Inna2014
Inna2014
Знаток
Отзывы Inna2014
Комментарии Inna2014
Получено лайков
4 Like
Inna2014

Nan

Заповнила анкету , надіюсь протестуємо суміш і будемо пити із за доволенням!
У отзыва 4 комментариев
Crazy84
Бажаю удачі і потрапити до списку користувачів!
Inna2014
Crazy84, не повезло (
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Lotanaria

HELL strong фокус

першою баночкою стронг фокус поділилась сьогодні зранку з тренером - ну не було в нього бажання тренуватись) запах - не різкий, газу майже нема, присмак фруктів екзотичних. Коли пив тренер то в нас в офісі запах був відчутний. Сказав, що прибадьорився добре та пішов на пробіжку)
У отзыва 31 комментариев
Moderator Alena
Lotanaria, дякуємо за відгук! Думку тренера також дуже цікаво почути. А Ви вже які смаки встигли спробувати?
Lotanaria
Moderator Alena, я класичний) відгуки будуть пізніше) поки що вирішила каву замінити енергетиком - за смаком не кава, але смачно, по бадьорості - дієво)
ninon007
Гарного тестування!
@anatolievna.o
Lotanaria, Какой чудесный способ избавиться от кофезависимости?
Sunny_Vikusia
Lotanaria, мене зацікавила заміна кави енергетиком, напишите, чи не було бажання повернутись до кави?
Lotanaria
Sunny_Vikusia, я не дуже залежна від кави, тому я легко обхожусь без кави, щодо ефекту бадьорості - енергетик краще, але там багато цукру, тому тим хто слідкує за фігурою треба бути уважними)
AnnushkaR
Дякую! Тепер цікаво, що скаже за напій тренер ))
Kate
Вы следили за сердцебиением , после того как попробовали энергетик ?)
Lotanaria
AnnushkaR, він одразу сказав, що добре)))
Lotanaria
Kate, я следила за свои состоянием) пила перед пробежкой, поєтому состояние организма было явным, после кофе если сразу занимаюсь сердцебиение может быть учащенным. После некоторых энергетиков других марок тоже бывает ощущение, что сердце выскакивает)
alena_burik96
Интересно почитать отзывы от тренера, вы лучше можете понять, что нужно для активности
Inna2014
Ось і закінчився наш чудо напій від якого все в квартирі прибирається, з усіх даних смаків самий смачний і ефективний на мою думку Стронг Фокус! В подальшому буду купували його з задоволенням. Дякую за смакоту
Nata1975
головне аби енергетик був смачним))) а то деколи купиш інших виробників і допити ніяк не можеш
Orawing
А він газований?
Lotanaria
Orawing, так, але дуже лайтово
Mari97
Для мене це дуже корисний відгук, так як займаюся спортом по ранках доки малеча спить ) кава інколи не дає свого результату ( так що попробую цей напій дякую!)
Lotanaria
Mari97, рада, що Вам стала в нагоді ! )
Valenty
Lotanaria, а із яким смаком Вам найбільше сподобався енергетик?
Lotanaria
Valenty, HELL strong appleсьта
Інна Білань
Lotanaria, оригінально)
Valenty
Lotanaria, дякую. Спробою. ?
Inna81
Кожного ранку мозок заряджаю кавою, без неї не можу. Цікаво було б дізнатись, дію енергетика. Треба спробувати
_.natatalya._
на сердце влияет??
Lotanaria
_.natali22._, я учащенного сердцебиения не заметила, но у меня никогда и не было с этим проблем.
Anna Nahorna
Прикольно, що тренеру сподобалося.
Анастасія Винокурова
О, я всегда когда нет сил ни на что пью кофе или энергетик, хоть так можно что то сделать))) иногда бывает недосып и спасает только это.
Lotanaria
Miss777, согласна с Вами, для меня с энергетиками как с кофе - надо еще и вкусный выбрать))))
Елена Леонидовна Федоренко
Очень нравится этот энергетик, реально с маленьким ребёнком это находка, когда кофе совсем не берет, а силы откуда то брать нужно ?
svetakaplauch
это кстати один из энергетиков, который не кислый, чтоб сыпались зубы! и вкус кайф!
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Inna2014

HELL ENERGY

Отримала сьогодні прекрасний набір! Була дуже задоволена в якому вигляді прийшло. Дуже в гарному кейсі , завтра буду тестувати і обов'язково залишу відгук. Чоловік уже хоче спробувати але не даю таку смакоту )
У отзыва 3 комментария
Moderator Alena
Inna2018, чому не даєте?) Обов’язково поділіться з чоловіком! Його думку нам теж дуже цікаво почути. Бажаємо цікавого тестування!
Inna2014
Moderator Alena, сьогодні спробували з чоловіком два смаки Фокус та Класік. Скажу як є! Сидимо вже тиждень вдома, практично не виходимо і розлінилися дуже( лягаємо спати вдень тоді як лягає дитина. В 11 годин дня спробували смак Фокус ну дужжее смачний! Солодкий з гарним присмаком , смакувала і розтягувала задоволення! З 12 годин до 16.00 перебрали всі речі в шафі і про сон не думали, в 16.00 спробували Класік АК на мене трішки кислуватий але чоловікові сподобався. Результат.... Отриали задоволення від напою, збагатилися енергією , провели продуктивний день. Дякуємо за таку смакоту! Завтра на нас чекає ще два смаки!
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Яна Лемишенко

