Вікторія Ременяка
Вікторія Ременяка
Знавець
Відгуки Вікторія Ременяка
Коментарі Вікторія Ременяка
Отримано лайків
4 Like
Вікторія Ременяка

Текстури тестованої продукції

Вже пройшло достатньо часу від початку тестування, тому можна робити висновки. Сироватка з вітаміном С - текстура масляна, добре живить, треба наносити невеликим шаром, тоді швидко вбирається шкірою. І якщо я правильно зрозуміла не тестується на тваринах, що дуже добре. А тепер моя нова любов гель для душу з запахом вершків з какао, на вигляд наче з шиммером, переливається, кремова текстура, але мене підкорив запах. Я просто не можу заспокоїтись себе нюхати) Солоденький, ніби ванільний, ненав'язливий) Гелю кажу три ТАК!)
У відгука 2 коментарі
ANYUTA_ANYUTA
Стільки позитивних відгуків за гель для душу, що я його теж обов'язково спробую😊
Вікторія Ременяка
ANYUTA_ANYUTA, Спробуйте 100% не пошкодуєте.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanysha777

Сироватка "Максимальне сяйво"

Сироватка для обличчя "Максимальне сяйво"від Avon з вітаміном С.
Об'єм :30 мл
Дата виготовлення: 19.09.2022
Термін придатності: 12 міс після відкриття.
Колір сироватки прозорий. Запах...так і не змогла зрозуміти на що він схожий... Але з часом був набридливий для мене... Хотілось більш легкого запаху.
Сироватка рідка. Упаковка зручна. Легко видавлювати потрібну кількість рідини. Спочатку спробувала на руці. Розподілила невелику кількість на руку і відчула легкий холодок і трішки пощипування. Дуже довго вбирається шкірою. Липка. Коли нанесла на лице, липкість не проходила.. навіть через пів години я її відчувала на шкірі.. шкіра у мене комбінованого типу. Можливо ця сироватка підходить для сухого типу шкіри . Виробник вказав що підходить для всих типів шкіри.. не згідна. Для комбінованої та жирної точно не підходить. Після тижня використання замітила розширення про в районі щік. Навіть не знаю, можливо мені не підійшла. Не люблю відчуття липкості на лиці і запахи, які довго відчуваю на шкірі.
У відгука 12 коментарів
Модератор Ірина
Дякую за ваш відгук. Справді шкода, що відбулась така реакція. Косметичні засоби взагалі дуже індивідуальні. У мене саме комбінований тип схильний до жирності, і моя шкіра вбирає дану сироватку, як губка.
Tanysha777
Модератор Ірина, дану сироватку дуже відчуваю на шкірі..і цю липкість. Я думаю вона буде ідеальна для сухої шкіри. Жаль що мені не підійшла, всі засоби дуже індивідуальні. Одному підходить, іншому ні. Але гель для душу дууууже сподобався. І цей аромат какао..мммм
OlihkaK
Дякую, тепер ще раз подумаю, чи купляти) Бо в мене теж комбінований тип(
Tanysha777
OlihkaK, можливо саме мені не підійшла. Це значить, що вам може підійти. Все індивідуально, треба пробувати. Хтось писав, що теж комбінована шкіра і підійшла... Вибір за вами)
Tanysha777
OlihkaK, модератор Ірина писала. Вище коментар.. пам'ятаю що десь читала)
Вікторія Ременяка
Мені сиворотка здалась трошки на олійній основі. Спробую на свекрусі.
Модератор Ірина
Tanysha777, я дуже рада, що другий засіб, який ви отримали залишив приємні враження. Дякую, що продовжуєте ділитися своїми спостереженнями ❤
Tanysha777
Модератор Ірина, і Вам дякую що даєте можливість відчути себе справжнім експертом і протестувати різні засоби та продукцію. На пробу то ❤️❤️❤️
olusik
Tanysha777, підскажіть, будь ласка, а пори вона не забиває? Бо з олійними основами треба бути обережно тим, хто має схильність до висипів
Tanysha777
olusik, після тижня використання пори розширились на щічках.. можливо тільки у мене так.. багато позитивних відгуків...
Tanysha777
olusik, мені ця сироватка не підійшла нажаль... І по відчуттям на шкірі і те що я отримала від неї.. нажаль((
O'Lena
Люблю чесні відгуки
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Albina25

Тестую...

