchenko
galina__zakharchenko
Новачок
Відгуки galina__zakharchenko
Коментарі galina__zakharchenko
Отримано лайків
7 Like
galina__zakharchenko

Доповнення до тестування

Читаю деякі коментарі де питають "Чи не протікають вночі?". Ні, не протікають. Ми зазвичай користуємося підгузками на розмір більше, щоб вище натягнути на спинку і бути хоч трішки спокійнішими, що не вийде все зверху - такий у нас лайфхак? Те, що немає індикатору, я вже давно звикла, все одно заглядую збоку. Бувають каки витікають - тільки тоді, коли підгузок був перед тим повний.
Нам подобаються?
У відгука 5 коментарів
galina__zakharchenko

Результати нашого тестування?

Так, як ми вже користувались даним видом підгузків, в мене вже є відгук. Загалом претензій до них немає.
Плюси: еластичні боковинки (коли застібаєш підгузки, то краї добре натягуються), липучки дуже хороші, резиночки добре прилягають до ніжок (це сприяє тому, що менше шансів протікань), ціна (відносно інших підгузків серії Pampers, active baby не дорогі). Мінуси: це запах підгузків, він трішки різкий, але до нього можна звикнути.
З приводу подразнень: у нас взагалі це дуже рідко буває і це не на підгузки. Я взагалі вважаю, що подразнення виникають не на підгузки, а на догляд: недостатнє миття та провітрювання жопенятка? Одним словом, в нас все добре з приводу цього.
Серветками я майже не користуюсь, тільки коли на вулиці, мені цієї пачки вистачить на дуже довго. Серветки хороші, вони не сильно мокрі, як бувають деякі, дійсно вологі. Єдиний їхній мінус - це коли дістаєш одну, а за нею ще дві тягнуться.
Мій висновок - я порекомендую продукцію Pampers друзям, тобто їхнім діткам?
У відгука 6 коментарів
galina__zakharchenko

Розпаковка ?

Дякую, за можливість взяти участь у тестуванні?Пакунок кур'єр привіз до квартири. Взагалі з тм Pampers знайома, тому я вже готова залишити відгук, але почекаємо до закінчення тестування?
У відгука 8 коментарів