Misszoia
Misszoia
Новачок
Відгуки Misszoia
Коментарі Misszoia
Отримано лайків
0 Like
Misszoia

Строчок без цукру для малят

Продукцію Простоквашино я купую для усієї сім’ї вже дуже давно. Простоквашино - це Бренд - якому я довіряю. Дякую виробнику і Naprobu.UA за можливість спробувати нові смаки. Назараз після завершення тестування продовжую купувати дану продукцію. Єдине, хотілось би ще у трохи більшому об’ємі. Успіхів!
У відгука 2 коментарі
olia_han
Хотілося б почути Вашу думку саме про склад, смак, консистенцію, чи оцінили дітки сирочок без цукру
Misszoia
Я вже залишала розгорнутий коментар раніше)))) моя донечка полюбляє сирок Простоквашино. Серед запропонованих смаків більше вподобала з яблучком. Але їй вже річок і такого об’єму трохи замало.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Misszoia

Простоквашино для малят - гарний старт для наших чад!

Коли я починала вводити прикорм своїй дитині, я дуже детально ознайомлювалась із доступною інформацією, відкрити ресурсами, думками експертів і тд. І коли вийшов час ввести кисломолочні продукти, в тому числі, радилась із знайомою-хіміком. Вона погодила склад продукту і я спокійно давала і продовжую давати продукцію своїй дитині. Дуже раджу лінивим мамам і мамам які просто цінуюсь наш дорогоцінний час, і не готують самі вдома кисломолочні продукти, використовувати для поикорму діткам саме продукцію перевірених брендів, таких як Простоквашино для малят.
У відгука 3 коментарі
@anatolievna.o
Яка у вас доня красунечка! Одразу помітно що смачно було)
Misszoia
Дуже дякую))) не те слово, мамі нічого не залишила ))))
@anatolievna.o
Misszoia, мамі тільки ложку облизати залишається))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Шевченко Анна Павловна

Витамины ПреМама Дуо

Я мама двойни, уже как 4 месяца. Кормлю своих малышек гв, сил нужно колоссально много для них. Первые два месяца я не принимала никаких витаминов, настроение менялось, сил нет, волосы выпадают. Прелести перестройки гормонального фона на лицо. Затем приняла участие в тестировании, благодаря @naproba.ua и это действительно стало моим спасением. Настроение у меня улучшилось, и легче даже ночью к деткам просыпаться, волосы стали меньше выпадать. Особенно радует, что в моем бешеном ритме с детками, всего 1 прием таблеток, по-этому я ни разу не пропустила. Сейчас продолжаю принимать витамины, приобрела вторую пачку.
У відгука 1 коментар
Misszoia
Оххххх, поздравляю Вас с пополнением! Побольше сил и выдержки )))) я восхищаюсь родителями, у которых двойня, тройня ))))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marylane1609

Премама дуо

Вітамінний комплекс відмінно себе показав. Після курсу прийому я стала менше втомлюватись, а в той же час краще спати вночі. Стан шкіри помітно покращився, пройшли висипи, тон шкіри став рівнішим. За волосся і нігті змін не виявила. Також ще один плюс-почала знижуватись вага. Нормалізувався апетит, тепер не кортить з‘їдати гору солодощів, хочеться харчуватись більш-менш правильно. Я думаю, що це було через недостатню кількість вітамінів та мінералів в організмі. Якраз восени в організмі і не вистачає багатьох вітамінів.
У відгука 1 коментар
Misszoia
Відмітила також на рахунок солодощів :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися