Комфорт малюка – спокій батьків

Комфорт малюка – спокій батьків

 

Малюки постійно знаходяться в русі, адже стільки важливих справ! Мами активних малюків розуміють, про що ми. І це добре: здорова дитина має бути рухливою. Але є один нюанс: мамі треба встигнути її спіймати, щоб хоча б одягти! І тут підгузок може стати проблемою, адже, щоб надягти його на непосидючого маленького героя, треба дуже постаратися.

Тому варто спробувати альтернативу – наприклад, трусики Pampers Pants. Надягати й знімати їх дуже легко, буквально кілька секунд.

Трусики Pampers завдяки еластичному пояску 360 Fit адаптуються до форми й розміру животика, тому, навіть після того як малюк поїв, вони нічого не перетискають і дозволяють активно рухатись. А ще можна залишити трусики на всю ніч і не перейматися щодо спокійного сну малюка: трусики поглинають вологу й захищають від протікань протягом 12 годин завдяки внутрішньому шару з перлинними мікрогранулами. 

На дотик трусики Pampers Pants дуже м’які та не парять у спеку завдяки технології повітряних каналів. Знімати трусики так само легко, як і надягати.

Отже, малюк задоволений, і батьки задоволені. Хто ще не користувався, то варто спробувати.

Pampers Pants – це однозначно любов❤

Доведено матусями.

Джерело natalia_holovata

Коментарів
Это были наши любимые памперсы, пока не пришло лето. Может малыш много пьет воды или сыграл какой-то другой фактор но через 1-2 часа они у нас начинали протекать, а после ночи попка у малыша была постоянно влажная.
Надо попробовать приобрести Pampers Pants, чтобы понять подходят они нам или нет. Но то, что удобно и быстро можно одеть и снять - это уже большой плюс им.
Подгузники очень понравились, а вот трусики у Pampers не пробовали. Пока покупала две другие ТМ, одними довольна, другими нет, куплю в следующий раз Pampers, чтобы оценить.
Pampers Pants наші улюблені, малюку в них комфортно, тоненькі, попка завжди суха, не парять, алергії немає, резиночки м'якесенькі. Витримують ніч. На інші не проміняю, в них впевнена на 100%. І ціна, якщо ще і по акції, для таких якісних трусиків супер
Сейчас только этими трусиками и пользуемся ??
Они самые хорошие/практичные, брали братику в основном такие))
Зараз донька саме в тому віці, щоб переходити на трусики-підгузники, думаю, варто спробувати.
Згодна, користуємося зараз ними - дуже зручно, ніде не передавлює дитині, дуже практично.
Це дуже зручно для рухливих та активних малюків.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися