olya_fasolya
olya_fasolya
Експерт
Відгуки olya_fasolya
Коментарі olya_fasolya
Отримано лайків
2 Like
olya_fasolya
Мої кошти вже доїли одну пачку корму) Помітила, що смакує їм, але хочу зазначити, що даючи сухий корм своїм улюбленцями, треба стежити, щоб біля миски з кормом завжди була свіжа водичка. Мої кошти на змішаному раціоні, їдять в основному вологий корм, сухий завжди насипаний в тарілці, як перекус, але Optimeal розпробували і їдять залюбки. Проблем ніяких немає, мої улюбленці жваві, веселі, травня система працює добре) Усім учасникам тестування бажаю смачного!
У відгука 1 коментар
olya_fasolya
Коти) Т9;виправив і не зауважила
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Woland61
Ну що ж. Перша думка трішки сформувалася. Коли я вперше писав про трішки неприємний післясмак, то, як виявилося - якщо вживати воду охолодженою то він майже не проявляє себе. Звичайно, що не зникає повністю, але він вже не дратує. А от при вживанні кімнатної температури той післясмак яскраво-виражено. Тому рекомендація "пити охолодженою" таки має бути По собі помітив лише, що після першої доби вживання змінився сон - засинав я і раніше легко, але спалося тяжко. А там зразу і заснув добре, і спав не прокидаючись. Та і вставати було легше. Інших змін не помітив поки що. Але вже і це змушує звернути увагу на воду )
У відгука 2 коментарі
Woland61
Не буду сперечатися ) Але в теплому вигляді то вже будуть виключно ліки )). Але то на мій смак. Читаю - багатьом той смак подобається, тому це лишень моя скромна думка
olya_fasolya
а мені дуже подобається солений смак води
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
olya_fasolya
Отримала свою посилочку! В наборі три літрові і дві півлітрові пляшки з водою. Сама пляшка пластикова, я більше довіряю водичці у скляній тарі, бачила у продажу Donat Mg саме у склі. Вода сильногазована, приємний запах. Я люблю негазовану, тому просто випускаю газ. На смак прижмна, але я люблю солені мінеральні води. Чоловік скривився)) Пробувала не натощак, тому повністю до тестування приступлю завтра
У відгука 2 коментарі
Katerina86
По моему в наборе 2 бутылки по 1 литру и 3 по 0,5 литра
olya_fasolya
Так. ВИ праві щодо об"єму, відгук писала не з дому і переплутала. А щодо тари - бачила в продажу і в склі. Тому і так написала. Для себе куплятиму у склі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Светлана Ислакаева
Добрый вечер всем! Сегодняшней день с подгузниками-трусиками LIBERO UP&GO прошёл отлично! Мы также игрались,бегали,спали и наша попочка была сухенькой благодаря защите уже любимых подгузов.С ними легко и удобно забираться и слазить с компьютерного кресла,ранее висящий мешок между ног не позволял так быстро это делать.Минусов в качестве трусиков пока не обнаружили.Огромнейший плюс,который приходиться подчёркивать в разговоре с знакомыми,так это то что трусики очень удобно и естественно смотрятся,прям как модный аксессуар.Очень мягенькие и класнючие!Наша любовь к ним усиливается с каждым днём!
У відгука 5 коментарів
AleksandraV
С какой же охотой детки покоряют свои первые вершины!) До стула мы еще не доросли)) ножки наши коротковаты)), а вот в комод залезть или на горшок с цветком - это пожалуйста!))) А с трусиками деткам все эти препятствия даются еще легче!))
Ольга Пузирко
Светлана Ислакаева, ну вы совсем уже взрослые раз самостоятельно научились залазить на стул! и правда, трусики выдерживают не только дневную активность малышей, но и их ночные завивульки в кроватках! трусики достойно себя проявляют в любое время суток!
olya_fasolya
А ще під одягом трусиків практично не видно, навідміну від звичайного підгузника, особливо попсяного.Ліберо ж форму практично не змінюють
olya_fasolya
Моя на крісло навчилась залазити в рік! Зараз вміє залізти всюди!
Alyon4yk
Да, с трусиками покоряют вершины очень быстро, теперь только глаз да глаз нужен, чтобы успеть снять свою непоседу с очередной вершины, или подстраховать)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
olya_fasolya
Всім привіт! А я хочу похвалити трусик Libero UP&GO за те, що донечка тепер подружилась з горшком. З трусками садити на горщик набагато зручніше,ніж при користуванні підгузниками з липучками, це я кілька днів й практикую. Мала тепер сама сідає на горшок, не боїться його, може просидіти і кілька хвилин. Ну і що,що в колготах)) головне, що знає для чого він призначений і що сіла сама. Тому думаю, що трусики нам допоможуть у нелегкій справі привчання до горщика, а успішний старт завдяки їм вже покладено)
У відгука 8 коментарів
Наталя Миколаївна
Я теж вважаю, що в період привчання дитини до горщика підгузники-трусики найкращий варіант.
AleksandraV
Нам еще до горшка жить и жить!)) Но, как только начнем активное приучение - трусики для нас лучшие друзья!))
olya_fasolya
Ну ми не дуе активно привчаємся, я б сказала ознайомлюємся і звикаємо) до літа, думаю, навчимось
Alyon4yk
Да, благодаря трусикам намного легче и быстрее приучать ребенка к горшку. И маме не лень лишний раз снять трусики (в отличие от обычных подгузников), и ребенок не капризничает. В общем в такой период это только огромный плюс)
Танюхха
Мы пока горшок только на голову одеваем)) но как только ребенок поймет для чего же он действительно предназначен, думаю подгузотрусы будут самыми главными помошниками в приучении))
JanineVive
у нас горшок - барабан! стараюсь не давать ей играть с ним... но так сложилось что ее он манит, но с другой целью) нам еще рано, но все равно считаю трусики находкой))
Belchonok
А мы понимаем для чего горшок, но использовать с толком только пару раз получилось, но я не сильно переживаю, до лета все равно на ночь и на прогулку будем ходить в подгузе, так что успеем еще научится не только сидеть на горшке))) А трусики Либеро нам в этом погут))))
Ольга Пузирко
olya_fasolya, наш малыш посидит на горшке, не всегда с результатом - иногда просто, поразмыслив))) а потом пытается подтянуть трусики! думаю совсем скоро и без помощи взрослых он сможет как одеть так и снять трусики самостоятельно! ведь раньше, когда я просто отклеивала липучки - лишала его возможности самостоятельно это сделать!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися