Желатин Dr.Oetker — твій універсальний помічник
Сьогодні у нас є безліч можливостей для втілення практично будь-яких кулінарних задумів. Проте, уяви собі, наскільки розширилось коло нашої кулінарної фантазії, коли у арсеналі з’явився такий універсальний «солдат», як желатин. З його допомогою ми можемо насолоджуватись фруктовим желе, мармеладом, пастилою, ніжним суфле, більшістю фруктових соусів та начинок для тортів. А холодець або заливне? Їх важко приготувати без желатину.
На щастя, жодних обмежень у нас немає, тож можна експериментувати. Головне, обрати якісний желатин, який не зіпсує страву стороннім запахом, надасть їй потрібний зовнішній вигляд та текстуру. Желатин Dr.Oetker відповідай найсуворішим вимогам якості. З ним результати твоїх кулінарних зусиль завжди будуть вдалими — смачними, красивими та, що важливо, корисними! Завдяки відмінним желеутворюючим властивостям Желатину Dr.Oetker з його допомогою можна легко й швидко приготувати низькокалорійні десерти, наприклад, чизкейк або йогуртово-фруктове суфле. Та й сам по собі желатин — дуже корисний продукт. Колаген, з якого здебільшого складається желатин, потрібен всім без винятку, особливо необхідний він дітям і підліткам в стадії активного росту і людям похилого віку, щоб уникнути проблем з суглобами і хрящами.