Яна Кутова
Яна Кутова
Новачок
Відгуки Яна Кутова
Коментарі Яна Кутова
Отримано лайків
9 Like
Яна Кутова

Очікування

В очікуванні вироку, чекаю побачити цей список щасливчиків і звичайно маю надію побачити і себе там. Хоч шансів і мало, але потрібно сподіватись на позитив. Кожен проєкт дуже класний, але хочеться спробувати протестувати хоч якусь продукцію. Бажаю всім успіху і міцних нервів. Ще лишилось трішечки терпіння
У відгука 4 коментарів
Яна Кутова

Очікування

Всім доброго дня! Вже всі чекають список учасників цього проєкту. Шансів нажаль мало, але головне надіятись на краще. Завжди перемагає позитив. Всім бажаю удачі!
У відгука 5 коментарів
Яна Кутова

Побажання

Доброго дня всім. Бажаю удачі в проєкті кожному. Прочитавши відгуки про дану продукцію, зрозуміла, що Eveline - це якість. Навіть не знаю чому я не користувалась нею раніше. Дуже хочеться спробувати і переконатись на собі. Шансів мало, але все одно чекаємо з нетерпінням оголошення учасників. Хорошого дня)
У відгука 2 коментарі
Яна Кутова

Побажання

Доброго дня. Бажаю всім потрапити в тестування. Особисто я не користувалась саме цією ТМ. Дуже хотілося б спробувати. Але нажаль тестуючих людей потрібно мало, тому шанси не високі. Всім гарного дня!
У відгука 5 коментарів
Яна Кутова

Побажання

Доброго дня. Насамперед хочу всім побажати удачі. Я мама хлопчика і нам скоро виповнюється 1 рік. Зареєструвалась в проєкті тому, що хочу спробувати торгову марку Pampers та перевірити її якість на собі. На даний момент користуємося трусиками іншої ТМ. Беремо участь вперше, тому дуже хочеться спробувати себе у ролі експерта. Дякую за увагу!
У відгука 3 коментарі