Подорож з дітьми: як організувати здоровий перекус в дорозі

Подорож з дітьми: як організувати здоровий перекус в дорозі

Життя з дітками одноманітне та без пригод? Ні! 
Навіть маючи двох малюків, я не припиняю відчувати спрагу до подорожей і пізнання світу. 
Звичайно, тепер ми не можемо лише вдвох із коханим помандрувати світ за очі, тож до планування вікенду в іншому місті слід підходити серйозніше.

Мій чек-лист для мандрівки з дітьми:
 • улюблена іграшка;
 • одяг на заміну, раптом що;
 • ліки;
 • вологі серветки;
 • корисні перекуси.

Для незабутньої подорожі важливо добре почуватися, щоб вистачило енергії відвідати всі заплановані місця. Якщо дорослі можуть не зважати на погане самопочуття, то з малюками так не вийде, та й не потрібно! Подорож легко перетворити в задоволення, маючи під рукою смачні перекуси. Мої діти обожнюють перекуси із «Растішкою». А я рекомендую робити такі перекуси кориснішими разом з новинкою – першим в Україні йогуртом без лактози та без доданого цукру.
Після такого йогурту в дітей не з‘являється почуття важкості – їхні животики залишаються спокійними. Особливо тішить, що запас енергії малюки отримують не від порції солодкого, а завдяки великому вмісту фруктів. Мій син зазвичай сам нагадує нам купити «Растішку» із запасом, адже знає, що йогурт містить кальцій і вітамін D3, який допомагає йому вирости високим та сильним, як тато. Оскільки йогурти можна купити в будь-якому магазині, улюблений перекус завжди з нами. Це допомагає нам зберегти дух авантюризму в подорожах. Впевнившись в якості перекусів та гарному самопочутті дітей, ми всією сім’єю досліджуємо Україну!

А ви подорожуєте з дітками? Які міста та країни вже відвідали? Що б додали у мій чек-лист?
 

Автор: Лілія Савчин

Коментарів
Согласна полностью, что самый вкусный и полезный перекус "Растишка". Мы с малышом еще не путешествовали по стране, но на прогулку в парк берем йогурт обязательно.
Перш за все, йогурт відомий завдяки вмісту пробіотиків. Пробіотики — це живі бактеріальні культури, так звані «хороші бактерії». Вони покращують мікрофлору кишечнику, яка, в свою чергу, впливає на імунітет і загальне самопочуття. У йогурті пробіотики містяться в надлишку — це одна з основних причин популярності продукту. Крім пробіотиків, в йогурті міститься багато вітамінів та мікроелементів: це калій, фосфор, рибофлавін, йод, цинк, вітамін B5 і B12.
Полностью согласна с вашим постом . Если честно я тоже очень люблю йогурты ,сырки ...и это хороший перекус . У нас они всегда с собой .
Даже зручним для нас в дорозі є саме питні йогурти Растішки, оскільки там є соломинка, можна пити і не забруднитись. Звичайно, в подорож обов'язково беремо водичку. І, оскільки діти вже мають власні гаджети (смарт-годинник, телефон), беремо їх та зарядні пристрої.
Я точно знаю, що чимало з вас любить поласувати солодким йогуртом з полуницею, персиком, злаками та іншими смаками. Перш ніж обирати такий перекус, ретельно почитайте склад. Там ви точно знайдете цукор, емульгатори і барвники і ще багато всякого непотребу. Тому не вважайте цей продукт дієтичним, а тим більше, корисним.???
Маю трьох діток. І знаю як тяжко подорожувати з малечою . Щодо перекусів то ставлюсь дуже відповідально тому що діткам і так важко в дорозі. Моїх часто укачує. Тому ростішка без цукру це справжня знахідка.
Це дійсно гарний перекус, якщо подорож нетривала. Планую брати з собою ще холодильник, бо в нас заплановано тривалий переїзд. Растішку з трубочкою моя менша дуже полюбляє. А старша тільки йогурт в баночці.
Ми всі дуже любимо растішку, на прогулянку обов'язково беремо всім, і дорослим і малим. Це дуже смачно.
Справді, Растішка виручає у ситуаціях різних-і коли немає змоги перекусити здоровою їжею, коли не встигла приготувати легкий сніданок, коли животик вимагає перекусити солоденьким) Растішка зручна для того, щоб брати з собою, а , найголовніше, корисна для діток
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися