Таня Слипченко
Таня Слипченко
Експерт
Відгуки Таня Слипченко
Коментарі Таня Слипченко
Отримано лайків
12 Like
bubamar0

Творопиш Dr. Oetker

Последний раз запеканку ела лет 25 назад, не помню, какая она должна быть на вкус.

Готовила по рецепту на упаковке Творопиш Dr. Oetker. Сверху посыпала пудрой Dr. Oetker.

Получилось вкусно, нежно.

#naprobu #naprobuua #naprobuua_droetker #droetker
У відгука 1 коментар
Таня Слипченко
Виглядає неймовірно. Сьогодні приготую домашнім. Ех, Прощавай фігура ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
IreneG

Пудинг

Перший раз готувала пудинг і перший раз їла пудинг))). Вийшло смачно! Приготування ну дуже просте, декілька хвилин і готово. Пудинг дуже швидко застигає. Вирішила зробити двошаровий(зробила півпачки ванільного і пів - шоколадного). Мабуть треба було робити 2 одночасно, а не поступово як я зробила. В результаті - в тих пудингах, які заливала останніми - два шари відокремлювались один від одного. Зверху посипала декором сердечка і перлинками срібними. Перли трохи потекли, срібна фарба злилась з пудингом. Загалом все дуже смачно, мені сподобалось. Якщо десь знайду пудинг цієї марки - обов'язково приготую ще.
У відгука 11 коментарів
lenchik_es
Хорошая задумка с 2-мя слоями! Поищу пудинги где купить и сделаю!
Moderator Alena
IreneG, Ви молодець! Дуже смачно та гарно виглядає! Як Ваші домашні, оцінили ідею?)
ya_senina
Дуже цікаво ніколи не їла, пудинг. На що він схожий за смаком?
Лилия Михайлова
Очень интересная идея ❤️
IreneG
ya_senina, дякую. Пудинг це мабуть щось середнє між желе і кремом для торта. По смаку - заварний крем, а по консистенції більш желейний
IreneG
Moderator Alena, дякую. Домашнім сподобалось, тільки смаки різні в усіх - одним хочется, щоб пудинг був менш солодким, а іншим хочеться більш солодкого)))
lebed_sa
Очень здорово вышло ?
ya_senina
IreneG, дякую, мабудь дуже смачно. Обов 'язково спробую.
lebed_sa
А свой пудинг разделила на две части, чтобы было в две посудинки, и хорошо размешала, но один застыл супер, а второй как желе, делала ванильный, но все равно вкусно ?
Таня Слипченко
Іра, готувала одразу два чи чекала коли застигне один а потім другий заливала?
IreneG
Таня Слипченко, готувала по черзі. Поки другий зварила - перший вже трохи застиг. Краще мабуть роби 2 одразу - так вони будуть як одне ціле, а то в мене розділялись як з форми виймала.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
pryanichnyiy_enot

Трішки нестандартне застосування пудинга Dr. Oetker - Кекси!

Доброго дня. Пудингом Dr. Oetker я користувалася і до тестування, але трішки в інших цілях.
Ну розпочнемо з основного))
Є в мене улюблений безпрограшний та простий рецепт кексів, і якраз в склад входить пудинг, ванільний цукор та розпушувач, фото складу кожного додала, як на мене склад хороший без сильної хімії і дитині готую та даю спокійно ці кекси.
І так, рецепт:
- Борошно 200г
- Пудинг Dr. Oetker 1 пачечка
- Розпушувач тіста Dr. Oetker 1 пакетик
- Цукор 150г
- Молоко 100г
- Яйце куряче(середнього розміру) 3шт
- Масло вершкове 150г
- Ванільний цукор Dr. Oetker 1 пакет

Розмішати сипучі інгріндієнти, та просіяти через сито. Додати всі інші інгріндієнти - яйця, молоко, та розм'якшене вершкове масло(можна й маргарин замість нього). І взбити це все хвилинки 2-3 міксером до повного зникнення комочків. Розливаємо по формочках(в мене і паперові і силіконові) Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин(але краще час дивитися по самих кексах) Все))) Отримуємо ніжні неприторні кескики, смачного!
У відгука 10 коментарів
Світлана Рахматська
pryanichnyiy_enot, аппетитно выглядит. У Вас формочки интересные в виде мордашек для хеллоуина.
pryanichnyiy_enot
СветланаРахматская, дякую, це здається в атб взяла, ціна смішна була, а як виявилося нормально виконує функції.
Moderator Alena
pryanichnyiy_enot, дякуємо за рецепт, обов‘язково ним скористуюсь! ;)
pryanichnyiy_enot
Moderator Alena, дякую❤️
Лапомама
Тоже внимание обратила на формочки, такие забавные)) Спасибо за рецепт!
Julietka
Кайфовий рецептик. Зберегла скрін. Дякую??
O'Lena
Цікаво, а яку функцію в рецепти виконує пудінг?
pryanichnyiy_enot
Lejlit, ну як крохмаль - тримати форму
Таня Слипченко
Прикольні у Вас формочки. Підкажіть де можна придбати?
pryanichnyiy_enot
Таня Слипченко, в атб брала, можливо в аврорі чи подібних мають бути
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bubamar0

Желе из кофе со сливками

Желе можно приготовить почти из всего. А знаете ли вы, что в Японии придумали желе из кофе?! Этот десерт там очень популярен.