Ось пройшов майже тиждень з початку тестування. Що сказати? Я в захваті, дівчата! Піна- це шедевр з новорічним ароматом! Якщо додавати без жалю- то і піниться добре) шкіра після такої ванни аж світиться! Не стягує, не сушить! Реально хочеться купити собі ще ! Стосовно крем гелю для шкіри навколо очей - та це ж бомба- ракета! Текстура дуже класна! Ніякої липкості, важкості, свербіння чи печіння я не відчула . Я впевнена, що ліфтинг ефект буде незабаром. Тож продукти, які я отримала для тестування, можу впевнено рекомендувати! До речі, придбала їх на подарунки подружкам! І красиво, і дієво, і вже випробувано на собі)
У відгука 8 коментарів
ANYUTA_ANYUTA
Мені теж пінка сподобалась і дизайн класний на Новорічний подарунок)
Tanysha777
Цікаво, а на скільки раз вистачить пінки?))
Вікторія Ременяка
Дизайн пінки схожий на ялинкову іграшку, дуже святково виглядає)
Albina25
Tanysha777, мені на 2 рази вистачило) наливала, не шкодуючи!
Оля Завадська
А який запах пінки?
Tanysha777
Albina25, мабуть якщо тільки два рази, то піни було дуууууже багато))))
O'Lena
А чи сподобався запах крему?
Albina25
O'Lena, мені так! Святковий, чаруючий, обіцяючий...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Albina25

Я в захваті)

Прочитала відгуки інших дівчат з приводу того, що піна не піниться мало тримається аромат, вистачає на пару разів... Що крем викликає якісь неприємні відчуття, сльози... Думаю - треба більш уважніше прислухатися до своїх відчуттів! Та все добре! Знов повторюся- все клас!) Може бути просто не підходить до типу шкіри тих дівчат? Не знаю... Шкода, що в наборі тільки два продукти для тестування) доведеться самостійно купити та спробувати інші. Дуже суперечливі знову ж таки відгуки на сироватку... Тому найкращий спосіб зрозуміти- це спробувати самостійно. Так що я вже в роботі)
У відгука 7 коментарів
kateryna7
Купувала різні пінки.. і дорогі і дешевші.. і дійшла до висновку що якщо хочеться ванну дійсно наповнену стійкою високою піною треба влити нежаліючи півпляшки засобу. Пінку від AVON ще не пробувала (обов`язково це виправлю) але по досвіду використання інших брендів можу сказати що такого об`єму має вистачити на 2 якісних прийняття ванни. А якщо враховувати що пінка - це чисто для "побалувати себе" або для романтичного вечору то що там її шкодувати? Дівчатка, красуні, балуйте себе бо ми всі того варті!))
Вікторія Ременяка
Думаю теж буду докуповувати і тестувати інші продукти Avon)
Kristinafedchenko
kateryna7, цієї пінки мені вистачило на 2 повні використання( це з густою густою піною) просто для густішої піни і для кращого ефекту можна пересунути на душ, і збити пінку душем) і тоді вона дуже густа
kateryna7
Kristinafedchenko, Супер) Дякую))
O'Lena
Як у вас засоби в кольоровій гамі співпали)
Albina25
O'Lena, і не кажіть! Сама приємно здивована! А Ви що тестували?
O'Lena
Albina25, сиворотка і зелена піна
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mallimari

Історія Ейвон

Поцікавилася історією бренду і здивувалася🧐
Майбутній засновник бренду Ейвон починав з продажів книг. Ходив по домівках і пропонував людям книги. А щоб заохотити майбутніх покупців, додавав зразок парфумів у подарунок🎁Згодом зрозумів, що парфуми купляють частіше ніж любовні романи. І заснував парфумерну компанію, взяв на поміч собі жінку, яка стала прототипом першої Ейвон леді і здійснював продажі так як і книги: представники ходили по домівках і пропонували аромати на різний смак. Справи йшли тільки вгору і тепер ми бачимо як компанія Ейвон перетворилася на всесвітньо відомий бренд та косметичний гігант.
У відгука 4 коментарів
lebed_sa
Вы как всегда молодец, интересуетесь историей бренда, который на тестирование, желаю вам удачи.
mallimari
lebed_sa, ой спасибо большое😊Взаимно!💫🌷
Вікторія Ременяка
Клас, я навіть незнала, дуже цікаво)
mallimari
Вікторія Ременяка, ой дякую💐
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися