Тетяна Гайдук
Тетяна Гайдук
Знавець
Відгуки Тетяна Гайдук
Коментарі Тетяна Гайдук
Отримано лайків
4 Like
Тетяна Гайдук

Тестування новинок від avon.

Протягом тижня я тестувала продукцію від avon, в мій набір увійшли сироватка під очі і туш, парфумчиків в посилочці чомусь не було, це трохи мене засмутило так як хотілося спробувати новинку.
Сироватка під очі має хорошу текстуру, приємний запах та добре зволожує.
Від туші я в захваті, користуюся зараз тільки нею. Швидко сохне, легко змивається і не осипається. Дуже добре видовжує війки та надає обєму.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Гайдук

Я у списку щасливчиків

Дуже неочікувано що я потрапила у список щасливчиків. Сьогодні вже отримала посилочку, буду тестувати продукцію, але засмутило те що парфумів не було в посилочці, лише крем і туш.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Гайдук

Коко дитяче харчування

Обожнюю проекти з дитячою продукціїєю. Малеча обожнює такі смаколики, дуже хочеться попасти у список щасливчиків і спробувати новинку.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Гайдук

Супер тестування від AVON

Класне тестування сироватки від avon. Чула багато хороших відгуків від друзів про цю косметику, хочеться попасти у список щасливчиків щоб мати можливість протестувати.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Гайдук

Нічні підгузники

Вав, сеперкласне тестування. Мої найулюбленіші це дитячі тестування. Користуємся зараз трусиками памперс, на денний сон вистачає, за ніч памперс перетікає. Дуже хочеться попасти у список щасливчиків і спробувати нічні трусики. Бажаю всім перемоги!
У відгука 2 коментарі