galochkaboiko
galochkaboiko
Новачок
Відгуки galochkaboiko
Коментарі galochkaboiko
Отримано лайків
5 Like
galochkaboiko

Поділилась з другом кускусом)

Поділилась з другом кашою у маше "Кускус з томатами та паприкою") як і мені, йому було трошки забагато солі та спецій( Також, враховуючи його масу тіла та апетит, йому була замаленька порція, якою він на жаль не зміг повноцінно пообідати( якщо б з ним можна було поділитись ще пару пакетиками, він би не відмовився) йому було цікаво тестувати таку продукцію, так як раніше він не купляв каші швидкого приготування) йому було цікаво спробувати такий варіант обіду) ми прийшли до спільного висновку, що якщо доопрацювати вміст каш, які були надані на пробу, то вони би точно могли заміняти звичайні каші)
У відгука 8 коментарів
galochkaboiko

Курс кус з томатами і паприкою та гречка з грибами та овочами

Тестувала кашу в маше: гречка з грибами і овочами та кускус з томатами і паприкою) кускусом також поділилася з другом
Дуже зручно брати такі каші з собою на роботу на обід, дуже швидко запарюються та порція достатня для перекус! Втім, як на мене, дуже багато спецій та солі та відчуваються якісь ароматизатори(
Якщо додати трішки менше спецій, то це буде ідеальний варіант обіду) каші мають приємний запах та візуально гарно виглядають відчуваються сушені овочі) думаю, що ще буду купувати такі і інші каші бренду АХА.
У відгука 4 коментарів
galochkaboiko

Корисний сніданок з гранолою AXA

Скуштувала SOFT гранолу AXA і просто в захваті від її смаку! Готувала сніданок з граноли та молока. Важливо, що гранола не розмокла та зберегла свою структуру. Крім того, дуже сподобалось, що гранола не є дуже солодкою. Сподобалось, що сублімовані фрукти дають дуже приємну кислинку, адже зранку не хочеться дуже солодкої їжі) Також дуже цікаво смакує йогурт в складі граноли. До тестування не зустрічала гранолу з таким наповнювачем) У цілому враження тільки приємні, досить цікавий та не банальний варіант сніданку, а судячи зі складу, ще й корисний)
У відгука 1 коментар