Мои первые впечатления

Всем привет! Наконец-то и я готова поделиться своим первым видео. На сайте Naprobu я уже зарегистрирована достаточно давно. Всё время хотела взять на тестирование технику, и вот мне улыбнулась удача. Ко мне приехал Холодильник LG GA-B459SQRZ белого цвета. Сразу скажу, он внушительных размеров даже внешне. Дизайн простой и лаконичный, сам дисплей, в отличи от многих других моделей, находится над основным отделом, но в самом холодильнике. О шуме! Этот вопрос, насколько я поняла, беспокоил многих. Так вот, изначально у меня холодильник стоял немного неровно ( из-за пола). Поэтому шум был слышен и в соседней комнате. НО! Как правильно заметили ниже в комментариях. Если холодильник установлен на ровной поверхности, шума практически не будет. Мне он кажется минимальным. Опять же, я сравниваю со своим старым холодильником. Как у вас не могу сказать. Начну с морозильной камеры, здесь есть три полки выдвижные, они очень вместительные. Кстати, на самом дисплее, Вы можете регулировать температуру морозильной камеры -20/-23. Есть формочки для льда (что тоже удобно) Основной отсек. У холодильника 3 полочки на дверце, но одной из них находится лоток для 10 яиц. Есть 3 стандартные полки, и одна выдвижная, которую Вы можете убирать, если нужно сделать последний отсек выше. И очень классная Fresh Zone для овощей и фруктов. А теперь, немного о новых технологиях в этом холодильнике. Технология DoorCooling+TM подразумевает под собой равномерное распределение холодного воздуха. Благодаря чему, все продукты остаются свежими. Total No Frost облегчит жизнь хозяйкам. Ведь морозильную камеру (ну и соответственно, сам холодильник можно не размораживать) А вот с умной диагностикой еще не удалось познакомиться, так как мой телефон сейчас в ремонте. НО, хочется верить, что она и правда работает и мой смартфон считает все неисправности. Потестируем позже. И еще, тем у кого маленькие дети. Для моей Мии, новый холодильник, что-то невероятное. Она заглядывает в него 5 раз в день. Поэтому, если она долго держит открытую дверь, холодильник мне тут же докладывает) Еще один несомненный его плюс.
У отзыва 12 комментариев
Модератор Ольга
Яна Лемишенко, разве только 20-23 градуса? В инструкции есть следующая информация: "Температуру можно регулировать: холодильного отделения от 1 до 7 градусов, морозильного отделения от -15 до -23".
Наталія Буковська
Скажіть, а можна відключати холодильник і морозилку окремо. Наприклад, якщо їдете на пару тижнів і холодильне відділення можна виключити, а морозильне щоб працювало. Можливо, десь у відгуках казали про таке, а я пропустила.
Inna2014
Какая красота, как же я хотела выиграть
Svetik13765
NaSaDD, я как то даже не задумывалась что так можно, тоже интересно стало теперь!
Наталія Буковська
Svetik13765, в дво-компресорних холодильниках така функція можлива.
Модератор Ольга
NaSaDD, ні, вимикати окремо відділення не можна. Лише увімкнути режим економії електроенергії Eco Friendly :)
Наталія Буковська
Модератор Ольга, дякую за відповідь.
Яна Лемишенко
Модератор Ольга, вот, уже получилось отрегулировать и до 15 градусов, у меня не выходило сделать. Спасибо за замечание. Всё работает четко
HelenKa
Спасибо за отзывы!
Лилия Михайлова
Шикарный какой! Я вас поздравляю!
Osya
цікаве відео
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Katyakeshd

Завершення тестування розумних олівчиків

Тиждень тому ми стали участниками тестування "розумні олівчики" Честно, це стало приємною несподіванкою, адже я саме була у пошуках нової іграшки для донечки. "розумні олівчики" - дуже хороша гра для розвитку. З її допомогою можна вивчати цифри, кольори та емоції. На кожному олівці зображена цифра
У отзыва 7 комментариев
Katyakeshd
На кожному олівці зображена своя цифра, колір та емоція. До речі, олівці не молюють, як можно подумати судячи з назви. При натисканні звучит пісенька про цифру, колір та емоцію. Якщо помістити олівець у отвір іншого кольору то звучання не буде. Донька взялася до гри майже одразу. Спочатку я їй показала що саме треба робити. Потім вона вже сама із задоволенням грала в виходило дуже добре. По якості фішер прайс яу завжди на висоті. Едине що мені здалося можна було б виправити це кольорова стрічка - наліпка біля отворів. За кілька днів вона трохи деформувалася. В цілому ми задоволені. Можна рекомендувати цю іграшку у якості подарунку на новорічні свята. P. S. : писала відгук саме граючи з дитиною, тому вийшла така накладочка)))
Enigmasin
Так олівці чудова забавка, саме так і я відгуки писала?
KaKaO
Классная игрушка!
KaKaO
Я конечно не ожидала, что они не рисуют 0_о
Inna2014
Супер, спасибо за отзыв. Надо и сынуле приобрести такие карандаши, я сначала подумала что они рисуют
Наталія Буковська
Напевно, назва вводить в оману)
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться