Наталия Мошенская
Наталия Мошенская
Новачок
Відгуки Наталия Мошенская
Коментарі Наталия Мошенская
Отримано лайків
1 Like
Наталия Мошенская

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Тестували всією родиною (вже досмакували): два дорослих (мама й тато) і дитина 6 років. Думки розділилися. Загальне: приємний аромат, гарний вітамінний склад. Особисті уподобання: дитині сподобалося із соком (куштували в вишнвим та апельсиновим), з водою та молоком - не сподобалося (у молоці - згорнулося). Чоловіку сподобалося з водою. Мені - з водою та соком. Загальне враження - все ж таки кислуватий присмак, дитині додавали трохи цукру у розчин.
У відгука 0 коментарів
Наталия Мошенская

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

25.05.2021 отримала посилку Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Доньці 6,5 років. Не можу сказати, що часто хворіє, але ж сезонні простуди, пандемія ... вітамінна підтримка, на мій погляд, зайвою не буде. Дитина не алергік - вважає це суттєвим для вибору продукту. Вітамінний комплекс (він має апельсиновий смак) вирішили почати куштувати розчиненим у молоці. Відкрила саше, всередині - дві відокремлені половинки упаковки з порошком помаранчевого та білого кольорів. Додала в молоко, розмішала. Але дитині смак не сподобався, сказала кислий. Тому додали ще цукор. Далі плануємо спробувати з водою та соком.
У відгука 0 коментарів
Наталия Мошенская

Граноли від АХА - порятунок на роботі!

Посилка з гранолами прийшла неочікувано і вчасно. Закінчилася відпустка і знову постало питання перекусів на роботі. Я люблю каші у саше (солодкі) швидкого приготування, але не завжди зручно їх заварювати на роботі. Тому Гранола від АХА стала моїм "порятунком". Їх смачно їсти як з молоком/йогуртом/кефіром/сиром, так, і для мене це пріоритетно, самостійно, накшталт перекусів зі суміші горіхів, родзинок тощо. Дуже смачно, ситно, зручно! На мій смак смачніше вівсянки із добавками.
У відгука 3 коментарі