1. Сварила крепкий кофе.
Совет: процедите, иначе в желе попадут кофеинки (я сразу не догадалось, крупинки видно на фото). Отмерила 250 мл. Подождала пока чуть остынет.
2. Содержимое пакетика "Желе для торта безбарвне" Dr. Oetker смешала с сахаром и всыпала в кофе.
3. Массу довела до кипения, при постоянном помешивании кипятила 1 минуту. Разлила по формочкам (у меня форма "звездочки"). Остудила при комнатной температуре, поставила в холодильник до застывания. Желе можно залить в прямоугольную форму и нарезать кубиками.
4. Желе из кофе отлично сочетается со взбитыми сливками. Всё просто: 33% сливки взбить с пудрой.

Оригинальный рецепт кофейного желе из книги The Detroit News Menu Cook Book смотри на последнем фото.

#naprobu #naprobuua #naprobuua_droetker #droetker
У відгука 9 коментарів
pomin
Як незвично, але заінтригували ?... мабуть смачно...треба спробувати, дякую за ідею?
Katerin29
Классный рецепт, надо обязательно попробовать приготовить. Очень люблю вкус кофе!
Аксютка107
Моя подружка любит кофейное желе,добавляет ещё один слой из кофе с молоком
bubamar0
Аксютка107, да, вариантов много. Я видела типа торта "битое стекло" - кубики желе из кофе залиты белым желе, тоже красиво
Юлия27
Интересное кофейное желе, обязательно попробую сделать.
Dashiki1984
Необычный десерт!
lenchik_es
И можно не пить кофе ) и поел и попил за раз )))
Грузин Ольга
беру себе в заметки. интересный рецепт
Таня Слипченко
Интересненький рецептик. Хочу испробовать. Спасибо
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
IreneG

Торт і какао - смакота!

Дуже смачний тортик вийшов! Давала скуштувати своїм рідним - всі одноголосно сказали, що дуже смачно, а найсмачніше - це крем! Крем - це просто чудо. Наскільки легко готується (рецепт на упаковці є) - збити порошок з цукром і молоком - і готово! Такий легкий, повітряний, якби не чекали коржі - з'їли б весь крем)) Раніше такого крему не куштувала. Дуже відчутний приємний ванільний смак.
Торт складається з бісквіту, желе з фруктами, крему і глазурі.
Бісквіт з узором зробила, розділивши тісто на дві частини. В одну частину додала пару ложечок какао. Спочатку залила світлу частину, потім на неї хаотичними рухами нанесла коричневу частину- таким чином вийшов оригінальний візерунок. В тісто додала ароматизатор Ром, але мабуть мало (на 200 г муки влила трохи менше однієї бутилочки ароматизатору). Коли готувала тісто - запах було добре чутно, але в готовому торті всі інші смаки і запахи перебивали запах рому, тому його не чути.
Желе з фруктами готувала окремо в меншій формі, застеливши її харчовою плівкою.
Бісквітний корж розрізала пополам. Перший корж намазала кремом, потім зверху поклала готове желе з фруктами зверху накрила другим коржем, все це обмазала кремом і зверху розмазала торт глазур'ю.
Глазур перший раз використовувала - дуже зручно і просто - на 1,5 хв поклала на розігрів в мікрохвильову піч і глазур стала рідкою, зрізала куточок упаковки і вилила все на торт. Думала, що глазурі мало буде, тому розмазала лопаткою по поверхні торта. Хоча можна було і просто полити не розмазуючи - був би цікавий чорно-білий візерунок. Глазур застигла дуже швидко, мабуть вистачило однієї хвилини, щоб вона перетворилась в твердий шоколад. Навіть не встигла прикрасити зверху декором - бо срібні перлинки не тримались і скочувались по поверхні глазурі. Тому прикрасила лише стінки торта, які були замазані кремом.
Обов'язково ще буду готувати такий торт, але на наступний раз добре було б просочити коржі якимось сиропом.
Смачним доповненням до торта - стало какао з молоком. Це дуже смачно. Какао немає присмаку порошку, має справжній смак шоколаду, повністю розчинився в молоці.
Дякуючи продукції Dr.Oetker - мій торт з какао - найсмачніше, що я готувала.
У відгука 8 коментарів
Діана_Артеменко
Ваш відгук дуже інформативний ? , написано цікаво , дочитала до кінця ?
NataSa
На вигляд така смакота, що хочу негайно й сама приготувати.
Юлия27
Гарний тортик. А корж з желе не тане в середині торту?
IreneG
Дякую за коментарі!
IreneG
Юлия27, ні, желе не тане. Щоб желе не тануло швидко - при приготуванні вливайте води менше ніж треба. Торт зберігався в холодильнику, а на столі танути не встигав)))
tetyana_tania_
Дуже цікавий тортик.
Таня Слипченко
Іруся, готуйся, тепер на 16 червня тортика подружці ти печеш ????
IreneG
Таня Слипченко, це я можу - вже навчилась))))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися