Yulkin
Yulkin
Експерт
Відгуки Yulkin
Коментарі Yulkin
Отримано лайків
5 Like
Yulkin

Помада "Супер Зволоження" ( hydra fawn) та парфуми "Today"

Підійшов до завершення час тестування від улюбленого AVON. Давно довіряю цьому бренду, адже це ідеальне співвідношення ціна/якість. Отож, я вибрала для тестування парфуми "Today", мама - помаду "Супер зволоження" (відтінок мідно-коричневий).
"Today" для мене - це завжди безпрограшна класика, яка буде доречна і повсякдень, і для свята. Аромат не нав'язливий, вишуканий, стійкий. Відноситься до квіткових ароматів. Та мені дуже подобається саме "шлейф" - деревні ноти - дуже елегантний та багатогранний. Тому із задоволенням користуюсь цими парфумами) А, завдяки красивій пляшечці та упаковці, парфуми можуть стати чудовим подарунком для близької людини.
Матова помада "Супер зволоження". Перше, що мама відмітила - це стильний тюбик) Насичений колір, легко наноситься, не пересушує губи, не скочується грудочками, не розмазується. Взагалі майже не відчувається. Довго тримається на губах. Мама задоволена)))
У відгука 3 коментарі
kateryna7
Клас! Колір в стіку дуже красивий) Розкажіть, будь ласка, скільки приблизно годин ця помада тримається на губах?
Yulkin
kateryna7, Я теж особисто спробувала - без перекусів - не менше 4-х годин) Та навіть після обіду ще на губах лишилася.
kateryna7
Yulkin, дякую за відповідь))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yulkin

Woolite Premium Pro-Care

Дошла очередь до Woolite pro-care. Средство действительно классное! Дважды уже стирала, довольна на все 200%! А теперь по порядку)
1. Запах очень приятный, ненавязчивый. Как кому, а мне пахнет шампунем Pantene) Довольно долго держится.
2. Отстирывает пятна великолепно! Мой любимый вафельный халат как новый, хорошо отстирались от каши и супа слюнявчики)
3. Вещи приятные на ощупь. Вчера тестировала на полотенцах - пушистые, мягусенькие.
4. С восстановлением цвета гель тоже справляется. Вещи выглядят действительно как новые!
У відгука 3 коментарі
SandraAlex
Сейчас редко можно найти средства такого качества, ещё и чтобы с пятнами отлично справлялись. Просто находка!
Вікторія-профі
а фото рушничка до прання немає?
Yulkin
Вікторія-профі, Чeсно кажучи якось самe його і нe додумалась сфоткати, такого рeзультату нe очікувала. Дійсно гeль відіправ плями та й колір став яскравіший. Зараз спробую додати фото іншоі рeчі - до/після. Або вжe в наступному пості додам
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yulkin

Ждем список

Что-то давно не попадала в список экспертов... Может, я в черном списке? В любом случае, рада была услышать о таких продуктах любимого бренда - овсянку от АХА моя уже второклассница с удовольствием кушает лет с пяти (как думаете, легко ли заставить есть овсянку карапуза? - а нет, сама просит))Будем пробовать новинки)))
У відгука 3 коментарі
.Olga.
Ну вы совсем пессимистично настроены ( это я насчет ЧС). Я думаю,что при ЧС у вас бы тут весь функционал не работал. Все будет хорошо.
Moderator Alena
Yulkin, проверили, с Вашим профилем все в порядке, Вы не в чёрном списке. А это значит, что просто фортуна была не на Вашей стороне. Очень надеемся, что на этот раз Вам повезёт! Желаем удачи!
Yulkin
Moderator Alena, Спасибо) Будем ждать тогда интересных тестирований)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Інна М

Вітаміни

З нетерпінням чекаю оголошення списку учасників. Я як годуюча мама розумію що потрібно підтримувати свій організм, особливо в період авітамінозу. Після пологів дуже почало випадати волосся, а весною ще більше. Розумію що терміново потрібно щось робити...
В кого теж була така проблема, поділіться що ви робили?
У відгука 4 коментарів
kissenia
У меня после первых родов очень выпадали волосы. Уже сыну скоро 7 лет, мне кажется они и не переставали выпадать, только чуть меньше стали. А может я уже так привыкла и не обращаю внимание.... Во время второй беременности пила витамины, но особого эффекта на лицо не увидела. Надеюсь, что они не прошли мимо и дочке пошли на пользу.
Інна М
kissenia7, дякую за відповідь)))
Yulkin
Випадіння волосся - цe норма після пологів. І допоки нe оновиться тe, що має оновитися - ніякі засоби нe допоможуть. В мeнe місяців з трьох малому лізли жмутами( Зараз ніби вжe нормалізувалось (8 місяців сьогодні?). Інша річ, коли є і інші проблeми, як то ламкість, тьмяність, дужe січуться - тоді в нагоді і вітаміни стануть, і лікувальна космeтика
Інна М
Yulkin дякую, матиму на увазі?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yulkin

Мы с дочкой - за полезные сладости)

С брендом АХА моя семья знакома уже давно - моя 6-летняя дочь очень любит каши АХА в саше. А согласитесь, заставить ребенка есть овсянку ой как не просто, а тут вкусный и полезный завтрак или перекус всегда под рукой) На гранолу АХА так же уже давно посматриваю, но все никак не попробуем. Очень понравился состав) Надеюсь, буду в списке экспертов?
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
Yulkin, давно познакомились с кашами АХА? Надеемся, что знакомство с гранолой пройдёт так же успешно)
Yulkin
Да уже года 2 покупаем, до этого брали Овсянушка. Гранолу пробовали других марок, но уверена АХА
Moderator Alena
Yulkin, Ваш комментарий опубликован не полностью. Будьте добры, дополните его ниже или оставьте новый, а мы этот удалим.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися