Krapelka
Krapelka
Новачок
Відгуки Krapelka
Коментарі Krapelka
Отримано лайків
7 Like
Krapelka

Відгук 2. Плойка

Чим більше користуюсь - тим більше закохуюсь… і в плойку, і в свої кудрі, і в себе :)

Продовжую дивуватись, як довго тримаються локони - без жодних додаткових спреїв чи пінок. До наступного миття голови стабільно (2-3 дні). Зазвичай після професійної укладки з усіма додатковими засобами - максимум кілька годин.
Спробувала залишити плойку увімкненою: і справді -вимкнулась сама за годину.

Отже, плойка ідеальна. Вже не знаю, як я раніше без неї і своїх кудриків жила!

Якщо вже зовсім хочеться прискіпуватись, то іноді при користуванні випадково натискаєш кнопку “вимкнути” і не помічаєш цього. Але таким чином я побачила, наскільки швидко плойка охолоджується - просто моментально!

Дякую за можливість її протестувати і закохатись :)

ПС. На фото локонам 2 дні ))
У відгука 5 коментарів
Krapelka

Конічна Плойка

Привіт! Отже. Перші враження від плойки.

Вигляд в неї сам по собі дуже кльовий і презентабельний, як і пакування. Далеко не “бабусини” щипчики )))

Що в наборі: сама конусна плойка, термочохол і терморукавичка.


Але про головне.

А головне в ній (як на мене) керамічне покриття. (Я дуже люблю своє волосся і дуже не люблю, коли воно псується, тому для мене кераміка - це вже величезний плюс)


Шнурок довгий.

Конус 13-25 мм

Екран з температурним режимом ( 10 темп. режимів 120—210 С); це теж великий плюс. Я спробувала сьогодні 180 градусів. В принципі на моє волосся цього достатньо.

Нагрівається плойка швидко. Десь за 10 секунд вона вже дуже гаряча, а на мої 180 градусів пішла десь хвилина нагріву. (Охолоджується повільніше ))) Але то природньо). На одну кудряшку мого волосся йшло 12-13 секунд. В руці лежить дуже зручно.

Ще виробник обіцяє, що плойка автовимикається, але я не дочекалась - вимкнула.

З мінусів… Ну, хіба що терморукавичку я б зробила більш термо - бо трішки пальчики відчували себе некомфортно гаряче. Хоча, може, ще не пристосувалась ))

Локони мені мої дуже подобаються. Форма - ідеальна просто! Як довго триматимуться - напишу в іншому відгуці, коли спробую ще її режим “про”.
У відгука 23 коментарів
Krapelka

Питання

Добрий день! Дякую, що обрали мене для тестування! Це моє перше. Не можу зрозуміти, де саме залишати відгук. Тут, на сторінці "питання-відповіді"? І ще питання: 2 розгорнуті відгуки... чому два? Як вони мають різнитись?
У відгука 8 коментарів