mur_moor_meow
mur_moor_meow
Новачок
Відгуки mur_moor_meow
Коментарі mur_moor_meow
Отримано лайків
5 Like
mur_moor_meow

Тетстування!

Користуємося уже більше тижня, ніяких нарікань на якість та сухість немає) жодного протікання) Ніяких подразнень, уж нам то відомо, ми с атопічною шкірою) Зручні у використанні) Дуже зручно надягати коли дитина уже більше активна, та не сидить на одному місці) та зручно розірвати загорнути і викинути) Дуже дякуємо за змогу бути учасником тестування, сподіваємося ще не раз бути єкспертом! И звичайно наш вибір однозначно Pampers Pants! Дякую за увагу!
У відгука 0 коментарів
mur_moor_meow

Тестування!!

Доброго дня! З брендом Pampers знайомі ще с самого народження дитини! Перевагу віддавали Pampers Premium Care) Але зареєструвавшись на сайті Напробу випала змога протестувати Pampers Pants! Та от ми у списку учасників, ура! Як раз ми у такому віці що стало набагато сложніше вдягати підгузники і саме трусики прийшли нам на допомогу! Нічого ніде не тре, не давить, не протікає) дитина спить спокійно усю ніч! Ніяких попрілостей) а головне наскільки зручно у використанні! Одне враження - ЗАДОВОЛЕННЯ!
З радістю рекомендуємо усім віддати свій вибір до бренду Pampers!
У відгука 8 коментарів
mur_moor_meow

Учатие❤️

Ура, мы участвуем в тестировании! Ждём с нетерпением уже опробовать Pampers Pants! Знаю про сайт на пробу давно, и вот наконец-то посчастливилось стать с малышкой участниками тестирования! Спасибо большое за такую возможность производителям тестировать продукцию и делиться своими впечатлениями! Будем рады принимать ещё множество раз участие!
У відгука 1 коментар
mur_moor_meow

Тестування

Дуже хочемо протестувати
У відгука 1 коментар