Ялаева Юлия
Ялаева Юлия
Експерт - Блогер
Відгуки Ялаева Юлия
Коментарі Ялаева Юлия
Отримано лайків
13 Like
Ялаева Юлия

Відгук номер 1

Аромати в нашому житті відіграють важливу роль. Адже за допомогою їх ми можемо зрозуміти наскільки нам приємна та чи інша людина. Вибір жінки при купівлі парфумів зазвичай полягає від емоційного стану, віку, пори року чи, найголовніше, її рис характеру, так що від шлейфу можна зрозуміти, яку натуру вона приховує. В моєму випадку я тестую для відгуку, виконую важливу роботу або вношу вклад.
Для мене вони стали ароматом цієї неповторної золотої осені. При першому розпилені на зап'ястя була асоціація з солодоньким сінабон з корицею, запашною кавою, теплим светриком і поцілунками під дощем.
Він не важкий, але яскравий. На старті відчувається аромат табаку, хоча в описі складу йдеться просочена ромом деревина, спершу ця нотка дуже шлейфить, але потім осідає, можна навіть сказати, що парфум східний, але не пряний. Шлейфовий аромат верхньої ноти чорної смородини засипає носові рецептори усіх оточуючих, тому чула компліменти "чим це ти солоденьким пахнеш?". Стійкість годин 8.
Ідеально осінньо-зимовий аромат, не банальний. Звучить дорого. Мені 32 і я б сказала, що для моєї вікової категорії вони більше підійдуть, а ніж для молодиць. Так напевно, тому він створений для пар; щоб спокушати вже зрілого чоловіка, чоловіка в парі, а не "ципляти" хлопаків. Я використаю їх до останньої краплинки.
Подухмянію ще декілька днів, зберу відгуків від знайомих і напишу доповнення.
У відгука 2 коментарі
Модератор_Анастасия
Вау, який розгорнутий відгук ! Але, Ви в ньому, все ж таки, трохи злукавили, назвавши вік 32 - віком Немолодиць!!! Для жінок вік, то лише цифри, головне, на скільки жінка себе почуває... А Ви, гарна і молода дівчина! Дякуємо за відгук)))
Ялаева Юлия
Мені в 20 хотілося пахнути бунтарством, спокусою, якимось цитрусовим. А зараз більш спокійним і можливо пряним.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Александра_украина33

Найзвабливіший аромат Avon Attraction Awaken for Her

Ух… Ох! Дівчатка! Я його нарешті сьогодні спробувала !! Мені просто захотілося себе зʼїсти , коли я нанесла на себе цю парфумовану воду (так, дайте їй відстоятися хоча б кілька днів, будь ласка!) Цей парфум – справжнє диво технологій та мистецтва парфумерії, створене творцем парфумів світового класу за участі AI (штучного інтелекту)!

В глибинах цієї ароматної симфонії розкривається захоплюючий акорд Passion Potion, де ноти шкіри, бурштинового мускусу та просоченого ромом дерева переплітаються, створюючи мелодію чуттєвості. Серце парфуму пульсує в такт унікального аромату чорної туберози, що вражає своєю глибиною і чарівністю. А верхні ноти чорної смородини ну дуууууже апетитні!

Це не просто аромат, а витончений шедевр, що розкриє перед вами світ спокусливості та чуттєвості! Ця унікальна композиція буде плавно обіймати вашу індивідуальність й ви відчуєте себе справжньою музою цього неповторного творіння! 🌟
У відгука 3 коментарі
Модератор_Анастасия
Wow))) Дуже змістовний і детальний відгук! Приємного тестування)))
Ялаева Юлия
Коментар прям як для рекламного ролика!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mallimari

Нове тестування

Вітаю❤🥰
Дуже хочу спробувати новий парфюм Атракшн від Ейвон. Зацікавив опис парфюму і дизайн флакону, виглядає люксово. Тому тримайте заявку на участь👌🏻
Всім перемоги✌🏻💙💛
У відгука 3 коментарі
Ялаева Юлия
Доброго часу! Дуже хотілося мати парфуми для пари! А також ми згодні приїхати з Херсонської області для фотосесії та розповіді своєї історії кохання!
dasha_medok
Флакон дійсно виглядає топово 🥰
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ялаева Юлия

WELLA Deluxe ІДЕАЛЬНА ФІКСАЦІЯ.

Сьогодні тестила WELLA Deluxe ІДЕАЛЬНА ФІКСАЦІЯ.
Я в захваті 🤯. Мої кудрі трималися два дні. Лак схвачує фіксацію відразу. Розпилення з флакону рівномірно, не в різні сторони. Волосся на дотик не було сухе, ламке, наче як солома, мокрого ефекту з 00-х не було, мягеньке та свіженьке.
Так як до складу інгредієнтів лаку входить пантенол, роздратувань на шкірі голови не було, сверблячки теж.

Так як лак та мусс однієї серії аромат у них однаковий, приємний, смачний. Не віддавало хімією, не викликало алергічних реакцій, тобто чхати не хотілося. Зачіски зазвичай роблю в закритих приміщеннях без витяжок і провітрювання, то від лаку не задихалася.

До речі читала відгуки всі користувалися спочатку мусом, а потім фіксували лаком , так в інструкції на баночках написало, що після мусу лак не обов'язково. Це є великим плюсом, так як більша кількість засобів обтяжують волосся і кудрі швидше розпадаються.

 #naprobuua  #naprobuua_Wella_Deluxe  #Wella_Deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 4 коментарів
Elena_bondarchuk
У вас вийшли дуже гарні хвилясті кучері
Ірина Сергієнко
Дуже гарна у Вас зачіска! Як Ви зробили такі хвильки?😍
Ялаева Юлия
Ірина Сергієнко, за допомогою плойки вирівнювач
Ірина Сергієнко
Ялаева Юлия, дякую, з моїс волоссям, то години півтори крутити...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ялаева Юлия

Wella deluxe

Сьогоднішній відгук про мусс Wella Deluxe. Укладку волосся 💇‍♀️робила на плойку для волосся хвильки. Почнемо з того що даний мус можна використовувати як термозахист. На довжину волосся, те що на фото, я використала муссу в розмір яблука 🍎🍏, ну та взагалі так рекомендує інструкції. Залишила для висохання природнім шляхом, щоб не було випаровування від гарячої плойки.
Від мусу волосся не було липке, не має відчуття немитої голови та викликало пожирніння у коріння волосся.
Зачіска трималася досить гарно до вечора, і навіть після розчесування хвильки залишилися. Зклеєних пасм не було, досить легко грібінцем проводилося. Крім того достатньо було одного миття голови щоб змити залишки мусу, так як мала досвід безкінечного змиття.
Висновок: я задоволена продукцією wella deluxe і після закінчення продукції для тестування я обов'язково придбаю її.

 #naprobuua  #naprobuua_Wella_Deluxe  #Wella_Deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 3 коментарі
Ольга Ковальова
Отличный результат! Нам тоже мусс очень понравился!
Наталія Б
чудова укладка. я також дуже задоволена мусом - волосся виглядає після нього дуже гарно
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися