Yulkin
Yulkin
Експерт
Відгуки Yulkin
Коментарі Yulkin
Отримано лайків
5 Like
Yulkin

Смакуємо киселиками)

Чомусь не відображається попередній відгук(
Отож, для мене кисіль - це смак дитинства: густий, з шматочками ягід та дуже запашний. Але готувати його можна лише досягши дзену))) То грудочки та крохмальний присмак, то засолодкий, то навпаки, кислий. Та й часу не завжди вистачає. Тому кисіль від Dr.Oetker став для мене справжнім відкриттям! Дуже смачний, зі шматочками ягід, ароматний. Плюс збагачений вітаміном С, що в осінньо-зимовий період дуже важливо. Якщо готувати по інструкції, то можна ложкою їсти) Я собі роблю трохи рідкіший, на чайну чашку (300 мл). Дітям теж дуже прийшовся до смаку). Планую сьогодні ще робити заварний. Але однозначно, ці киселики стануть частим гостем на нашій кухні)
У відгука 0 коментарів
Yulkin

Пробуємо киселі)

Для мене кисіль - це смак дитинства, який увібрав усі смаки ягід) Густенький, насичений та дуже запашний. Своїм дітям теж хочу передати ту любов) Але то часу немає, то крохмальний присмак, то кисле, то занадто солодке, то грудочки (кисіль, мабуть, готують лише досягнувши дзену))). Але, дякуючи улюбленому порталу та тестуванню киселів Dr.Oetker зараз діти самостійно готують собі улюблений напій. Найбільше мені сподобалося те, що приготування займає лише хвилинку, а смак нічим не відрізняється від домашнього киселю: такий же густий, насичений та ароматний з шматочками ягід. Мені, навіть, занадто густий, якщо брати 175 мл згідно інструкції. Тому, я брала звичайну чайну чашку, грам 250 - якраз нам за смаком) Поки спробували разові порції, спробуємо велику пачку - обов'язково напишу. Але вже зараз можу з впевненістю сказати, киселі від Dr.Oetker - must have на нашій кухні)))
У відгука 0 коментарів
Yulkin

Помада "Супер Зволоження" ( hydra fawn) та парфуми "Today"

Підійшов до завершення час тестування від улюбленого AVON. Давно довіряю цьому бренду, адже це ідеальне співвідношення ціна/якість. Отож, я вибрала для тестування парфуми "Today", мама - помаду "Супер зволоження" (відтінок мідно-коричневий).
"Today" для мене - це завжди безпрограшна класика, яка буде доречна і повсякдень, і для свята. Аромат не нав'язливий, вишуканий, стійкий. Відноситься до квіткових ароматів. Та мені дуже подобається саме "шлейф" - деревні ноти - дуже елегантний та багатогранний. Тому із задоволенням користуюсь цими парфумами) А, завдяки красивій пляшечці та упаковці, парфуми можуть стати чудовим подарунком для близької людини.
Матова помада "Супер зволоження". Перше, що мама відмітила - це стильний тюбик) Насичений колір, легко наноситься, не пересушує губи, не скочується грудочками, не розмазується. Взагалі майже не відчувається. Довго тримається на губах. Мама задоволена)))
У відгука 3 коментарі
Yulkin

Woolite Premium Dark

Наконец-то дошла очередь до геля для темных вещей Woolite Premium Dark.
В принципе, я уже давно перегла на жидкие средства для стирки. Но все равно, сложно было подобрать гель, который не оставлял бы разводы на одежде. Woolite Premium Dark справился с этой задачей на отлично. Вещи чистые, без никаких белых следов. Плюс классный аромат.
Вообще мне очень понравилась вся линейка Woolite Premium. С загрязнениями справились, приятный аромат, вещи мягкие, приятные на ощупь. Просмотрела по магазинам, на эти средства часто бывают акции, так что соотношение цена/качество адекватное)
У відгука 0 коментарів
Yulkin

Woolite Premium Pro-Care

Дошла очередь до Woolite pro-care. Средство действительно классное! Дважды уже стирала, довольна на все 200%! А теперь по порядку)
1. Запах очень приятный, ненавязчивый. Как кому, а мне пахнет шампунем Pantene) Довольно долго держится.
2. Отстирывает пятна великолепно! Мой любимый вафельный халат как новый, хорошо отстирались от каши и супа слюнявчики)
3. Вещи приятные на ощупь. Вчера тестировала на полотенцах - пушистые, мягусенькие.
4. С восстановлением цвета гель тоже справляется. Вещи выглядят действительно как новые!
У відгука 3 коментарі