Ірина Сергієнко
Ірина Сергієнко
Новачок
Відгуки Ірина Сергієнко
Коментарі Ірина Сергієнко
Отримано лайків
5 Like
Ірина Сергієнко

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

І так, як і обіцяла написати відгук про лак для волосся Wella Deluxe суперсильної фіксації.
Накрутила я волосся на бігуді, походила десь з годинку і зняла їх. Локони вийшли просто WOW! Виклала як мені сподобалось і зафіксувала лаком на відстані 30-40 см. Що хочу відмітити: локони від лаку були не як дріт, і досить гарно тримались. На фото моя укладочка через 2 години після прогулянки на вітряній погоді. Фото ДО зробити невдалось нажаль, але майже нічого не змінилось. І це просто супер! Раджу всім! Тим паче знаю, де його можна придбати) Слава Богу магазин Eva поруч є)
Дякую проекту naprobu, Ви зробили мені дуже гарний подарунок до Дня народження! Для себе я відкрила дуже класну лінійку для догляду за моїм волоссячком)
У відгука 9 коментарів
Ірина Сергієнко

Засоби для укладки волосся Wella Deluxe суперсильної фіксації

2+
#naprobuua
#wella_deluxe
#naprobuua_Wella_Deluxe
#wella_отзывы
#naprobuua_отзывы

Насамперед хочу подякувати проекту naprobu за можливість протестувати засоби для укладки волосся Wella Deluxe.
Отримала я мус та лак суперсильної фіксації на 24 години, упаковані в стильно червону косметичку.
Якщо чесно давно не робила собі укладку, так як в декреті найкраща зачіска то є гулька. Волосся в мене густе, довге та важке, накрутити його то годину часу мінімум витратити...але ж хочеться бути гарною)
І так помила я волосся, нанесла мус, розчесала і висушила. В муса приємний легкий аромат, гарна консистенція і якісний дозатор (не бризкає тим мусом в усі сторони). Чесно скажу розчісувати було важко, волосся злипалось, але після сушки було нормальне. Жмут волосся втратила все таки. Потім я накрутила локони на плойку з великим діаметром. Результат на фото. Довго локони не протрималися. Загальне враження таке: враховуючи структуру мого волосся, мус Wella Deluxe не поганий - волосся не псує, і як дротики локони не стають, легкий ефект хвилястого волосся тримає. Завтра ще спробую накрутити на бігуді і зафіксувати лаком. Відгук напишу обов'язково.
У відгука 2 коментарі